ΖΩΔΙΑ

Είσαι Παρθένος; Τα 4 ζώδια που κάνουν σχέση ζωής μαζί σου

Unsplash

Ξεκίνησαν τα γενέθλια του ζωδίου που αγαπάμε να μισούμε και μισούμε να αγαπάμε. Ο λογικός και τελειομανής Παρθένος που είναι ελαφρώς παρεξηγημένος γιατί νομίζουμε ότι δεν έχει μέσα του συναίσθημα.

Αυτό είναι ψευδές και δεν επιβεβαιώνεται από εμάς που ξέρουμε καλά έναν Παρθένο. Νοιάζεται και είναι γενναιόδωρος, αλλά όχι με τον προφανή τρόπο. Φροντίζει για εσένα, θέλει να είσαι καλά και συνήθως κάνει σχέση ζωής. Ειδικά με τα 4 εξής ζώδια.

Ταύρος

Δεν είναι να απορείς. Δύο ζώδια της Γης που ταιριάζουν σαν τον μπακαλιάρο με τη σκορδαλιά. Είναι από τα πιο σταθερά ζώδια και επιλέγουν τη μονογαμία και τη ρουτίνα. Έχουν και οι δύο εξαιρετική αισθητική και εκτιμούν πολύ τις γήινες απολαύσεις. Είναι αρκετά ειλικρινείς και άμεσοι και δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ τους. Υπάρχει βέβαια αρκετή λογική αλλά μαζί χαλαρώνουν και περνούν περίφημα. Άντε και καλούς απογόνους.

Καρκίνος

Εδώ μιλάμε για δύο ανθρώπους που αλληλοσυμπληρώνονται. Ο Παρθένος είναι λογικός, προσγειωμένος και πρακτικός άνθρωπος. Ο Καρκίνος πάλι λειτουργεί μόνο με το συναίσθημα, και αγαπά το δράμα. Ωστόσο, είναι και οι δύο ζώδια που επιλέγουν συνειδητά τη μονογαμία και ο στόχος τους είναι να κάνουν μία σχέση ζωής με τον σωστό σύντροφο. Μπορούν να φτιάξουν μία οικογένεια μαζί και δύσκολα εγκαταλείπουν μία σχέση, αν έχουν επενδύσει σε αυτή. Είναι επίσης τρομερά σπιτόγατοι.

Σκορπιός

Άλλο ένα ζώδιο του Νερού με το οποίο ταιριάζει ο Παρθένος. Μοιράζονται το ίδιο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους και τις σχέσεις και μπορούν να μιλούν επί ώρες για φιλοσοφικές αναλύσεις. Είναι εσωστρεφείς σαν άνθρωποι αλλά ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο και δεν τον πιέζει. Ένα ταξίδι ή μία βόλτα στην εξοχή τους βοηθά να χαλαρώσουν και να αποφορτιστούν. Έχουν επίσης δυνατή σεξουαλική χημεία.

Αιγόκερως

Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι. Αν υπάρχουν δύο ζώδια που έχουν την ίδια συμπεριφορά και την ίδια φιλοσοφία, είναι ο Παρθένος με τον Αιγόκερω. Λειτουργούν εξαιρετικά σαν συνεργάτες, σαν φίλοι και σαν σύντροφοι. Απόλυτα οργανωτικοί και λογικοί, και σκληρά εργαζόμενοι. Δίνουν το προβάδισμα στην καριέρα τους αλλά αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και αμοιβαία κατανόηση. Λύνουν τις παρεξηγήσεις με λίγα λόγια και σταράτα.