ΖΩΔΙΑ

Μοιραίες σχέσεις: Με ποια ζώδια μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε, από την Άση Μπήλιου

24 Media

Το “All Stars by Asi” συνεχίζεται και αυτή τη φορά το θέμα είναι αμφιλεγόμενο: πώς είναι όταν νιώθετε ότι έχετε βρει το άλλο σας μισό, αλλά σας περιγράφει καλύτερα το «μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε»; Τα ζώδια και οι καρμικοί συνδυασμοί τους είναι μια περίπτωση παγίδα. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το ladylike.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας παρουσιάζουν τους συνδυασμούς των ζωδίων που μπορεί να είναι καρμικοί, αλλά συνήθως δεν καταλήγουν καλά.

Κάποια ζώδια μεταξύ τους μπορεί να έχουν ιδιότυπες σχέσεις, να είναι καρμικοί συνδυασμοί, να νιώθουν μια ακατανίκητη έλξη. Αυτές οι σχέσεις όμως, μπορεί να αποδειχτούν πάρα πολύ ζόρικες. Μπορεί να μιλάμε για σχέσεις που επιβιώνουν μακροπρόθεσμα, ή σχέσεις που μπορεί να μας οδηγήσουν στην «τρέλα».

Μια καρμική σχέση, ενώνει ανθρώπους που φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό, και έρχεται στη ζωή μας σαν μάθημα.

Ας δούμε στο βίντεό μου, ποιοι είναι για όλα τα ζώδια οι καρμικοί συνδυασμοί που μπορεί ενίοτε να πάνε στην κατηγορία τοξικές σχέσεις.

Αν δεν έχεις χρόνο να δεις ολόκληρο το βίντεο, μπορείς πολύ απλά να βρεις το λεπτό που μιλάω για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και να «τρέξεις» το βίντεο στο αντίστοιχο λεπτό.

Κριός: Κάνετε καρμική, αλλά δύσκολη σχέση με την Παρθένο. Με ποιο άλλο ζώδιο; Δείτε το ζώδιό σας στο 02:00.

Ταύρος: Ο Τοξότης σάς ανεβάζει, αλλά μπορεί να σας προσγειώσει απότομα. Ποιο άλλο ζώδιο το κάνει αυτό; Δείτε το ζώδιό σας στο 03:35.

Δίδυμοι: Ο Αιγόκερως σάς ενθουσιάζει, αλλά σας δυσκολεύει. Με ποιο άλλο ζώδιο έχετε καρμική σχέση; Δείτε το ζώδιό σας στο 05:05.

Καρκίνος: Σας αρέσει η εκκεντρικότητα των Υδροχόων, αλλά σας δημιουργεί και ανασφάλεια. Ένα ακόμα ζώδιο μπορεί να σας τρελάνει. Δείτε το ζώδιό σας στο 07:21.

Λέων: Η σχέση με έναν Ιχθύ μοιάζει με παραμύθι, χωρίς να έχει πάντα όμως happy end. Με ποιο άλλο ζώδιο έχετε καρμική σχέση; Δείτε το ζώδιό σας στο 09:24.

Παρθένος: O Κριός σάς γοητεύει, αλλά το τέλος στη σχέση σας δεν αργεί να έρθει. Με ποιο άλλο ζώδιο έχετε καρμική σχέση; Δείτε το ζώδιό σας στο 11:31.

Ζυγός: Ερωτεύεστε τον Ταύρο, αλλά μπορεί να σας βγάλει την πίστη. Ποιο άλλο ζώδιο μπορεί να το πετύχει αυτό; Δείτε το ζώδιό σας στο 13:25.

Σκορπιός: Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που σας ιντριγκάρει, αλλά μετά έρχεται το χάος. Ποιο άλλο είναι το καρμικο σας ζευγάρι; Δείτε το ζώδιό σας στο 14:57.

Τοξότης: Ο Καρκίνος σάς έλκει πάρα πολύ, αλλά ταυτόχρονα σας απωθεί κιόλας. Με ποιο άλλο ζώδιο έχετε αυτή την ιδιότυπη σχέση; Δείτε το ζώδιό σας στο 16:20.

Αιγόκερως: Οι Δίδυμοι είναι ένα καρμικό ταίρι σας, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε μια τοξική σχέση. Ποιο άλλο ζώδιο είναι ο καρμικός σας συνδυασμός; Δείτε το ζώδιό σας στο 17:48.

Υδροχόος: Ο Καρκίνος στην άρχη σας έλκει πολύ δυνατά. Μετά σας κάνει να δυσφορείτε. Με ποιο άλλο ζώδιο έχετε καρμική σχέση; Δείτε το ζώδιό σας στο 19:38.

Ιχθύες: Ο Ζυγός σάς έλκει πολύ, αλλά είναι και κόντρα στη δική σας φύση. Ποιο άλλο ζώδιο είναι το καρμικο σας ζευγάρι; Δείτε το ζώδιό σας στο 21:38.

*Ευχαριστούμε πολύ το Wyndham Grand Athens για τη φιλοξενία και το Eiko Flower Studio για την ανθοσύνθεση.