ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα περάσουν εξαιρετικά τον Φεβρουάριο. Για εσάς είναι η ζωή

Unsplash

Μπήκε κι επισήμως ο τελευταίος μήνας του χειμώνα. Ο Φεβρουάριος είναι εδώ για να μάς δώσει μία πνοή αισιοδοξίας (λέμε τώρα) και να μάς δώσει έναν αέρα ανανέωσης.

Δεν θα λείψουν οι πλανητικές κινήσεις ούτε αυτόν τον μήνα, με τον Υδροχόο να παίρνει τα ηνία, λόγω γενεθλίων, αλλά και επειδή το 2021 είναι η χρονιά του. Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και σε καλεί να κάνεις πολλές αλλαγές. Μιλάμε για έναν μήνα που θα σηματοδοτήσει πολλά νέα ξεκινήματα, και όλα θα είναι για καλό. Ποια ζώδια όμως θα ωφεληθούν περισσότερα από τα άλλα; Για ποια ζώδια ο Φεβρουάριος θα είναι ένας από τους καλύτερους μήνες της χρονιάς;

 Δίδυμοι

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που σε ωθεί να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Τώρα είναι η ώρα να πετύχεις τα όνειρά σου και να οραματιστείς τις επιθυμίες σου. Να ξέρεις ότι θα χρειαστεί να ρίξεις αρκετή δουλειά, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Ζυγός

Ο Φεβρουάριος έχει να σου δώσει πολλά, αλλά πάνω από όλα, θα σε κάνεις να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Και μην μου πεις ότι δεν το χρειάζεσαι. Θα δεις την ομορφιά και το ρομάντζο που σε περιτριγυρίζει. Αν είσαι single, έρχεται μία γνωριμία που θα σε κάνει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τις σχέσεις. Αν είσαι in a relationship,θα βρεις τη χαμένη σπίθα.

Υδροχόος

Μπορεί να είναι ο μήνας και η χρονιά σου, αλλά τώρα θα ενηλικιωθείς πραγματικά. Μαθαίνεις τι θα πει ευθύνες και δέσμευση και θα αρχίσεις να κόβεις σιγά σιγά τις κακές συνήθειες. Θα πάρει χρόνο, αλλά ετοιμάσου να αποχαιρετήσεις τον παλιό σου εαυτό και να υποδεχτείς μία νέα προσωπικότητα, με νέο τρόπο ζωής.

Ιχθύς

Το πρώτο μισό του μήνα έχει να κάνει με το να μάθεις και να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου. Ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας που θα ανασύρει αναμνήσεις και θα σε κάνει να καταλάβεις ότι έφτασε η στιγμή της εσωτερικής αλλαγής. Το δεύτερο μισό του μήνα θα περάσεις στην πράξη και θα αναγεννηθείς.