ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 31/5-6/6/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 31/5 – 6/6. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Στις 2/6 η Αφροδίτη εγκαταλείπει τους Διδύμους και περνά στον πιο τρυφερό, συναισθηματικό, αλλά και ανασφαλή ζωδιακό χώρο του Καρκίνου, μέχρι τις 27 Ιουνίου. Με κάποιο τρόπο οι επιλογές μας στην ερωτική μας ζωή θα επηρεάζονται περισσότερο από την αίσθηση της ασφάλειας που ψάχνουμε και της εμπιστοσύνης. Για κάποιους μπορεί να είναι μια περίοδος που η οικογένεια παίζει ρόλο ή και το σπίτι. Άλλοι μπορεί να αποφασίσουν συμβίωση, αγορά ή ενοικίαση σπιτιού, άλλοι θα γνωρίσουν ίσως την οικογένεια του συντρόφου τους και άλλοι θα προσπαθήσουν να δείξουν στο ταίρι τους τη φροντίδα και τη στοργή τους πέραν του έρωτά τους.

Το Σαββατοκύριακο όμως έχει πιέσεις και μεγαλύτερη ένταση κυρίως το Σάββατο. Ο Άρης από τον Καρκίνο έρχεται αντιμέτωπος με τον Πλούτωνα, μια όψη κάπως βίαιη και εκρηκτική. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαήμερου προσέξτε ιδιαίτερα υγεία, σχέσεις. Μην βιάζεστε να κρίνετε, να κατηγορήσετε και μην εμπλέκεστε σε παρασκήνια, χειριστικά παιχνίδια και παιχνίδια εξουσίας.

Διάβασε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Από τις 2/6 μέχρι τις 27/6 έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με ό,τι σας δυσκολεύει, να έχετε ένα τακτοποιημένο, ευχάριστο και αισθητικά όπως τον θέλετε χώρο. Ρίξτε μια ματιά σε χαλασμένες συσκευές, δείτε αν μπορείτε να τις επιδιορθώσετε ή αν δεν φτιάχνονται να τις πετάξετε στην ανακύκλωση. Ξεφορτωθείτε αντικείμενα που απλώς μαζεύουν σκόνη. Ξεκαθαρίστε τα συρτάρια σας. Ένα τακτοποιημένο σπίτι δείχνει κι ένα τακτοποιημένο μυαλό, μην νομίζετε ότι δεν επηρεάζει ακόμη και την ψυχική ή την πνευματική μας κατάσταση.

Ταύρος

Στις 2/6 η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι σαν το απαλό δροσερό αεράκι σε μια μέρα καύσωνα για το ζώδιό σας. Σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει, η Αφροδίτη θα κάνει πιο ευχάριστη τη διάθεση σας και πιο κοινωνική. Για τους αδέσμευτους Ταύρους μπορεί να προσφέρει και πολλές ευκαιρίες γνωριμιών το διάστημα μέχρι τις 27/6. Δεν είναι ανάγκη να κάνετε μια σοβαρή δέσμευση, μπορείτε όμως να δοκιμάσετε, να πειραματιστείτε, να δείξετε το ενδιαφέρον σας ή να δώσετε πράσινο φως στο ενδιαφέρον κάποιου που σας προσεγγίζει ακόμη κι από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δίδυμοι

Αν νιώθετε ότι η δουλειά που κάνετε δεν καλύπτει τις νοητικές σας ανάγκες, σας αφήνει στάσιμους ή δεν έχει προοπτικές εξέλιξης, τότε θα ψαχτείτε περισσότερο το επόμενο διάστημα. Από την άλλη, ίσως σας ενδιαφέρει να είστε πιο ορατοί στον χώρο της δουλειάς σας ή η επιχείρησή σας να είναι πιο ορατή στο κοινό. Πιθανώς να πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό για τα θέματά σας. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με πιο άγριες διαθέσεις. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε συγκρούσεις σε επίπεδο επαγγελματικό ή ασυμφωνίες και καβγάδες για οικονομικά θέματα.

Καρκίνος

Αν είστε μόνες-οι και ψάχνετε μια σχέση, οι ευκαιρίες που θα έχετε τις επόμενες εβδομάδες θα είναι πολλές. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πέσετε με τα μούτρα στην πρώτη γνωριμία, ούτε να χαμηλώσετε τα στάνταρ σας για να συντροφεύεστε από ακατάλληλα άτομα. Να είστε επιλεκτικοί. Η Αφροδίτη βοηθά να αναβαθμίσετε και την εμφάνισή σας κάνοντας μικρές αλλαγές ή και κάποιες αγορές για την γκαρνταρόμπα σας που θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Το διάστημα που θα βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα είστε πιο ορατοί και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αναβαθμίστε την εικόνα σας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Λέων

Αν έχετε χρόνο και διάθεση καλύτερα να πάτε στην πιο κοντινή παραλία και να ξεφύγετε από το άγχος και την ένταση με μια ωραία βουτιά αν το επιτρέπει και ο καιρός στην περιοχή σας. Ή αν δεν το επιτρέπει να κάνετε έναν περίπατο ή λίγη γυμναστική. Το Σαββατοκύριακο είναι πιο απαιτητικό για όλους, αλλά και για εσάς. Η αντίθεση Άρη-Πλούτωνα δείχνει ένταση με συνεργάτες ή με άτομα τα οποία έχετε καθημερινή επαφή. Προσέξτε γιατί τα αίματα δεν αργούν να ανάψουν με μια τέτοια όψη.

Παρθένος

Στις 2/6 η Αφροδίτη παίρνει θέση στον φιλικό σας Καρκίνο και γίνεται το δίχτυ ασφαλείας σας σε όλα όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα. Από τη θέση αυτή ενισχύει την κοινωνική σας διάθεση, σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που μπορεί να σας βοηθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για να ξαναδείτε φίλους και συνεργάτες από το παρελθόν, να συζητήσετε μαζί τους ακόμη και την πιθανότητα να ξανασυνεργαστείτε. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, προσέξτε το Σάββατο τις σχέσεις σας με φίλους και συνεργάτες, διότι μπορεί να σας βγάλουν τον «κακό» σας εαυτό και να μπείτε σε καβγάδες ή αντιπαραθέσεις.

Ζυγός

Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξωραΐσετε το προφίλ σας ή να κάνετε πιο ελκυστικές τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας. Αν το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο, η βοήθεια της Αφροδίτης θα είναι σημαντική, αφού είναι και ο κυβερνήτης σας, για να βελτιώσετε τη θέση σας, αλλά και τις σχέσεις με ανωτέρους, προϊσταμένους κλπ. Τα ξημερώματα της 4ης Ιουνίου η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία και θα ευνοήσει ακόμη περισσότερο θέματα που αφορούν στη δουλειά και στη σχέση με τους συνεργάτες σας.

Σκορπιός

Αν είστε μόνες-οι κι έχετε κάποιον-α υπόψη που σας αρέσει, μπορεί να δώσετε κάποια σημάδια ενδιαφέροντος ή να κάνετε κάποια κίνηση εκδήλωσης ερωτικού ενδιαφέροντος. Την Τετάρτη 2 Ιουνίου η Αφροδίτη περνά στον φιλικό σας Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/6, αποτελώντας το μαξιλαράκι ασφαλείας σας στις δύσκολες πίστες που έχετε να περάσετε αυτό τον μήνα. Στον 9ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου που κυβερνά τα ταξίδια, την επέκταση, την ανώτερη γνώση, η θέση της Αφροδίτης θα είναι βοηθητική αν θέλετε να κάνετε πρώιμες διακοπές ή έστω να φύγετε ένα τριήμερο μακριά από τη ρουτίνα.

Τοξότης

Τα ξημερώματα της Παρασκευής η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία σε όψη τριγώνου κάνοντάς σας πιο αισιόδοξους. Μάλιστα, αν έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε μια καλή είδηση, να λυθεί ένα οικονομικό σας πρόβλημα ή να προκύψει μια οικονομική πρόταση. Καλά νέα μπορεί να έρθουν κι από το μέτωπο του σπιτιού και της οικογένειας. Το Σαββατοκύριακο προσέξτε τα λάθη κρίσης, καθώς ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα. Μπορεί να υπάρχουν εύκολα παρεξηγήσεις ή εντάσεις καθώς ταυτόχρονα έχουμε την αντίθεση Άρη-Πλούτωνα.

Αιγόκερως

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο την Τετάρτη στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ανεξάρτητα από το αν είστε δεσμευμένοι ή όχι, είναι μια θετική επιρροή. Θα είναι βοηθητική για να βελτιώσετε και να ζωντανέψετε τις σχέσεις σας κι αν είστε μόνες-οι θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες, για φλερτ. Είναι μια θετική όψη επίσης για τις δημόσιες σχέσεις σας, για να τονώσετε μια συνεργασία ή για να δεχτείτε προτάσεις για συνεργασία στον χώρο που κινείστε.

Υδροχόος

Την Τετάρτη 2 Ιουνίου η Αφροδίτη παίρνει θέση μέσα στον τομέα υγείας – εργασίας. Ακόμη ένας λόγος για να φροντίσετε τον εαυτό σας, τις διαιτητικές σας συνήθειες, αλλά και την εμφάνιση σας. Με την Αφροδίτη στο 6ο Ηλιακό σας σπίτι αν είστε δεσμευμένοι μπορείτε να βάλετε κοινούς στόχους φυσικής κατάστασης και με τον σύντροφό σας, ώστε να έχετε διπλό κίνητρο για να μείνετε πιστοί στο πρόγραμμά σας. Αν είστε μόνες-οι θα μπορούσε με αυτή τη θέση της Αφροδίτης να κάνετε μια γνωριμία σε ένα γυμναστήριο, σε έναν χώρο άθλησης ή ακόμη και στη δουλειά.

Ιχθύς

Αν είστε δεσμευμένοι, είναι μια θετική περίοδος για να αναζωογονήσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας, να κάνετε περισσότερες ευχάριστες κοινές δραστηριότητες, εξόδους, βόλτες, εκδρομές. Αν είστε γονείς είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί να ασχοληθείτε περισσότερο και με τα παιδιά σας, πιθανώς γιατί μπορεί να έχουν εξετάσεις στο σχολείο ή άλλα θέματα. Ακόμη όμως κι ο χρόνος που τους αφιερώνετε θα είναι πιο ευχάριστος. Η Αφροδίτη βοηθά να ανανεώσετε και την εμφάνιση και το στιλ σας το επόμενο διάστημα.