ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 1η Δεκεμβρίου;

Κριός

Κριέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος που σε απασχολούν. Η οικογένειά σου θα είναι συμπαραστάτης σε πιθανές ιδέες και θα σου δώσει τη δύναμη να αφήσεις πίσω ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει.

Ταύρος

Ταύρε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις ιδανικές στιγμές με το φιλικό περιβάλλον. Προσοχή μόνο καθώς η εμπιστοσύνη που μπορεί να δείξεις δεν θα είναι αυτή που αξίζουν κάποιοι, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θέλουν να σε εξαπατήσουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η μέρα μπορεί να οδηγήσει σε συναισθηματικά ξεσπάσματα μπροστά σε πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Μην αφήνεις έκθετο τον εαυτό σου σε αυτούς που μπορεί να χρησιμοποιήσουν την περίεργη ψυχολογία σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, η μέρα σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να εκφράσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που σε ικανοποιούν. Θα γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και οι συζητήσεις για πνευματικά αντικείμενα σου κεντρίζουν την προσοχή.

Λέων

Λέοντα, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα στα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Η ειλικρίνεια θα παίξει καθοριστικό ρόλο για να ξεπεραστούν πιθανές ανησυχίες και αμφιβολίες που μπορεί να σε ταλαιπωρούν έντονα.

Παρθένος

Παρθένε, η μέρα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Οι πρωτότυπες ιδέες και τα σχέδιά σου μπορούν να βρουν ανταπόκριση στο περιβάλλον σου και να υπάρξουν πρόσωπα που θα σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Ζυγός

Ζυγέ, η μέρα σε βοηθά να ξεπεράσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να σε αγχώνουν το προηγούμενο διάστημα. Η καλή επικοινωνία με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η μέρα απογειώνει την ψυχολογία σου και δημιουργεί προϋποθέσεις για να επικοινωνήσεις έντονα με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου. Oι συζητήσεις παίρνουν φωτιά, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά πνευματικά ζητήματα.

Τοξότης

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν την οικογένεια. Αφήνεις την ανασφάλεια στην άκρη και δημιουργείς ένα πολύ εποικοδομητικό πλαίσιο που μπορεί να ωφελήσει τις οικογενειακές σχέσεις.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η μέρα σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η διάθεση να εξομαλύνεις καταστάσεις μπορεί να βοηθήσει να λυθούν ζητήματα καθώς οι συμβουλές σου είναι πολύτιμες και αξιοποιούνται από τους γύρω σου.

Υδροχόος

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Η καθημερινότητα ομορφαίνει καθώς φροντίζεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτά που απολαμβάνεις και σε βοηθούν να ξεκουραστείς.

Ιχθύες

Ιχθύ, η μέρα δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να διαχειριστείς την ένταση που νιώθεις. Οι υπερβολές κάνουν την εμφάνισή τους και είναι πιθανόν να συγκρουστείς μετωπικά με πρόσωπα από το περιβάλλον σου αφού δεν ελέγχεις την ένταση και τα συναισθήματά σου.