ΖΩΔΙΑ

Οι συνδυασμοί ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ, από την Άση Μπήλιου

24Media

Το “All Stars by Asi” επανέρχεται δριμύτερο και κάνει αυτό που λέει και το όνομά του, συνεχίζει τη θεματολογία του, φέρνοντας στις οθόνες σας, τα πάντα γύρω από τα ζώδια. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας παρουσιάζουν τους συνδυασμούς των ζωδίων που κάνουν το καλύτερο σεξ.

Το πιο καυτό θέμα του καλοκαιριού, εννοείται πως θα σας βγάλει από τα ρούχα σας. Η σεξουαλική χημεία μπορεί να μην είναι το παν σε μία σχέση, αλλά είναι βασικό συστατικό για να την κάνει να πετύχει και να μακροημερεύσει. Αν όχι, τότε τουλάχιστον θα έχετε αποκομίσει μία πολύ όμορφη και αξιομνημόνευτη εμπειρία. Το θέμα σεξ και το πώς το προσεγγίζουμε, αλλάζει από ζώδιο σε ζώδιο κι έτσι πάμε να δούμε ποιος είναι ο ιδανικός παρτενέρ για κάθε εκπρόσωπο του ζωδιακού.

Με ποια ζώδια θα έχετε την καλύτερη σεξουαλική χημεία; Αυτό το θέμα θα αναλύσουμε και στο βίντεό μου.

Αν δεν έχεις χρόνο να δεις ολόκληρο το βίντεο, μπορείς πολύ απλά να βρεις το λεπτό που μιλάω για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και να «τρέξεις» το βίντεο στο αντίστοιχο λεπτό.

Κριός: Σας ανάβει το να κυνηγάτε. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 01:02.

Ταύρος: Σας ανάβει η κατάλληλη ατμόσφαιρα και τα «στρατηγικά» αγγίγματα. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 01:54.

Δίδυμοι: Σας ανάβει μια καυτή συζήτηση και να παίζουν με το μυαλό σας. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 02:56.

Καρκίνος: Το μεγαλύτερο διεγερτικό για εσάς είναι το καλό φαγητό και το να σας δείχνουν εμπιστοσύνη. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 04:01.

Λέων: Σας ανάβει να σας θαυμάζουν και να το δείχνουν. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 05:08.

Παρθένος: Σας φτιάχνει το κλασικό φλερτ και… η καθαριότητα. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 06:10.

Ζυγός: Το μεγαλύτερο διεγερτικό για εσάς είναι το αναπάντεχο και η πολυτέλεια. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 07:28.

Σκορπιός: Σας φτιάχνουν οι σεξουαλικοί πειραματισμοί με άτομα που ξέρουν να σας δημιουργούν μυστήριο. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 08:40.

Τοξότης: Σας ανάβει η ποικιλία, το κυνήγι και η περιπέτεια. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 10:05.

Αιγόκερως: Το μεγαλύτερο διεγερτικό για εσάς είναι οι έξυπνοι άνθρωποι που αρέσκονται στο να παίρνουν πρωτοβουλίες. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 11:11.

Υδροχόος: Σας φτιάχνει να μιλάει κάποιος στον εγκέφαλό σας και να μην έχει απαιτήσεις από εσάς. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 12:28.

Ιχθύες: Σας ανάβει η συναισθηματική ανταπόκριση από τον/την σύντροφό σας. Με ποια ζώδια έχετε σεξουαλική χημεία; Δείτε το ζώδιό σας στο 13:36.

*Ευχαριστούμε πολύ το Wyndham Grand Athens για τη φιλοξενία και το Eiko Flower Studio για την ανθοσύνθεση.