ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 12 Οκτωβρίου;

Κριός

Η αυτοπεποίθησή σου μπορεί να κλονιστεί  καθώς νιώθεις ότι βρίσκεις εμπόδια στην εξέλιξη των στόχων σου. Είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς και να πιστέψεις στον εαυτό σου δημιουργώντας με δυναμισμό τις προϋποθέσεις για σημαντικά βήματα που θα σε φέρουν κοντά στα όνειρά σου.

Ταύρος

Οι αναμνήσεις του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια με ένταση και καλείσαι να αντιμετωπίσεις απωθημένα και ενοχές που διαταράσσουν την ψυχολογία σου. Έχεις την ευκαιρία να λειτουργήσεις αναγεννησιακά και να αφήσεις στην άκρη ότι σε πληγώνει προσπαθώντας για κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Δίδυμοι

Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς η μέρα δεν βοηθά να απεγκλωβιστείς από την εσωστρέφεια. Τα πράγματα που έχεις βιώσει σε έχουν στιγματίσει καθοριστικά και παίζουν ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

Καρκίνος

Η μέρα μπορεί να εγείρει καχυποψία και ανασφάλειες που θα κλονίσουν για τα καλά τις φιλικές σου σχέσεις. Φρόντισε να δείξεις ωριμότητα στην συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται οι αντιπαραθέσεις που θα προκαλέσεις να οδηγήσουν στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Λέων

Η μέρα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την διάθεσή σου καθώς διακατέχεται σε από κατήφεια και αμφιβολίες για το τι μπορείς να πραγματώσεις. Η επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος σου θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να δεις με αισιοδοξία τις όποιες προσπάθειες σου.

Παρθένος

Η μέρα μπορεί να σε επηρεάσει σημαντικά περιορίζοντας την αισιοδοξία και την θετική ψυχολογία. Φρόντισε να χαλιναγωγήσεις τον αρνητισμό και τις ανασφάλειές σου που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις στο περιβάλλον του κινείσαι.

Ζυγός

Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και μπορεί να καθορίσουν την ψυχολογία σου. Η μέρα επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία σου καθώς φαίνεται να γίνεται έντονα καχυποψία για τις κινήσεις προσώπων που είναι σημαντικά για εσένα

Σκορπιός

Η μέρα μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα που θα επηρεάσουν σημαντικά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Καλά θα κάνεις να μην είσαι απόλυτος στις σκέψεις σου και να προσπαθήσεις με ωριμότητα και καλή διάθεση να λύσεις τις όποιες αντιθέσεις.

Τοξότης

Μην χάσεις την θετική ματιά στα πράγματα καθώς είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανές δυσκολίες της ημέρας. Η μέρα επηρεάζει σημαντικά τις κινήσεις σου καθώς το άγχος κυριαρχεί στην καθημερινότητα και στο να τακτοποιήσεις πιθανές εκκρεμότητες που έχεις.

Αιγόκερως

Η μέρα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα αυτοπεποίθησης και προσωπικής αξίας. Καλά θα κάνεις να μην κάνεις κινήσεις που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με το περιβάλλον σου, φρόντισε να απολαύσεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα της οικογένειας πού θα λειτουργήσει ανακουφίστηκα στην διάθεσή σου.

Υδροχόος

Η μέρα μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απόλυτος και σκληρός μαζί τους. Αυτό θα οδηγήσει στην απομάκρυνση αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία τις οποίες καταστάσεις και γίνεις απότομος.

Ιχθύες

Σήμερα δεν αποκλείεται ζητήματα αυτοπεποίθησης να έρθουν στην επιφάνεια και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου. Είναι σημαντικό να μπορέσεις να αποφύγεις τις υπερβολές καθώς το πείσμα και η αδιαλλαξία θα οδηγήσουν σε αντιπαλότητες με τους γύρω σου που καλό είναι να αποφύγεις.