ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Αυγούστου 2021: Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

24Media

Το “All Stars by Asi” επέστρεψε και αυτή τη φορά η αφορμή δεν είναι άλλη από την υπέροχη Αυγουστιάτικη Πανσέληνο που ξυπνά σε όλους μας, τον πιο ρομαντικό μας εαυτό. Αυτό το φεγγάρι, που γεμίζει στις 22 Αυγούστου, στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πράγματι μοναδικό. Η πιο στενή όψη αυτής της πανσελήνου, είναι με τον Δία, γεγονός που σημαίνει ότι τα πράγματα θα απογειωθούν και θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και έρωτες. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας παρουσιάζουν τις προβλέψεις για το πώς θα επηρεάσει αυτή η Πανσέληνος κάθε ζώδιο. Μην ξεχνάτε να βλέπετε και τον ωροσκόπο σας.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει ένα αίσθημα ελευθερίας και ανεξαρτησίας και μας καλεί να σπάσουμε τα δεσμά που μπορεί να μας καταπιέζουν. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που έχει να κάνει με το μέλλον και μας καλεί να θέσουμε τις βάσεις για το αύριο.

Ας δούμε στο βίντεό μου πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, η Πανσέληνος του Αυγούστου.

Αν δεν έχεις χρόνο να δεις ολόκληρο το βίντεο, μπορείς πολύ απλά να βρεις το λεπτό που μιλάω για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και να «τρέξεις» το βίντεο στο αντίστοιχο λεπτό.

Κριός: Το φεγγάρι θολώνει τα όρια ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία. Προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Δείτε το ζώδιό σας στο 01:48.

Ταύρος: Εξελίξεις στην καριέρα, τις σπουδές και στον τομέα της οικογένειας. Δείτε το ζώδιό σας στο 03:42.

Δίδυμοι: Ετοιμαστείτε να ανοίξετε τα φτερά σας στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και να φλερτάρετε πολύ. Δείτε το ζώδιό σας στο 05:23.

Καρκίνος: Η Πανσέληνος ευνοεί το κλείσιμο των οικονομικών εκκρεμοτήτων. Προσοχή στην παρορμητικότητα και τη νοσταλγία για τους πρώην. Δείτε το ζώδιό σας στο 07:37.

Λέων: Σημαντικές, θετικές αλλαγές ειδικά για όσους έχουν γεννηθεί μετά τις 18/8 και κυρίως στον τομέα των σχέσεων. Δείτε το ζώδιό σας στο 10:11.

Παρθένος: Υγεία, φυσική κατάσταση και επαγγελματικά στο προσκήνιο, με θετικές λύσεις. Πιθανόν να έρθει και πρόταση συνεργασίας. Δείτε το ζώδιό σας στο 12:26.

Ζυγός: Δε θα μπορούσατε να ζητήσετε καλύτερο φεγγάρι, αν ο στόχος σας είναι ο έρωτας. Δείτε το ζώδιό σας στο 14:41.

Σκορπιός: Αν είστε αδέσμευτοι, αυτή η Πανσέληνος θα σας ζορίσει και θα σας φέρει στο μυαλό πρώην. Ευνοούνται οι αλλαγές. Δείτε το ζώδιό σας στο 16:43.

Τοξότης: Ευνοείται η προώθηση της δουλειάς και του ταλέντου σας. Προσοχή στα ερωτικά μπερδέματα. Δείτε το ζώδιό σας στο 18:39.

Αιγόκερως: Στο προσκήνιο και πάλι το πορτοφόλι σας, αλλά αυτή τη φορά με θετικό πρόσημο. Σιγουρεύεστε για σχέσεις που έμοιαζαν αβέβαιες. Δείτε το ζώδιό σας στο 20:16.

Υδροχόος: Αυτή η Πανσέληνος έχει εσάς για πρωταγωνιστές, αποκτάτε ένα μαγικό ραβδί και πραγματοποιείτε τα όνειρά σας. Δείτε το ζώδιό σας στο 22:09.

Ιχθύες: Κλείνετε εκκρεμότητες και προκύπτουν εξελίξεις στα επαγγελματικά. Δείτε το ζώδιό σας στο 23:40.

*Ευχαριστούμε πολύ το Wyndham Grand Athens για τη φιλοξενία και το Eiko Flower Studio για την ανθοσύνθεση.