ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα ζοριστούν τον Σεπτέμβριο, αλλά θα είναι για καλό

Unsplash

Αν σκέφτεσαι ήδη ότι ο Σεπτέμβριος είναι ένας μήνας που αντιπαθείς, υπάρχει περίπτωση να ανήκεις στα 3 ζώδια αυτής της λίστας.

Είπαμε ήδη ότι θα βιώσουμε όλοι αλλαγές μέσα σε αυτόν τον μήνα, εφόσον ο Σεπτέμβριος σε βοηθά να κάνεις παντού επανεκκίνηση (κι επανεκτίμηση), αλλά κάποιοι θα τα βρουν λίγο μπαστούνια. Ίσως εκείνοι που δυσκολεύονται γενικά με τις αλλαγές ή εκείνοι που είναι τα ζώδια του Αέρα. Ουπς.

Δίδυμοι

Καταρχάς, μην τρελαίνεσαι από το άγχος. Μόνο το πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου θα είναι ελαφρώς δύσκολο, αλλά δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι. Με τον Ήλιο στην Παρθένο να ταράζει τον 4ο οίκο του σπιτιού και της οικογένειας, θέλεις να μείνεις μέσα παρέα με αγαπημένους. Κάνεις ένα βήμα πίσω και επανεξετάζεις τα επαγγελματικά σου. Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς και να ελιχθείς. Τα πολύ καλά νέα είναι ότι ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ερμής, θα είναι στον Ζυγό και θα σε κάνει πιο πειστική από ποτέ.

Ζυγός

Κοντοζυγώνουν και τα δικά σου γενέθλια αλλά με τον Ήλιο στον 12ο οίκο της ιδιωτικότητας και της πνευματικότητας, κλείνεσαι λίγο παραπάνω στον εαυτό σου. Με τον ανάδρομο Άρη στον 7ο οίκο του συμβιβασμού και της διαπραγμάτευσης, θα υπάρξουν παθιασμένες επιστροφές από το παρελθόν. Τώρα θα διεκδικήσεις τα θέλω σου, έτσι όπως σου αξίζει.

Υδροχόος

Ο Σεπτέμβριος έρχεται για να σε κάνει να ξεχάσεις το εγώ σου. Το πρώτο μισό του μήνα τουλάχιστον. Με τον Ήλιο να περνά από τον 8ο οίκο της οικειότητας και της μεταμόρφωσης, όλα θα είναι θέμα τι δίνεις και τι παίρνεις. Θα δώσεις ένα τέλος εκεί που πρέπει και θα θυμηθείς την αξία σου. Πάρε μία βαθιά ανάσα γιατί θα ανακαλύψεις πολύ βαθιά πράγματα για τον εαυτό σου.