ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου;

Κριός

Κριέ, είναι γεγονός ότι απογειώνεται η ψυχολογία σου και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να πρωταγωνιστήσεις σε όλα τα επίπεδα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς μπορείς να γίνεις εριστικός και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Ταύρος

Ταύρε, είναι γεγονός ότι η γοητεία είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο. Δύσκολα οι γύρω σου θα σου χαλάσουν χατίρι όμως σήμερα θα πρέπει να προσέχεις γιατί δεν ξέρεις πραγματικά τι θέλεις και αυτό πιθανά να έχει επιπτώσεις στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η αισιοδοξία είναι αυτή που κρατάει ψηλά το ηθικό σου και δεν αφήνει περιθώρια για αρνητικές σκέψεις που μπορεί να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Προσοχή το πρωί γιατί ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σκοτεινιάσεις. Να θυμάσαι ότι θα είναι προσωρινό και ότι όλα ξεπερνιούνται.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα εντείνει τις ανταγωνιστικές διαθέσεις των γύρω σας και δημιουργεί έντονη νευρικότητα που δεν μπορεί να σας επιτρέψει να ηρεμήσετε. Φρόντισε να αφήσεις τον φόβο και τις ανασφάλειες στην άκρη γιατί είναι αυτά που τελικά μπορεί να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια.

Λέων

Λέοντα, η εξωστρέφεια κυριαρχεί και η ανάγκη να σε επιβεβαιώσουν οι γύρω σου μπορεί να οδηγήσει στο να συμβιβαστείς με καταστάσεις και αντιλήψεις που δεν σου ταιριάζουν. Αργά ή γρήγορα να θυμάσαι ο δυναμισμός σου θα βγει στην επιφάνεια και θα ανατρέψει όλα τα δεδομένα για αυτό εξέφρασε αυτά που πραγματικά θέλεις.

Παρθένος

Παρθένε, ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και την υγεία σου. Επικεντρώσου στο να τακτοποιήσεις θέματα ρουτίνας που μπορεί να σε προβληματίζουν και άφησε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις καθώς οι γύρω σου θα αντιδράσουν.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα σε καλεί να στραφείς στην οικογένεια και να πάρεις πρωτοβουλία με δυναμισμό ώστε να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν οικεία πρόσωπα. Παράλληλα όμως αυξάνεται και η νευρικότητα και αυτό τελικά μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες εντάσεις που πρέπει να αποφύγεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η οικογένεια είναι αυτή που σε αφορά σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Προσοχή το πρωί γιατί δεν μπορείς να κατασταλάξεις στο τι πραγματικά έχεις ανάγκη και αυτό οδηγεί σε εντάσεις.

Τοξότης

Τοξότη, ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς νιώθεις ότι αυτά είναι τα κατάλληλα για να σε χαλαρώσουν και να περάσεις όμορφες στιγμές συζητώντας μαζί τους. Προσοχή σε εμμονές και επικριτικότητα που έρχονται στην επιφάνεια και χαλούν τη θετική ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα σε επηρεάζει άμεσα καθώς αυξάνει κατακόρυφα την ενεργητικότητά και τον δυναμισμό σου. Παράλληλα μπορεί να γίνεις εριστικός και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, έχεις τη διάθεση να εκφράσεις τις προσωπικές σου ανάγκες σε γενικότερο πλαίσιο όμως η έντονη κυκλοθυμία ιδιαίτερα το πρωί μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα και γκρίνια. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να δεις ρεαλιστικά τι θέλεις πραγματικά γιατί πιθανό είναι να μην έχεις κατασταλάξει και αυτό να είναι το ζητούμενο.

Ιχθύες

Ιχθύ, δεν θα χάσεις την ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς σε ομαδικό επίπεδο καθώς νιώθεις τον δυναμισμό σου να αυξάνεται και σου δίνονται οι αντίστοιχες ευκαιρίες. Είναι σημαντικό να ξεκολλήσεις από το παρελθόν που μπορεί να σου δημιουργεί αναστάτωση.