ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που είναι οι απόλυτες drama queens

PEXELS

Υπάρχουν μερικά ζώδια που νιώθουν συνεχώς αδικημένα από τη ζωή και θα κλαφτούν με την πρώτη ευκαιρία που θα βρουν. Τους πνίγει το δίκιο τους και θα στηρίξουν με πάθος την άποψή τους.

Είναι τα ζώδια που το καθένα για τους δικούς του λόγους, δεν μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους. Παρουσιάζουν σαφείς μαζοχιστικές τάσεις και τα παθήματά τους δεν γίνονται εύκολα μαθήματα. Η φυσική τάση τους -και αγάπη τους- για δράμα, τα χρίζει περίτρανα drama queens του ζωδιακού κύκλου. Ποια ζώδια κρατούν λοιπόν τα σκήπτρα των drama queens;

Καρκίνος – Οι υπερευαίσθητες drama queens

Αυτά τα ζώδια είναι οι απόλυτες drama queens PEXELS

Η τάση των Καρκίνων να είναι υπερβολικά συναισθηματικοί και υπερβολικά ευαίσθητοι είναι οι λόγοι για τους οποίους έχουν κερδίσει τον τίτλο των drama queens — και δικαίως. Ο Kαρκίνος μπορεί να είναι λίγο υποχόνδριος όταν πρόκειται για καταστάσεις υγείας. Ξεπερνούν τα όρια και χάνουν το μέτρο σε dt. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι χρειάζονται ράμματα, ενώ ένα τσιρότο είναι αρκετό.  Αν σε ένα πράγμα είναι καλός ένας Καρκίνος, είναι να κάνει την τρίχα τριχιά

Δίδυμοι – Οι εκφραστικές drama queens

Οι Δίδυμοι είναι υπερεκφραστικοί άνθρωποι. Έτσι, δεν δημιουργούν πραγματικά δράμα για να τραβήξουν την προσοχή. Είναι απλώς ο φυσικός τρόπος αντίδρασης τους. Ό,τι και να κάνουν, θα το κάνουν με μπόλικη υπερβολή.

Λέων –  Οι μεγαλομανείς drama queens

Ο Λέων λειτουργεί σαν drama queen απλά και μόνο για να τραβήξει την προσοχή. Το λαχταρά. Το δράμα δεν περιορίζεται στις πράξεις του Λέοντα, αλλά θα βρείτε μια δόση από αυτό σε κάθε τομέα της ζωής τους. Από τα ρούχα που φοράνε μέχρι το αυτοκίνητο που οδηγούν, οι Λέοντες θέλουν να τραβούν την προσοχή και να είναι δραματικοί. Ο Λέων δεν χρειάζεται καν να προσπαθήσει να γίνει drama queen. Οι Λέοντες έχουν ένα συγκεκριμένο «je ne sais quoi» που ονομάζεται φυσικό χάρισμα.

Παρθένος – Οι γκρινιάρες drama queens

Επειδή η ιδιότροπη Παρθένος είναι διαρκώς παραπονεμένη, συχνά ευερέθιστη και τόσο επικεντρωμένη στην αναζήτηση της τελειότητας, κερδίζει μια θέση ανάμεσα στις drama queens του ζωδιακού κύκλου. Οι Παρθένοι είναι αρκετά απόλυτοι στο τρόπο με τον οποίο υποστηρίζει την άποψή του. Αυτό που κάποιοι αποκαλούν «δράμα», οι Παρθένοι το λένε συζήτηση. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι Παρθένοι που κάνουν πάντα κριτική, γίνονται οι πιο δραματικοί, όταν κάποιοι τον επικρίνουν!

 

Σκορπιός – Οι παθιασμένες drama queens

Ο Σκορπιός είναι εξαιρετικά παθιασμένος και αυτός είναι ένας λόγος που μπορεί να είναι τόσο φλογερός στις απαντήσεις και στα λεκτικά του ξεσπάσματα. Το πιο μεγάλα δράματα από τον Σκορπιό θα δει κανείς όταν θυμώσει. Όχι μόνο ξεκινήσουν έναν καβγά, αλλά θα συνεχίσουν θα συνεχίσουν και θα συνεχίσουν και θα συνεχίσουν…. Το «άστο να πάει, άστο»  δεν βρίσκεται στο ρεπερτόριο ενός Σκορπιού. Dramaaaaa.