ΖΩΔΙΑ

Πώς θα καταλάβεις ότι σε θέλει ερωτικά, με βάση το ζώδιό του

Unsplash

Δεν είμαστε όλοι το ίδιο και δεν εκδηλωνόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Αυτό είναι που κάνει και το φλερτ τόσο ενδιαφέρον. Και αν είσαι σε φάση που αναρωτιέσαι για το αν σε θέλει, ρώτα να μάθεις το ζώδιό του, γιατί θα σε βοηθήσει πολύ.

Τα ζώδια της φωτιάς όπως οι Κριοί ή οι Τοξότες, δεν μπαίνουν στον κόπο να το κρατήσουν κρυφό. Οι Παρθένοι, οι Καρκίνοι ή οι Σκορπιοί μπορεί να μην το πουν ή το δείξουν κατάφωρα, αλλά τα σημάδια υπάρχουν εκεί για να τα δεις. Πρόσεξε λοιπόν κάποια στοιχεία κάθε ζωδίου για να δεις αν κάποιος-α μπορεί να ενδιαφέρεται ερωτικά για εσένα. Πώς φέρεται αν σε θέλει ερωτικά, με βάση το ζώδιό του;

Κριός

Είναι το πιο εξωστρεφές, ενθουσιώδες ζώδιο και είναι πραγματικά σπάνια η περίπτωση του Κριού που θα το κρατήσει μυστικό ότι γουστάρει κάποιον-α. Θα πρέπει ας πούμε να έχει ένα πιο «ανασφαλή» ωροσκόπο (Καρκίνο, Ιχθύ) ή άλλες θέσεις πλανητών στο ωροσκόπιο του για να κρύψει το συναίσθημα του. Καθώς οι Κριοί είναι ευθείς χαρακτήρες όχι μόνο δεν θα το κρύψουν, θα κάνουν και την πρώτη κίνηση και θα κυνηγήσουν τον στόχο με επιμονή. Στους Κριούς δεν αρέσει να χάνουν, γι’ αυτό πάντα θα έχουν μια φροντισμένη εμφάνιση όταν ξέρουν ότι θα δουν το αντικείμενο του πόθου τους, τα μάτια τους θα λάμπουν, θα αρχίσουν τα πειράγματα και τα γελάκια, ενώ κάποιες φορές μπορεί να γίνονται και λίγο επιθετικοί, να προκαλούν δηλαδή με τη συμπεριφορά τους για να κόψουν αντιδράσεις.

Ταύρος

Ως ζώδιο της Αφροδίτης και μάλιστα γήινο και σταθερό, οι Ταύροι δεν μετακινούνται πολύ και δεν βιάζονται να κάνουν ερωτικές εξομολογήσεις και να φάνε τα μούτρα τους. Πάνω απ’ όλα το στιλ και η υπομονή. Είναι όμως εξαιρετικά παρατηρητικοί και οι αισθήσεις τους λειτουργούν εξαιρετικά, γι’ αυτό αν βρουν κάποιον-α που να ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σχέση θα υπάρχουν σημάδια στους τρόπους τους που αφορούν όλες τις αισθήσεις. Καταρχάς όταν εντοπίσουν το αντικείμενο του πόθου τους για να το προσεγγίσουν θα αρχίσουν τα αστεία για να σπάσουν τον πάγο. Θα είναι πρόθυμοι να ακούσουν αυτά που έχουν να τους πείτε με μεγάλη προθυμία. Αν σας χαρίσουν ένα τραγούδι σίγουρα υπάρχει μεγάλη ένδειξη ερωτικού ενδιαφέροντος.

Δίδυμοι

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τη δυαδική φύση του ζωδίου των Διδύμων, όπως άλλωστε φαίνεται κι από το σύμβολά τους. Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, το κάνει δύσκολο να αντιληφθείτε αν σας συμπεριφέρονται αδιάφορα τη μία γιατί δεν γουστάρουν ή γιατί θέλουν να παίξουν μαζί σας. Επίσης, δεν είναι εύκολο να καταλάβετε αν γουστάρουν, διότι ταυτόχρονα με σας μπορεί να μιλούν και σε άλλες-ους δείχνοντας τον ίδιο ενθουσιασμό. Τη μια στιγμή θα δείχνουν ότι είναι ερωτευμένοι και την επόμενη θα ξυπνάει ο άλλος τους εαυτός και θα είναι ψυχροί. Αν παίζουν με τα μαλλιά τους, ανοιγοκλείνουν πιο συχνά τα μάτια και γενικώς κάνουν διάφορα «σπαστικά», τόσο πιο πολύ καίγεται η καρδούλα τους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι μολονότι ανήκουν στην ομάδα των παρορμητικών ζωδίων που τους αρέσουν οι πρωτοβουλίες και η δράση, στα θέματα του έρωτα αντιδρούν με έναν διαφορετικό τρόπο. Μην ξεχνάτε ότι ανήκουν στα ζώδια του νερού και είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι και ντροπαλοί από τη φύση τους. Αν τους αρέσετε δεν θα είναι εκείνοι που θα κάνουν την πρώτη κίνηση με φόρα. Ή θα έχουν μάθει από άλλους, ενδεχομένως από το φιλικό σας περιβάλλον, αν κι εσείς νιώθετε κάτι και μετά θα κάνουν κάποια κίνηση ή θα πάρει καιρό να γίνουν πιο εκδηλωτικοί.

Λέων

Οι Λέοντες εκπροσωπώντας τα ζώδια της φωτιάς θα δείξουν την επιθυμία και τον έρωτά τους χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο και μάλιστα θα είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι, λούζοντάς σας με προσοχή και μεγάλες χειρονομίες. Δεν τους ενοχλεί πού θα βρίσκεστε κι αν υπάρχει κόσμος τριγύρω και δεν φοβούνται να δείξουν δημόσια τα συναισθήματά τους και την αγάπη τους. Αν ένας Λέων δεν χάνει ευκαιρία να σας αγκαλιάσει, να κρατήσει το χέρι σας και γενικά να είναι σε στενή επαφή μαζί σας, τότε στάνταρ σας γουστάρει.

Παρθένος

Σίγουρα δεν είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις τη διάθεσή τους, καθώς ως ζώδιο της γης οι Παρθένοι έχουν μια φυσική συστολή, αλλά και μια νευρικότητα που δεν προδίδει ακριβώς το συναίσθημά τους. Δεν είναι ευθείς και παρορμητικοί στη συμπεριφορά τους ούτε φορτικοί και αδιάκριτοι. Παρόλα αυτά όταν είναι ερωτευμένοι γίνονται έξτρα παρατηρητικοί απέναντι στο αντικείμενο του πόθου τους. Θα προσέχουν όχι μόνο την εξωτερική σας εμφάνιση, αλλά και τις συνήθειές σας, αυτά που σας αρέσουν ή αυτά που δεν σας αρέσουν, τις μικρές ιδιαιτερότητες σας. Βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, όλο αυτό δεν γίνεται σε ένα βράδυ. Θα τους πάρει χρόνο για να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Ζυγός

Ως ζώδιο της Αφροδίτης ο Ζυγός δεν ζει αν δεν έχει σχέση! Όταν ερωτεύονται δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβετε, διότι δεν επιδιώκουν κιόλας να το κρατήσουν μυστικό. Καταρχάς αν είστε σε περιβάλλον που έχετε κοινούς γνωστούς θα μάθετε από εκείνους για το ενδιαφέρον τους, καθώς θα αρχίσουν τις εξομολογήσεις και τους επαίνους για σας στους κοινούς φίλους σας προσπαθώντας παράλληλα να ψαρέψουν. Δεν γίνεται ένας Ζυγός να μη μοιραστεί. Θα μαραζώσει! Δεν θα διστάσουν να κάνουν πρώτη κίνηση, αν βέβαια πρώτα σιγουρευτούν ότι σας θέλουν και νιώσουν ότι υπάρχει κι από την πλευρά σας κάποιο ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Σε γενικές γραμμές οι Σκορπιοί είναι μυστικοπαθείς και δεν τους αρέσει να εκδηλώνουν τις επιθυμίες και τα συναισθήματά τους με την πρώτη. Αν όμως τους αρέσετε πολύ και δεν μπορούν να σας αντισταθούν, θα το καταλάβετε από το βλέμμα τους. Θα αρχίσει η πολιορκία με τα «μάτια», σε βαθμό που ό,τι κι αν κάνετε, ακόμη και άσχετες δραστηριότητες, θα αισθάνεστε ότι σας κοιτάζουν. Θα σας μιλήσουν, θα σας πειράξουν, θα παίξουν λίγο με το μυαλό σας και πιθανώς (επειδή έχουν και μάστερ στους χειρισμούς) θα σας εξαναγκάσουν εσάς σε μια παραδοχή ή σε μια πρώτη κίνηση.

Τοξότης

Οι ελεύθεροι, ανεξάρτητοι και πάντα πολυάσχολοι Τοξότες πολλές φορές δεν δείχνουν με το πρώτο το ενδιαφέρον τους ή μάλλον δεν το κάνουν εύκολο στον ενδιαφερόμενο-η να το καταλάβει. Παρόλα αυτά, αυτό δεν γίνεται επειδή είναι μυστικοπαθείς, ούτε επειδή είναι σαδιστές, ίσα ίσα αγαπούν την αλήθεια, είναι ειλικρινείς και δεν θα παίξουν τέτοια παιχνίδια με κάποια-ον που γουστάρουν πραγματικά. Αν σας καλέσουν να μοιραστείτε μια δραστηριότητα μαζί τους, να τους συνοδεύσετε σε μια εκδρομή, τότε να είστε βέβαιες-οι ότι τους ενδιαφέρετε.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι ερωτευμένοι σε αυτή τη ζωή περισσότερο με την καριέρα και τα επιτεύγματα τους, παρά με τον «έρωτα». Ως ζώδιο της γης δεν θα βιαστεί να δείξει το ενδιαφέρον του και θα κάνουν μικρά, αλλά σταθερά βήματα για να σας προσεγγίσουν. Παρόλα αυτά ποτέ δεν θα χάσουν τον έλεγχο στα αρχικά στάδια τουλάχιστον και οι τρόποι τους θα είναι τόσο ευγενικοί και περιποιητικοί σαν να έχουν βγει από το εγχειρίδιο καλής συμπεριφοράς στο «παλάτι». Δεν θα θέλουν να δείξουν αδύναμοι, αλλά θα σας δείξουν ότι σας έχουν αδυναμία και θα σας εξυψώνουν με τα κομπλιμέντα κάνοντας σας να νιώθετε ξεχωριστοί.

Υδροχόος

Συνήθως οι Υδροχόοι έχουν ένα μεγάλο κύκλο φίλων και γνωστών και πρώτα θα «κόψουν αντιδράσεις» από τους φίλους τους όταν είστε όλοι μαζί στην παρέα και μετά -κι αφού ενδεχομένως το συζητήσουν και μαζί τους- θα αρχίσουν να δείχνουν τα σημάδια του έρωτα τους. Καταρχάς θα καταλάβετε μικρές αλλαγές στη συμπεριφορά τους, θα είναι σίγουρα όμως πιο νευρικοί, πιο ανήσυχοι, θα κινούνται περισσότερο ή θα κάνουν περισσότερες χειρονομίες, ενώ συνήθως είναι «κουλ» και αποστασιοποιημένοι από τα συναισθήματα τους.

Ιχθύς

Ως ζώδιο του νερού, οι Ιχθύες μπορούν κάλλιστα να κρατήσουν μυστικά καλά κρυμμένα, αλλά και σαν δυαδική φύση που είναι, μπορεί από την άλλη να δείξουν τον έρωτα τους χωρίς περιστροφές. Αγαπάνε και την ελευθερία τους, διότι παραδοσιακά κυβερνώνται από τον Δία. Όταν αρχίσουν να «θυσιάζουν» κάποιες ώρες από τις ελεύθερες τους για να είναι μαζί σας, τότε ξέρετε ότι κάτι παίζει. Όταν προσπαθούν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας, αρχίζουν να ενδιαφέρονται για πράγματα που νοιάζεστε κι εσείς κι όταν σας φροντίζουν με κάθε τρόπο, τότε είναι σίγουρα ερωτευμένοι!