ΖΩΔΙΑ

Είσαι Αιγόκερως; Τα 3 ζώδια που δεν σου ταιριάζουν καθόλου

123rf

Μπήκε επιτέλους ο νέος χρόνος και συνεχίζουμε να γιορτάζουμε τα γενέθλια του αγαπημένου Αιγόκερου. Όπως όλα δείχνουν, ανήκει στα λίγα ζώδια που έκαναν πολύ καλή εκκίνηση για το 2020, και θα έχουν μία χρονιά που θα τους μεταμορφώσει.

Επειδή όμως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, είναι καλό να ξέρεις ποια ζώδια δεν είναι για εσένα. Δε φταις εσύ που είσαι Αιγόκερως, δε φταίνε ούτε αυτά. Απλώς είναι τόσες οι διαφορές μεταξύ σας, που αδυνατείτε να καταλάβετε ο ένας τον άλλο και να κάνετε χωριό. Εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα.

Υδροχόος

Ε δεν είναι και σπαζοκεφαλιά. Ούτε τόσο πολύπλοκο να το βρεις. Αν και το ένα ακολουθεί το άλλο στον ζωδιακό κύκλο, είναι η μέρα με τη νύχτα. Ο Αιγόκερως είναι το σύμβολο της λογικής και της σοβαρότητας, ενώ ο Υδροχόος έχει 50 προσωπικότητες σε ένα σώμα. Διαφέρουν σε όλα. Στο πώς βλέπουν τη ζωή, τη σχέση, τη διασκέδαση και έχουν διαφορετική φιλοσοφία. Ο Υδροχόος ανήκει σε όλους και δεν μπορεί να δοθεί απόλυτα. Ο Αιγόκερως όμως είναι αυστηρά μονογαμικός και μπορεί να χτίσει την καθημερινότητά του γύρω από έναν μόνο άνθρωπο. Προχωράμε.

Δίδυμοι

Άλλο ένα ζώδιο της Φωτιάς που δεν πρόκειται να τα πάει καλά με έναν Αιγόκερω. Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Ο Αιγόκερως αναζητά τον σύντροφο της ζωής του που θα του χαρίσει σταθερότητα και μονογαμία. Ένας Δίδυμος όμως δεν μπορεί να κατασταλάξει στο αν θα πιει τσάι ή χαμομήλι πριν κοιμηθεί. Επίσης, υπάρχει μεγάλη απόσταση στα επίπεδα κοινωνικότητάς τους και αυτό συνήθως δημιουργεί προβλήματα στη σχέση.

Λέων

Ο Λέων θέλει να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής και να γοητεύει τους πάντες. Το ίδιο και ο Αιγόκερως. Ο Λέων όμως το κάνει μέσα από την κοινωνικότητα και τη γοητεία του, ενώ ένας Αιγόκερως είναι πιο σοβαρός και απόμακρος. Βαριέται να παρτάρει κάθε βράδυ σαν τον Λέοντα, και αυτό γρήγορα οδηγεί στη ρήξη. Διαφωνούν αρκετά ως προς το τι θεωρούν σημαντικό σε μία σχέση. Αν και είναι μονογαμικοί, εκδηλώνονται με εντελώς διαφορετικούς τρόπους.