ΖΩΔΙΑ

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Τα 4 ζώδια που δεν τα πάνε καλά με τη γιορτή αυτή

Unsplash

Εντάξει, κανείς δεν σε παρεξηγεί αν η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου σου περνά εντελώς αδιάφορη. Είναι απλώς μία πολύ καλή αφορμή για να φας περισσότερο γλυκό, να πιεις ένα ωραίο κρασί και να θυμηθείς τον έρωτά σου. Μπορεί πάλι να είσαι single και να κάνεις όλα αυτά τα υπέροχα self care πράγματα και να περάσεις μία όμορφη Κυριακή.

Αν ανήκεις λοιπόν σε αυτά τα ζώδια που βλέπουν ανθοπωλεία, τριαντάφυλλα και αρκουδάκια και τους πιάνει ένα κάτι σαν αναγούλα, μπορεί να οφείλεται σε μία τραυματική εμπειρία που να έχει επηρεάσει το πώς νιώθεις για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Όποια και αν είναι η αιτία, είναι σεβαστή και κανείς δεν σε αναγκάζει να γιορτάσεις. Εξάλλου, όταν είσαι ερωτευμένος, κάθε μέρα είναι γιορτή. Μπορεί και όχι. Εσύ ξέρεις.

Παρθένος

Αλήθεια τώρα, περίμενες κάτι διαφορετικό; Ένα τόσο λογικό ζώδιο που αγαπά τον ρεαλισμό, πώς θα εκτιμήσει μία γιορτή με καρδούλες; Αν είναι να ξοδέψει λεφτά, ας το κάνει σε κάτι λειτουργικό και χρήσιμο. Όχι, δεν θα πάει για δείπνο σε ένα ακριβό εστιατόριο (και να’θελε, δεν μπορεί φέτος) και δεν θα αγοράσει μία μεγάλη τούρτα σε σχήμα καρδιάς. Μπορείς να του κάνεις ένα μασάζ όμως, που θα τον ανταμείψει για τη σκληρή δουλειά που ρίχνει.

Σκορπιός

Αν και ο Σκορπιός είναι από τα πιο ευαίσθητα και συναισθηματικά ζώδια, μπορεί να τον πιάσουν οι εμμονές του και να θεωρήσει ότι η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι σκέτη υπερβολή. Μετά από μισή ώρα κατά πάσα πιθανότητα θα του περάσει. Το πιθανότερο είναι ότι θα πιεστεί επειδή δεν μπορεί να βρει το τέλειο δώρο και θα προτιμήσει να μην το γιορτάσει καθόλου. Ίσως του έρθει η όρεξη την επόμενη μέρα. Ποτέ δεν ξέρεις με έναν Σκορπιό. Από την άλλη, αν είναι single, θα προτιμήσει να κάτσει να δει την αγαπημένη του σειρά τρώγοντας σοκολατάκια. Και μπράβο του.

Αιγόκερως

Μπορεί να μιλάμε για το πιο υπεύθυνο και πειθαρχημένο ζώδιο, αλλά δεν θέλει να του λένε τι να κάνει. Επειδή ακολουθεί κατά γράμμα το budget και τις οικονομικές του συνήθειες, είναι δύσκολο να ξοδέψει λεφτά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά όχι ακατόρθωτο. Δεν θέλει να του υποδείξεις πότε θα σου δείξει την αγάπη του ή θα σου πάρει ένα δωράκι. Θα το κάνει όταν το θελήσει ο ίδιος. Το πιο πιθανό είναι να προτιμήσει να πάτε μία βόλτα την προηγούμενη ημέρα και να σου δώσει το δώρο σου, εκεί στο πάρκο της γειτονιάς.

Υδροχόος

Αν και θα νόμιζες ότι ο Υδροχόος αγαπά τις χαριτωμένες γιορτές και ψοφάει για εξόδους και μαγαζιά με καρδιές που γιορτάζουν τον έρωτα, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς. Ο Υδροχόος μπορεί να ξεχάσει τη μέρα και να σκέφτεται τα δικά του. Άσε που υπάρχει περίπτωση να συμπίπτει με τα γενέθλιά του, και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό. Θα κάνει μεγάλες χειρονομίες για να σου δείξει τον έρωτά του. Έτσι ο έρωτας που νιώθει, δεν χάνει τη μοναδικότητά του. Είτε single, είτε σε σχέση, είναι μία γιορτή σαν όλες τις άλλες. Δώρα θα υπάρχουν, αυτό είναι σίγουρο.