ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 6 Ιανουαρίου;

Κριός

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποθέσεις που αφορούν το κοντινό του περιβάλλον. Το απόγευμα επικεντρώνει την προσοχή σου στην οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν.

 

Ταύρος

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να συζητήσεις μαζί τους. Το απόγευμα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν σου και χαλάνε τη διάθεση.

Δίδυμοι

Δίδυμε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθεί με θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε αναστατώσει δημιουργώντας έντονη ανασφάλεια και φόβο για το εισόδημά σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα αλλάζει η διάθεσή σου. Το κέφι και η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστούν και βοηθούν να ανέβεις ψυχολογικά.

Λέων

Λέοντα, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν αναστατώσει. Το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να αφοσιωθείς στις σκέψεις σου.

 

Παρθένος

Παρθένε, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που σου έχουν προκαλέσει ένταση. Το απόγευμα νιώθεις έντονα την ανάγκη να αφιερωθείς στο φιλικό περιβάλλον και τις παρέες σου.

Ζυγός

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Το απόγευμα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν υπερένταση.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση. Το απόγευμα σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά βρίσκοντας την αισιοδοξία και το κέφι σου.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την ισορροπία του. Το απόγευμα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα λόγω της έντασης και της νευρικότητας που σε διακρίνει.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα που σε έχουν απασχολήσει τις τελευταίες μέρες. Το απόγευμα επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο πώς να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας.

Υδροχόος

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που σε απασχόλησαν στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα αυξάνει το άγχος και την ένταση για ζητήματα της καθημερινότητας που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου.

Ιχθύες

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα και να αφιερώσεις χρόνο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το απόγευμα αυξάνει τις ανασφάλειές σου και δημιουργεί έντονες καταστάσεις λόγω του πείσματος και της αδιαλλαξίας που μπορεί να εκδηλώσεις.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.