ΖΩΔΙΑ

Ο μεγαλύτερος φόβος που έχεις μέσα σε μία σχέση, ανάλογα με το ζώδιό σου

Το ότι δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανησυχίες, είναι γεγονός. Άλλος αγωνιά για το αν είναι εξίσου πετυχημένος με το σύντροφό του και άλλος φοβάται μην απορριφθεί ενώ δεν είναι προετοιμασμένος. Όλοι κουβαλάμε τις δικές μας φοβίες και ανησυχίες και καλούμαστε να συνεννοηθούμε με ανθρώπους που, αντίστοιχα, έχουν τα δικά τους θέματα. Καταλαβαίνεις τι χαμός γίνεται δηλαδή. Μάθε ποια είναι η δική σου ανασφάλεια, με βάση το ζώδιό σου και μην το βάζεις κάτω.

 

Κριός

Ο Κριός δυσκολεύεται πολύ όταν χρειάζεται να προσπαθήσει για τη σχέση. Επειδή γενικά λειτουργεί περισσότερο με το πάθος και το συναίσθημα, εάν του ζητήσεις να καθίσει σε μία καρέκλα και να κάνει διάλογο, του έχεις κάνει το μυαλό «κιμά» πριν καν αρχίσει η συζήτηση. Αποθαρρύνεται εύκολα όταν νιώθει ότι δεν έχει επιχειρήματα και το αποτέλεσμα είναι να θυμώνει και να αποχωρεί.

Ταύρος

Σαν ζώδιο που λατρεύει τα λούσα και την πολυτέλεια, τρέμει τη στιγμή που δε θα έχει μία καλοπληρωμένη δουλειά ή έστω το εισόδημα για να υποστηρίζει μία καλή ζωή. Αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο και σε μία σχέση, αν νιώσει ότι δεν μπορεί να προσφέρει πολλά υλικά αγαθά ή να του ξυπνήσει ο ανταγωνισμός εάν το ταίρι του βγάζει περισσότερα. Γενικώς, η επιτυχία και η οικονομική ευχέρεια είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ταύρου.

Δες κι αυτό: Τα 4 ζώδια που βιάζονται (πάρα πολύ) μέσα στη σχέση)

Δίδυμοι

Όπως γνωρίζεις, οι Δίδυμοι αλλάζουν γνώμη και ενδιαφέροντα σε χρόνο dt. Αυτοί το ξέρουν και το έχουν αποδεχτεί. Ο μεγαλύτερός τους φόβος είναι ότι θα έχουν ένα σύντροφο που δεν αντέχει την ευμετάβλητη συμπεριφορά τους και δε θα κατανοήσει τις ανάγκες του. Αντί να προσπαθείς να τον αλλάξεις, just go with the flow.

Καρκίνος

Αν θέλεις να τρομάξεις έναν Καρκίνο, άσκησέ του κριτική ή απόρριψέ τον. Το τελευταίο, ειδικά, τον τρομάζει τόσο πολύ που πολλές φορές δεν παίρνει ένα ρίσκο γιατί δε θέλει να βιώσει την απόρριψη. Αυτός είναι και ο λόγος που δε λέει πάντοτε αυτό που σκέφτεται όταν είναι σε μία σχέση.

Λέων

Ο Λέων ζει τα πάντα στο φουλ και αυτό αφορά και τις σχέσεις του. Αν η σχέση του δε διέπεται από τεράστιο πάθος που θα τον συγκλονίσει, χάνει και το ενδιαφέρον του. Φοβάται ότι όταν κάτι δεν είναι δραματικό, δεν αξίζει καθόλου τον κόπο.

Παρθένος

Αν ανοίξεις το λεξικό στη λέξη «τελειομανία», θα βρεις δίπλα το ζωδιακό σύμβολο του Παρθένου. Τι σημαίνει αυτό για μία σχέση; Ότι τρέμει μήπως και καταλάβεις ότι δεν είναι τέλειος (άντε) και τον εγκαταλείψεις. Προσπαθεί τόσο πολύ να καλύψει τις ατέλειές του που το βιώνει σαν προσωπική αποτυχία, έτσι και αντιληφθείς ότι δεν τα κάνει όλα σωστά.

Ζυγός

Αν και το ζητούμενό του είναι η ισορροπία, ο Ζυγός μπορεί να «παραλύσει» από το άγχος όταν γίνεται αναποφάσιστος. Αν του πεις να διαλέξει εστιατόριο, είναι ικανός να αγχωθεί και να μην μπορεί να βρει λύση. Επειδή όμως πιστεύουν στην επικοινωνία, αν νιώσουν άνετα με το ταίρι τους, θα μιλήσουν ανοιχτά για τους φόβους τους.

Διάβασε κι αυτό: Τα 3 ζώδια που δε ζηλεύουν ποτέ

Σκορπιός

Το παθιάρικο ζώδιο φοβάται τον ίδιο του τον εαυτό γιατί ξέρει πώς γίνεται όταν ζηλεύει. Όταν μπει σε μία σχέση και τα δώσει όλα, φοβάται ότι θα χάσει το ταίρι του από κάποιον άλλον άνθρωπο. Και αυτό του προκαλεί μέχρι και σωματικό πόνο.

Τοξότης

Ο ανεξάρτητος και δυναμικός Τοξότης κάνει συμβιβασμούς και μόνο που δέχεται να μπει σε μία σχέση. Το ανήκειν δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό του και ο μεγαλύτερός του φόβος είναι ότι θα χάσει την ελευθερία και τη δική του προσωπικότητα εάν δεσμευτεί πολύ σοβαρά. Γι αυτό και προτιμά σχέσεις που είναι κάπως πιο χαλαρές.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει να νομίζει ότι τα κάνει όλα άψογα και φοβάται ότι το ταίρι του θα καταλάβει ότι αυτό δεν ισχύει. Σαν τον Παρθένο, τρέμει στην ιδέα ότι ο σύντροφός του θα χάσει την υπόληψη στην οποία τον έχει και δε θα τον θαυμάζει όπως παλιά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην εξωτερικεύει όλες τις σκέψεις του και να μη λέει ξεκάθαρα αυτό που πιστεύει.

Υδροχόος

Είναι τόσο τρελός που συχνά χάνει την αίσθηση της ίδιας του της «ταυτότητας». Πετάει τόσο πολύ στα σύννεφα που συχνά αναρωτιέται για το ποιος πραγματικά είναι και ποια είναι τα ελαττώματά του. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μεγάλο μπέρδεμα σε μία σχέση και ο Υδροχόος δεν καταλαβαίνει για ποιο πράγμα τον κατηγορεί ο σύντροφός του. Και αυτό τον τρομάζει.

Ιχθύες

Ο ονειροπόλος και ευαισθητούλης του ζωδιακού κύκλου έχει μία δυσκολία με τις καταστάσεις που απαιτούν λογική και σοβαρότητα. Όταν προκύπτει ένα πρόβλημα επικοινωνίας στη σχέση, παγώνει και δεν ξέρει πώς να το αντιμετωπίσει. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή (από την άλλη πλευρά).