ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Αυγούστου: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Unsplash

Σήμερα, Δευτέρα 3 Αυγούστου, η Πανσέληνος θα ρίξει φως στην κοινωνική ζωή μας αλλά θα φέρει και ένα στοιχείο ανατροπών και εκπλήξεων. Όλα τα ζώδια πρέπει να προετοιμαστούν για το αναπάντεχο.

Η σημερινή μεγάλη Πανσέληνος γίνεται στον Υδροχόο. Η ενέργειά του συγκεντρώνεται στη συλλογικότητα, τις φιλίες, τις κοινωνικές ομάδες αλλά και τις μεγάλες κοινότητες. Τώρα πρέπει να μάθουμε πώς να συνεργαζόμαστε και να μην δρούμε με ατομισμό. Πάμε να δούμε πιο συγκεκριμένα, πώς θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο από την Πανσέληνο Αυγούστου.

Κριός

Είσαι γεννημένη ηγέτης Κριέ και όλοι το ξέρουν. Αυτή όμως η Πανσέληνος σε αναγκάζει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να λειτουργήσεις λίγο πιο ομαδικά. Αυτή η ενέργεια θα σου ανοίξει τα μάτια και θα μάθεις να ζητάς βοήθεια. Δεν είναι ότι παραδίδεις τη δύναμή σου, αλλά ότι μαθαίνεις να συνεργάζεσαι.

Ταύρος

Θα υπάρξει ένταση με τους συναδέλφους σου γι αυτό προσπάθησε απλά να πας με τη ροή. Σκέψου ποια είναι η καλύτερη απόφαση για το σύνολο και έτσι θα λάβεις την αναγνώριση που θέλεις.

Δίδυμοι

Αν έψαχνες για λίγη έμπνευση, αυτή η Πανσέληνος θα σου τη δώσει. Θα νιώσεις έντονη περιέργεια και δίψα για μάθηση. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις νέες σπουδές ή σεμινάρια.

Καρκίνος

Αν υπήρξε ελαφριά ένταση στα προσωπικά σου, είναι επειδή πρέπει να γίνεις πιο ευάλωτη. Ως ζώδιο του Νερού, κλείνεσαι στο καβούκι σου και δεν εξωτερικεύεις αυτά που νιώθεις. Τώρα αυτό θα ανατραπεί.

Λέων

Σε απασχολεί συνήθως η δική σου ανάγκη για ελευθερία μέσα στις σχέσεις. Έχεις σκεφτεί όμως ότι μπορεί να θέλει και το ταίρι σου το ίδιο; Κράτα ανοιχτή την επικοινωνία και θα μάθεις πολλά.

Παρθένος

Η ρουτίνα σου ανατρέπεται και δεν θα έχεις τόσο χρόνο για τον εαυτό σου. Η ομαδικότητα θα σε βοηθήσει στο να ακούς και να δίνεις πιο ευγενικές συμβουλές.

Ζυγός

Με την Πανσέληνο Αυγούστου, είσαι πανέτοιμη να συνδεθείς με τους άλλους, περισσότερο για να διασκεδάσεις και να ξεσκάσεις. Η χαρά γίνεται προτεραιότητα.

Σκορπιός

Κανείς δεν έχει την ιδανική σχέση με τους συγγενείς του, οπότε μην νιώθεις ότι ζεις μόνο εσύ δράματα. Αν υπάρχει κάτι κάτω από το χαλί, θα τα αντιμετωπίσεις τώρα. Αλλά να είσαι έτοιμη και για συμβιβασμούς.

Τοξότης

Θα βρεθείς εν μέσω παρεξηγήσεων και κουτσομπολιού. Να είσαι προσγειωμένη και μην μπλέκεσαι σε δράματα. Να είσαι απλώς ειλικρινής.

Αιγόκερως

Πρόσεξε τα οικονομικά σου αυτήν την εβδομάδα Αιγόκερε. Μην το παρακάνεις με τα έξοδα. Αν είναι να δώσεις λεφτά, πρόσφερέ τα σε κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό. Ό,τι δίνεις, παίρνεις.

Υδροχόος

Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Είσαι γενικά άνθρωπος του συλλογικού καλού αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στον εαυτό σου. Είναι πιθανό να περάσεις έναν Αύγουστο με εντελώς διαφορετικό look.

Ιχθύς

Χάνεσαι στη φαντασία σου αυτό ο Σαββατοκύριακο και το σύμπαν σου κλείνει το μάτι. Αγκάλιασε την πνευματική σου δύναμη και σκέψου τρόπους για να βοηθήσεις τους άλλους.