ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 15 Φεβρουαρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σου δίνει ώθηση για να πάρεις πρωτοβουλίες που ανοίγουν τα φτερά σου σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα το απόγευμα έρχονται στο προσκήνιο επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε ενδιαφέρουν.

Ταύρος

Ταύρε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον ώστε να κάνεις κάποιες πολύ σοβαρές συζητήσεις. Το απόγευμα σου δημιουργεί μοναδικές συνθήκες για ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται από το εξωτερικό και καλείσαι να αξιοποιήσεις αφού θα σε εξελίξουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε, σήμερα επικεντρώνεσαι στο να λύσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα μπορεί να φέρει αιφνιδιάστηκα ζητήματα από το παρελθόν στο προσκήνιο που σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα σε βοηθά να κλείσεις υποθέσεις της καθημερινότητας που σου δημιουργούν ιδιαίτερη υπερένταση. Αργότερα το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.

Λέων

Λέων, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί μοναδική ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αργότερα το απόγευμα επικεντρώνεσαι κυρίως σε καθημερινές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να τακτοποιήσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να είχαν προκύψει τις τελευταίες μέρες. Αργότερα το απόγευμα αυξάνει κατακόρυφα τη διάθεση για όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα δημιουργεί σημαντικές προϋποθέσεις για εξαιρετικές συνεργασίες σε σχέση με το εμπόριο. Αργότερα το απόγευμα επικεντρώνεσαι στην οικογένεια καθώς θέλεις να νιώσεις τρυφερές στιγμές μαζί της.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα σε βοηθά να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό οικονομικά στον εργασιακό χώρο. Αργότερα το απόγευμα επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα δεν αφήνει περιθώρια για απαισιοδοξία καθώς απολαμβάνεις στιγμές χαράς και διασκέδασης. Αργότερα το απόγευμα στρέφεις την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα σε βοηθά να δείξεις δυναμισμό στο οικογενειακό περιβάλλον κλείνοντας υποθέσεις που σε απασχολούν. Αργότερα το απόγευμα βγαίνεις από την εσωστρέφεια καθώς διεκδικείς να είσαι ο πρωταγωνιστής στο περιβάλλον που κινείσαι.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα. Αργότερα το απόγευμα επιδιώκεις να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς αναμνήσεις έρχονται στο μυαλό και σε ταλαιπωρούν.

Ιχθύες

Ιχθύ, προσπαθείς να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις τις στιγμές μαζί τους. Το απόγευμα είναι πιθανό να φέρει ξαφνικές προκλήσεις που θα σε ενθουσιάσουν ή νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο πολυεπίπεδα στη ζωή σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.