ΖΩΔΙΑ

4 λόγοι να κάνεις σχέση με έναν Παρθένο

Unsplash

Ο Παρθένος είναι από τα ζώδια που ακούει τα εξ αμάξης. Στις περισσότερες περιπτώσεις, έρχεται και επιβεβαιώνει όλους αυτούς τους μύθους γύρω από το ζώδιό του.

Ναι, είναι τελειομανής και απαιτεί να είναι όλα όπως πρέπει. Ναι, είναι εργασιομανής και βάζει τη δουλειά πάνω από όλα. Όπως όλοι μας, έτσι κι ο Παρθένος έχει κάποιες ιδιαιτερότητες να το πω; Ελαττώματα να το πω. Ναι, θα το πω. Ωστόσο, αυτό το ζώδιο της Γης έχει και αρκετές αρετές που τον καθιστούν καλό φίλο, σύντροφο και συνάνθρωπο. Ας επικεντρωθούμε στις αρετές που έχει ένας ερωτικός σύντροφος.

Δομή και σταθερότητα

Με έναν Παρθένο θα μπεις σε πρόγραμμα. Ειδικά αν είσαι ελαφρώς χαοτική προσωπικότητα και θέλεις κάποιον να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Δεν είναι μόνο ότι προσφέρει δομή στον εαυτό του, είναι ότι θα κάνει τα πάντα για να σε βάλει στον ίσιο δρόμο. Αντίστοιχα, το ταίρι του μπορεί να του δείξει τη χαλαρή και όμορφη πλευρά της ζωής.

Ένας Παρθένος δεν εγκαταλείπει εύκολα τη σχέση

Ένα ζώδιο της Γης, όπως ο Παρθένος, δεν κάνει σχέσεις για να δοκιμάσει κάτι. Πρέπει να νιώσει σιγουριά γιατί άπαξ και μπει, αφοσιώνεται πλήρως. Ο σύντροφος του γίνεται και ο καλύτερος του φίλος (αλλά μην περιμένεις να σου πει κι όλα τα μυστικά του). Κάνει σχέσεις ζωής και χωρίζει πολύ δύσκολα. Δίνει πολλές ευκαιρίες.

Σε φροντίζει με τον τρόπο του

Μπορεί να πιστεύεις ότι η φροντίδα γίνεται μόνο μέσα από χάδια και τρυφερότητα, αλλά υπάρχει και άλλος τρόπος. Αυτός του Παρθένου. Θα είναι πάντα εκεί για εσένα, θα σου βρει λύσεις, θα σε στηρίξει σε κάθε δυσκολία και θα σου υπενθυμίζει πότε πρέπει να φας ή να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Είναι ο δικός του τρόπος να σου δείξει πόσο πολύ σε αγαπάει. Αποδέξου το.

Ο Παρθένος είναι καλός στο σεξ

Το πιο kinky ζώδιο είναι αυτό που το κρύβει επιμελώς. Ο Παρθένος δηλαδή. Τον βλέπει μικροβιοφοβικό και τελειομανή αλλά αλλάζει εαυτό στο σεξ. Τα δίνει όλα, είναι γεμάτος πάθος και θεωρεί ότι είναι η υπέρτατη απόλαυση. Θα σε εκπλήξει ευχάριστα.