ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 5 Αυγούστου;

Κριός

Κριέ, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με αυτό που σε βοηθά να χαλαρώσεις, την τέχνη και τη διασκέδαση. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες ενισχύοντας την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα σε πληγώνουν έρχονται στην επιφάνεια.

Ταύρος

Ταύρε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και σε βοηθά να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου σε επαγγελματικό επίπεδο δείχνοντας μεθοδικότητα και υπευθυνότητα που θα εντυπωσιάσει. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα που βελτιώνουν την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και αρχίζει μία περίοδος για εσένα όπου η επικοινωνία θα παίξει καθοριστικό ρόλο με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και στρέφεσαι στην επαγγελματική σου ζωή καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες που αναλαμβάνεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να δρομολογήσεις οικονομικά σχέδια ή συζητήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου καθώς θέλεις να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις.

 Λέων

Λέοντα, ο Ερμής περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις από μία περίοδο έντονης εσωστρέφειας καθώς μπορείς με ευκολία να εκφράσεις τις επιθυμίες σου. Προσοχή στον παρορμητισμό. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και αυξάνει τον εκνευρισμό καθώς άγχη και ανασφάλειες που δημιουργούνται από οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια.

Παρθένος

Παρθένε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να τις δεις τον εαυτό σου και να αναθεωρήσεις αποφάσεις ή απόψεις που είχες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει αρμονία και ηρεμία.

 

Ζυγός

Ζυγέ, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρό σου που μπορούν να αντιληφθούν απόψεις και σκέψεις που έχεις. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και δείχνεις όλο σου το ενδιαφέρον σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν έντονα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και μπορείς να επικεντρωθείς σε σχέδια που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή και σε ενδιαφέρει να προωθήσεις. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες αυξάνοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου, επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο να περάσεις όμορφα.

Τοξότης

Τοξότη, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και σου δίνεται η δυνατότητα να επικεντρωθείς σε πλάνα που έχουν σχέση με την εκπαίδευση. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και νιώθεις έντονα την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με το οικογενειακό σου περιβάλλον που σου χαρίζει θαλπωρή και ζεστασιά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και επικεντρώνεσαι σε συζητήσεις που αφορούν οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και η ανάγκη για επικοινωνία απογειώνεται για αυτό και στρέφεσαι σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για να χαλαρώσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν σαν στόχο την ισορροπία και την αρμονία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το πρωί η Σελήνη περνάει στους Ιχθύες και στρέφεσαι σε ό,τι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Ιχθύες

Ιχθύ, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα και έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και αφορούν ζητήματα που αναλαμβάνεις. Το πρωί η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και εκδηλώνεις πια με ευκολία συναισθήματα και ανάγκες επιδιώκοντας να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου.