ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 17 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα είναι ιδανική για να δώσεις στους γύρω σου να καταλάβουν αυτά που νιώθεις και τι αξίζουν για εσένα. Η επικοινωνία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για να επιλύσεις ζητήματα που εκκρεμούν και μπορεί να παίζουν αρνητικό ρόλο στην ψυχολογία σου.

Ταύρος

Ταύρε, ήρθε η στιγμή να κλείσεις θέματα που μπορεί να σε απασχολούν με φιλικά πρόσωπα. Είναι γεγονός ότι θα εκδηλώσεις τις ανάγκες σου και το πιθανότερο είναι να γίνουν άμεσα αντιληπτές από τον φιλικό περίγυρο. Άλλωστε η καλή διάθεση είναι αυτή που κυριαρχεί και δίνει τον ρυθμό.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ό,τι μπορεί να ταράζει τον βαθύτερο συναισθηματικό σου κόσμο και να εκφράσεις όλα αυτά που σε πλήγωσαν στο παρελθόν. Η διάθεση για συνεννόηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην επίλυση όλων αυτών που σε προβληματίζουν.

Καρκίνος

Καρκίνε, οι φιλικές παρέες λειτουργούν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να μιλήσεις για μελλοντικά σχέδια, για ταξίδια, για πνευματικά ζητήματα που σε ευχαριστούν. Οι φιλοσοφικές αναζητήσεις σου μπορεί να γίνουν στόχος και η επιμόρφωση μπαίνει στο τραπέζι.

Λέων

Λέοντα, η πιθανή νευρικότητα φαίνεται να μην σε επηρεάζει πια καθώς δείχνεις να ξεπερνάς την απαισιοδοξία και να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Η κοινωνική σου εξέλιξη είναι κάτι που σε απασχολεί ιδιαίτερα και είναι βέβαιο ότι θα βρεις διαισθητικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παρθένος

Παρθένε, η υπεραισιοδοξία δεν σε αφήνει επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. Περνάς όμορφα με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς οι συζητήσεις δεν είναι πεζές και αφορούν σε ζητήματα που κεντρίζουν έντονα το ενδιαφέρον σου.

Ζυγός

Ζυγέ, βρίσκεις τρόπο να οριοθετήσεις το άγχος και να μην αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις να κυριαρχήσουν στο μυαλό σου. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και δείχνεις να μπορείς να αντιληφθείς τι είναι αυτό που πρέπει να αλλάξεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε ό,τι αφορά στην επικοινωνία με τους γύρω σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατήσει αρμονία και ισορροπία στις σπουδαίες σχέσεις της ζωής σου. Ασχολήσου με την εμφάνισή σου είναι βέβαιο ότι αυτό θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

Τοξότης

Τοξότη, μην εγκλωβίζεσαι σε καθημερινές δουλειές που μπορεί να σου δημιουργούν εκνευρισμό καθώς φαίνεται ότι μπορεί να σε οδηγήσουν σε συγκρούσεις με τους γύρω σου. Επικεντρώσου στο να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση που θα σε γεμίσει ενέργεια και καλή διάθεση.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η ανάγκη να χαρείς τις στιγμές με το περιβάλλον σου είναι έντονη και σε διακατέχει όλη την ημέρα. Αυτό σε οδηγεί στο να επικοινωνήσεις άμεσα με πρόσωπα που σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Η διάθεση για διασκέδαση είναι έντονη και θα κάνεις ό,τι μπορείς για να φτιάξεις το κέφι σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να νιώσεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια που αποζητάς από την οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις αυτά τα συναισθήματα. Η επικοινωνία με τους οικείους σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεπεράσεις κάθε φόβο.

Ιχθύες

Ιχθύ, ήρθε η ώρα να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που σου φτιάχνουν το κέφι και περνάς χαλαρές στιγμές μαζί τους. Το ευχάριστο είναι ότι μπορείς να εκφράσεις άμεσα συναισθήματα χωρίς εγωισμούς και προκαταλήψεις.