ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα έχουν επιστροφές από πρώην σχέσεις στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή

Unsplash

Αν φημίζεται για κάτι ο ανάδρομος Ερμής είναι οι επιστροφές από το παρελθόν μας ανθρώπων που μπορεί να έπαιξαν σημαντικό ρόλο όχι απαραίτητα σε ερωτικό επίπεδο, αλλά και σε φιλικό ή επαγγελματικό.

Ακόμα και αν ο πρώην σου είναι το τελευταίο πρόσωπο που θέλεις να (ξανα)δεις μέχρι τον Ιούλιο, ο ανάδρομος Ερμής στον φέρνει μπροστά σου με μαγικό τρόπο, και είναι για καλό. Είτε για να γίνουν κάποια ξεκαθαρίσματα, είτε για πιθανή επανασύνδεση. Ο Ερμής έχει ήδη μπει στη σκιά της ανάδρομης πορείας του από τις 15/05/2021 και θα βγει στις 07/07/2021 κι έτσι σ’ αυτό το διάστημα μπορεί να νιώθουμε μεγαλύτερη νοσταλγία για σχέσεις ακόμη κι αν τελείωσαν άδοξα. Ας δούμε όμως κάποια σημάδια που μπορεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή να τα φέρνει ως προεόρτια μιας επιστροφής.

Τα σημάδια μιας επικείμενης επιστροφής του πρώην

  • Ξαφνικά ο-η πρώην αρχίζει να ποστάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλες τις επιτυχίες του-ης που δείχνουν πόσο πολύ τα έχει καταφέρει ή ανεβάζει τραγούδια που ακούγατε μαζί.
  • Περίμενες πώς και πώς για να σου δώσει εξηγήσεις ή έστω να κλείσεις χωρίς εκκρεμότητες τη σχέση και ούτε που εμφανίστηκε, αλλά μόλις εσύ είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα και να πας παρακάτω, ξαφνικά θα στείλει ένα μήνυμα.
  • Ανεβάζει κείμενα από το αγαπημένο σου βιβλίο που ούτε καν είχε μπει στη διαδικασία να διαβάσει όταν του/της το έλεγες ή του το χάρισες.
  • Ξαφνικά σε ξεμπλοκάρει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανεβάζει φωτογραφίες ακόμη και με εσένα από το παρελθόν ή τις επαναφέρει στο προφίλ του.
  • Παρακολουθεί τα προφίλ σου και ψάχνει την ευκαιρία να βρει την κατάλληλη αφορμή να στείλει μήνυμα είτε για χρόνια πολλά είτε για να σε συγχαρεί για κάτι ή για να σου εκφράσει τη λύπη του για κάτι άλλο.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν επιστροφές από πρώην τους στο διάστημα 15/05/2021 – 07/07/2021

Καταρχάς, δυνητικά όλα τα ζώδια μπορεί να έχουν επιστροφές στις περιόδους του ανάδρομου Ερμή. Στη συγκεκριμένη πορεία του ανάδρομου Ερμή στους Διδύμους όμως, οι Δίδυμοι, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι είναι περισσότερο από όλους οι υποψήφιοι για επιστροφές. Δεν σημαίνει ότι κάθε επιστροφή είναι για κακό, ειδικά αν αγαπάμε έναν άνθρωπο ακόμη ή αν μας αγαπά ακόμη κι εκείνος-η. Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν είναι για καλό. Πρόσεξε το διάστημα μετά τις 07/07/2021. Αν δεν αλλάξει κάτι στα συναισθήματά σου τον Ιούλιο, τότε μπορεί η επιστροφή να ήταν για καλό.

Δίδυμοι

Οι επόμενες εβδομάδες τόσο εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σου όσο και εξαιτίας των εκλείψεων που αφορούν στις σχέσεις σου, φαίνεται ότι θα φέρουν μεγάλες αλήθειες στο φως για την προσωπική ζωή, και μέσα σε αυτές μπορεί να προκύψει και η επιστροφή ενός ασώτου. Μάλιστα αν είχε προκύψει ένας χωρισμός τον Μάιο του 2020 ή τον Μάιο του 2019 ή όποτε ήταν ξανά ο Ερμής στους Διδύμους τα προηγούμενα χρόνια, μπορεί να εμφανιστεί ξανά τώρα ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Είναι όμως πολύ σημαντικό αγαπητοί μου Δίδυμοι να θυμάστε, όσο κι αν σας ενθουσιάζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ότι πρέπει να δείτε πράξεις που να αποδεικνύουν ότι τα πράγματα που σας έκαναν να χωρίσετε έχουν αλλάξει για τα καλά.

Τοξότης

Μολονότι ως ζώδιο προσπαθείς γενικά να διατηρείς καλές σχέσεις μέχρι και με τους πρώην ή να τους κρατάς ως φίλους στη ζωή σου, συνήθως σπάνια επιστρέφεις σε παλιές σχέσεις, διότι ο προορισμός σου είναι το «μέλλον»! Όμως, καθώς ταυτόχρονα με τον ανάδρομο Ερμή στους Διδύμους -που είναι και κυβερνήτης στον τομέα των σχέσεων- θα έχουμε και εκλείψεις στον άξονα των σχέσεων, δεν είναι απίθανο ειδικά αν είστε μόνες-οι ή δεν έχετε κάποιο νέο ενδιαφέρον να δείτε ξαφνικά μια φωτογραφία του πρώην ή να τον πετύχετε κάπου έξω τελείως τυχαία και να μην μπορείτε να τον/τη βγάλετε από το μυαλό σας. Η περίοδος του ανάδρομου Ερμή άλλωστε και των εκλείψεων θα σε βάλει σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης των σχέσεών σου και της ερωτικής σου ζωής. Βέβαια συμπεράσματα δεν θα βγάλεις τώρα, αλλά τον Ιούλιο.

Υδροχόος

Εκπροσωπείς ένα ζώδιο του αέρα και καθώς ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής θα διελαύνει στους Διδύμους, που είναι επίσης ζώδιο του αέρα, φαίνεται ότι θα τον νιώσεις για τα καλά. Μάλιστα η ανάδρομη πορεία του θα λάβει χώρα μέσα στον 5ο Ηλιακό σας οίκο που σχετίζεται με τα φλερτ και τις ερωτικές σχέσεις. Μολονότι στην επιφάνεια φαίνεσαι πολύ κουλ και ρεαλιστής, μέσα σου είσαι αρκετά ρομαντική. Βέβαια ο έρωτας δεν έχει καμία λογική κι αυτό που στο μυαλό σου δεν χωρά, το να επιστρέψεις σε μια προηγούμενη κατάσταση, με τον συγκεκριμένο ανάδρομο Ερμή τελικά μπορεί να συμβεί, διότι στον έρωτα διατάζει η καρδιά και όχι το μυαλό. Γι’ αυτό ας είσαι λίγο πιο δεκτική. Συμπεράσματα βέβαια δεν θα βγάλεις αμέσως αν πρέπει όντως να δώσεις τη δεύτερη ευκαιρία. Θα πρέπει να περιμένεις ως τον Ιούλιο να ξεκαθαρίσει στο μυαλό σου η θολούρα.