ΖΩΔΙΑ

Οι ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού για όλα τα ζώδια, από την Άση Μπήλιου

Το νέο κανάλι μου στο YouΤube είναι γεγονός. Το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρέα δημιουργούν το “All Stars by Asi”, μία σειρά με βίντεο, τα οποία θα περιέχουν προβλέψεις, αλλά και πολλά, ενδιαφέροντα αστρολογικά θέματα. Το πρώτο μας θέμα, φυσικά, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από τις ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού.

Ο υδράργυρος έχει χτυπήσει κόκκινο και μαζί με τη θερμοκρασία, έχει ανέβει στα ύψη και η διάθεση όλων των ζωδίων για έρωτα και φλερτ.

Σε αυτό το καλοκαίρι, δεν έχω δώσει τυχαία τον τίτλο «Το καλοκαίρι του Πάθους». Η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιούνται στο ζώδιο του φλογερού Λέοντα στις 13 Ιουλίου. Η συνάντηση αυτή των μυθικών εραστών ευνοεί τα περισσότερα ζώδια και δημιουργεί τις πιο ευνοϊκές συνθήκες για πάθη, λάθη, χωρισμούς και κεραυνοβόλους έρωτες.

Δείτε στο βίντεο τις αναλυτικές ερωτικές προβλέψεις του καλοκαιριού για κάθε ζώδιο. Μην ξεχάσετε να ακούσετε και τον ωροσκόπο σας!

Αν δεν έχεις χρόνο να δεις ολόκληρο το βίντεο, μπορείς πολύ απλά να βρεις το λεπτό που μιλάω για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και να «τρέξεις» το βίντεο στο αντίστοιχο λεπτό.

Κριός: Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές του Ιουλίου. Τι σας περιμένει αυτόν τον μήνα; Δείτε το ζώδιό σας στο 1.53.

Ταύρος: Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου δεν έχετε το μυαλό σας στην αγάπη και τον έρωτα. Πότε ξεκινάει η πιο flirty περίοδος για εσάς; Δείτε το ζώδιό σας στο 4.01.

Δίδυμοι: Ακόμα λογαριασμούς με το παρελθόν; Πότε ξεκαθαρίζουν τα πράγματα; Δείτε το ζώδιό σας στο 6.17.

Καρκίνος: Ο μήνας ξεκινά με αστάθεια και απογοήτευση. Πότε πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για να βρείτε τον έρωτα; Δείτε το ζώδιό σας στο 8.00.

Λέων: Ο Ιούλιος είναι για εσάς ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού. Αυτό σημαίνει ότι τραβάτε σαν μαγνήτης βλέμματα, αλλά και κάποια προβλήματα. Δείτε το ζώδιό σας στο 10.00.

Παρθένος: Μυστική δράση και παρασκήνιο. Πότε ξεμπερδεύουν τα πράγματα; Δείτε το ζώδιό σας στο 12.00

Ζυγός: Προσέξτε τον ρόλο που παίζουν οι φίλοι σας στις ερωτικές σας σχέσεις. Εκτός αν έχετε ερωτευτεί κάποιον από αυτούς. Δείτε το ζώδιό σας στο 14.16.

Σκορπιός: Το μυαλό σας δεν είναι στα ερωτικά. Πότε γίνεται πιο έντονο το φλερτ; Δείτε το ζώδιό σας στο 16.28.

Τοξότης: Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά αν θέλετε να τη διατηρήσετε. Δείτε το ζώδιό σας στο 18.40.

Αιγόκερως: Ο μήνας ξεκινά με ζήλιες κι εμμονές. Πότε θα τις ξεφορτωθείτε; Δείτε το ζώδιό σας στο 20.45.

Υδροχόος: Ο Κρόνος πατάει φρένο εκεί που πάτε να πατήσετε γκάζι. Πότε θα ξεμπλοκάρετε; Δείτε το ζώδιό σας στο 22.50.

Ιχθύες: Δεν είναι προτεραιότητα ο έρωτας για εσάς. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα το αλλάξει αυτό. Δείτε το ζώδιό σας στο 25.00.

*Ευχαριστούμε πολύ το Grand Hyatt Athens για τη φιλοξενία και το Eiko Flower Studio για την ανθοσύνθεση.