ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που εκτιμούν την ομορφιά και την υψηλή αισθητική

Unsplash

Ας ξεκινήσουμε με μία αλήθεια. Όλοι οι άνθρωποι εκτιμούν μία ωραία και προσεγμένη εικόνα. Την υψηλή αισθητική και τη φυσική ομορφιά. Αλλά, πώς να το κάνουμε, υπάρχουν μερικοί που θεωρούν ότι είναι το σημαντικότερο στοιχείο στον άνθρωπο.

Είναι αυτά τα ζώδια που δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση στην εμφάνισή τους, χωρίς όμως να κάνουν υπερβολές. Απλώς θέλουν να είναι προσεγμένοι και το ίδιο εύχονται για όλους εμάς. Έχουν εμμονή με τη λεπτομέρεια και θέλουν να σε βλέπουν στα καλύτερά σου. Για καλό το κάνουν. Μην τους παρεξηγείς. Θέλουν ομορφιά γύρω τους.

Ταύρος

Ο βασιλιάς της χλιδής, της καλοπέρασης και της υψηλής αισθητικής. Δεν υπάρχει ζώδιο που να εκτιμά την ομορφιά και την καλαισθησία σαν τον Ταύρο. Είναι η συνάδελφος που θα σου πει ποιο φόρεμα σου ταιριάζει, θα σου πει ποιο είναι το σωστό φρύδι για το πρόσωπό σου και θα σε ψεκάζει με αρώματα. Total makeover θα σου κάνει.

Παρθένος

Όταν μιλάμε για εμμονή στη λεπτομέρεια και αισθητική, ποιον άλλον θα σκεφτούμε; Ο Παρθένος ξέρει ποιος είναι ο καλύτερος εαυτός σου και θα στον αναδείξει, ακόμα κι αν δεν θέλεις. Φροντίζει πάρα πολύ τον εαυτό του και εκτιμά το όμορφο. Έναν πίνακα, ένα όμορφο τοπίο, μία υπέροχη τσάντα (κι αυτό έργο τέχνης είναι). Είναι η μητέρα που θα σου σιδερώσει τη φούστα γιατί έχει μισή ζάρα.

Υδροχόος

Το ζώδιο που ακτινοβολεί ομορφιά μέσα και έξω. Και επιμένει το ίδιο κι από εσένα. Καταφέρνει να σου φτιάξει και τη διάθεση και το στιλ. Αγαπά την ομορφιά σε όλα τα πράγματα. Δεν μπορεί να δουλέψει σε έναν άσχημο και αδιάφορο χώρο και δεν αντέχει να συναναστρέφεται ανθρώπους που είναι ατημέλητοι και απεριποίητοι. Βάλε κι εσύ ένα κραγιόν να του κάνεις το χατήρι.