ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα κάψουν καρδιές τον Αύγουστο

Unsplash

Ο γενέθλιος μήνας του Λέοντα μπαίνει με πολύ καυτές διαθέσεις και απογειώνει το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια, αλλά λίγο παραπάνω για 3 συγκεκριμένα.

Ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για νέα φλερτ, παθιασμένους έρωτες και μεγαλύτερο δέσιμο στις σχέσεις. Η Άση Μπήλιου μάς έχει ήδη αποκαλύψει ποια διαστήματα είναι ιδανικά για τα ερωτικά μας, και τώρα θα δούμε ποια 3 ζώδια θα μείνουν αξέχαστα και στα υπόλοιπα.

Κριός

Περιβάλλεσαι από μία πρωτόγνωρα θετική και παθιασμένη ενέργεια. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που σε βοηθά να απελευθερώσεις όλα τα δημιουργικά σου ένστικτα. Θα αναδυθεί το εσωτερικό σου παιδί, θα διασκεδάσεις, θα γελάσεις και θα γλεντήσεις τη ζωή. Ώρα να πιστέψεις στη μοίρα και τη μαγεία γιατί αυτός ο μήνας θα σου το αποδείξει περίτρανα.

Λέων

Αντικειμενικά, είναι ο μήνας σου Λέων. Θα ξεχώριζες σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο, αυτός ο Αύγουστος φτιάχτηκε για εσένα και τα φώτα της σκηνής είναι δικά σου. Να είσαι απλά ο εαυτός σου γιατί αρκεί για να μην περάσεις απαρατήρητη. Η αυτοπεποίθησή σου θα σε «αναγκάσει» να πάρεις ρίσκα που θα βγουν σε πολύ καλό.

Παρθένος

Η ενέργεια ξεχειλίζει από μέσα σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Τόσο η παθιασμένη Αφροδίτη όσο και ο ζόρικος Άρης θα κατσικωθούν στο ζώδιό σου και θα σε γεμίσουν με θετική ένταση. Ώρα να ακολουθήσεις τα όνειρά σου και να εμπνευστείς μέσα από τον θαυμασμό που θα δεις στα μάτια των άλλων.