ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που φλερτάρουν πάντα στις διακοπές

Unsplash

Εντάξει, όλοι θα φλερτάρουμε με τον τρόπο μας. Ειδικά αν είσαι single, έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές για παν ενδεχόμενο. Το καλοκαίρι είσαι σε ελαφρώς καλύτερη διάθεση και φεύγεις μακριά από όλα αυτά που σου δημιουργούν άγχος.

Κάποια ζώδια όμως φλερτάρουν ασύστολα σε κάθε περίπτωση. Είτε σε σχέση είτε single, είναι έτοιμοι για όλα. Δεν το κάνουν επειδή έχουν και κάποιο στόχο απαραιτήτως, αλλά αν βρεθούν σε ένα μπαρ ή παραλία με αιθέριες υπάρξεις, να μην ζητήσουν έναν αναπτήρα;

Κριός

Ο Κριός είναι αυθόρμητος και παρορμητικός. Αν βρεθεί δίπλα του η γυναίκα (ή ο άντρας) των ονείρων του, θα υποκύψει. Μπορεί αυτή η σχέση να τελειώσει μετά από 3 μέρες, αλλά σημασία έχει να ζεις στη στιγμή. Ο Κριός είναι αυτός ο τύπος που σε κοιτάει όλο το βράδυ και θα σου μιλήσει τη στιγμή που δεν το περιμένεις. Όταν ξύνεις τη μύτη σου, ας πούμε.

Δίδυμοι

Δίδυμοι και φλερτ είναι ένας κλασικός συνδυασμός. Είναι στη φύση του. Με κυβερνήτη τον Ερμή, η επικοινωνία είναι στο αίμα του. Είναι αυτός ο άνθρωπος που θα σε κεράσει ένα σφηνάκι. Που θα σου μιλήσει στην παραλία. Που θα οργανώσει ένα ρομαντικό ραντεβού στη χώρα του νησιού, κι ας μην σε ξαναδεί ποτέ. Το ζει πραγματικά κι ας του περάσει.

Υδροχόος

Άλλο ένα ασυγκράτητο επικοινωνιακό ζώδιο. Είναι από εκείνους που φλερτάρουν με πολύ έξυπνο τρόπο και θα σου κάνουν κομπλιμέντα. Φλερτάρουν τους πάντες αλλά το κάνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γίνονται αντιληπτοί. Δεν έχει σημασία αν είναι σε σχέση. Ούτε φλερτάρει επειδή θέλει να το προχωρήσει. Αλλά πώς αλλιώς να σκοτώσει την ώρα του;