ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 25-31/7/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 25-31/7/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η κυριαρχία του Λέοντα είναι ιδιαίτερα έντονη αυτή την εβδομάδα, καθώς μια Νέα Σελήνη σε αυτό το ζώδιο την Πέμπτη 28/7 δίνει έμφαση στα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ζωδίου. Γενικά θα είναι μια πιο νευρική εβδομάδα με αρκετή ένταση, αλλά και μια επικαιρότητα που φαίνεται ότι μπορεί να μας εκπλήξει με πολλούς και ποικίλους τρόπους.

Πρόκειται για μια όψη ιδιαίτερα δυνατή που μπορεί να φέρει αποκαλύψεις. Να μας ανοίξει τα μάτια σε καταστάσεις που ήταν μυστικές, να μας βοηθήσει να καταλάβουμε ποιες αλλαγές πρέπει να υιοθετήσουμε για να εξελιχθούμε. Φυσικά η επιρροή της θα είναι ιδιαίτερα έντονη στο παγκόσμιο σκηνικό και οι εξελίξεις μπορεί πραγματικά να είναι ανατρεπτικές με μεγαλύτερη ένταση, ιδιαίτερα σε θέματα ενέργειας, οικονομίας και σε θέματα επισιτισμού. Ακόμη, μπορεί να υπάρχουν έντονα γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα, πιθανώς όμως και προβλήματα με τον ηλεκτρισμό.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας είναι φυσικά αυτή της Νέας Σελήνης στον φιλικό σας Λέοντα, που ενεργοποιεί τον τομέα του έρωτα, της διασκέδασης και της προβολής της δουλειάς σας. Αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις, μπορεί να πιάσουν τόπο με αυτό το φεγγάρι. Ένας άλλος τομέας που θα σας απασχολήσει είναι αυτός των παιδιών.  Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας αυτή την εβδομάδα είναι τα οικονομικά. Το πλέον σημαντικό την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου είναι να μην είστε βιαστικοί, ειδικά σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Ακόμη, να είστε προσεκτικοί και στην οδήγηση αλλά και στις σχέσεις.

Ταύρος

Αν τον τελευταίο καιρό δεν είχατε πολύ χρόνο να αφιερώσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, με τη Νέα Σελήνη μπορεί να βοηθηθείτε να έχετε εξελίξεις. Βέβαια, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ότι ο ανάδρομος Δίας, μπορεί να φέρει καθυστερήσεις. Το κλίμα κοντά στις 28/7 μπορεί να είναι πιο νευρικό ή να υπάρχουν απρόοπτα στο σπίτι ή την εργασία. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε καβγάδες. Οι αλλαγές που έρχονται, δεν είναι για κακό, απλώς μπορεί να σας ξεβολέψουν. Οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας είναι στις 26/7, 28/7 και στις 31/7. Εκμεταλλευτείτε τις υπόλοιπες που είναι αρκετά πιο ήπιες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Με κάποιο τρόπο θα πυκνώσουν αυτές τις μέρες οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα μέιλ, τα τηλεφωνήματα. Αλλά επειδή θα έχουμε κι όλες τις αντίξοες όψεις του Ερμή, θα αντιμετωπίσετε και κάποια εμπόδια. Μην μεγεθύνετε τα καθημερινά μικροπροβλήματα και δείξτε ψυχραιμία στις επαφές σας. Είναι μια εβδομάδα που το νευρικό σας σύστημα με κάποιο τρόπο δοκιμάζεται, ενώ μπορεί να υπάρχει και παρασκηνιακή δράση στην οποία μπορεί να συμμετέχετε ή να γίνεται εν αγνοία σας. Κοιτάξτε να χαλαρώνετε όσο μπορείτε περισσότερο ακόμη κι αν δεν είστε σε διακοπές. Μη δίνετε μεγαλύτερη σημασία από αυτή που πρέπει σε ενοχλητικά μικροπράγματα και μην είστε κάτω από την επιρροή θυμού όταν οδηγείτε ή έχετε έλλειψη συγκέντρωσης. Ιδιαίτερη προσοχή στις 26/7, 28/7 και 31/7.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7, φέρνει σε πρώτο πλάνο πρακτικά ζητήματα, επαγγελματικών και οικονομικών. Θα σας βοηθήσει να δείτε πιο προσεκτικά την οικονομική σας διαχείριση, αλλά και τις προοπτικές σας στο μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, μην ανοιχτείτε πολύ με έξοδα. Το άγχος θα είναι έντονο σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να προσέχετε και την υγεία σας. Μια ρήξη με ένα άτομο που θεωρούσατε φίλο-η ή ότι υποστηρίζει τα συμφέροντα σας, μπορεί να είναι πιο έντονη αυτές τις μέρες. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί, μην υψώνετε τόνους και λύστε με διάλογο το όποιο πρόβλημα. Προσοχή στις μετακινήσεις και στην οδήγηση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας μέχρι τα επόμενα γενέθλια του 2023. Ευνοεί τα μελλοντικά σας σχέδια και ξεκινήματα, αλλά έχει και κάποιες αντιξοότητες.  Προσπαθήστε να μην πιέζετε τους άλλους, αλλά ούτε και τον εαυτό σας. Θα είστε νευρικοί και το άγχος δεν θα σας αφήνει να ηρεμήσετε. Με λίγη ευελιξία και υπομονή θα τα καταφέρετε. Για κάποιους αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει και σπουδαίες αλλαγές, κυρίως στον εργασιακό χώρο. Ο γεννημένοι στο πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να έχετε μια απρόσμενη πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα σας. Ή μια αλλαγή στον χώρο εργασίας που και πάλι φέρνει αστάθεια.

Παρθένος

Μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα σας καλεί σε αυτογνωσία και ενδοσκόπηση. Μπορεί βέβαια να φέρει και μια οικονομική ευκαιρία για σας. Είναι σημαντικό να είστε πιο παρατηρητικοί αυτή την αρκετά αγχωτική περίοδο που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε εγκλωβισμένοι. Επίσης, είναι σημαντικό να αποφύγετε παρασκηνιακές ενέργειες. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά αν δεν βεβαιωθείτε πρώτα για ό,τι συμβαίνει. Προσέξτε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Στις 26/7, 28/7 και στις 31/7 προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι σε θέματα σχέσεων, δουλειάς, να προσέχετε την υγεία σας και να μην υψώνετε τόνους. Οι όψεις αυτές υπερτονίζουν και τις τάσεις φυγής και την ανάγκη να χαλαρώσετε μακριά από τη ρουτίνα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Μολονότι η Νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέες γνωριμίες, προτάσεις και ευκαιρίες, θα υπάρχουν απρόοπτα, αλλά και ένταση στις σχέσεις σας.  Οι όψεις του Ερμή δημιουργούν τάση για βιασύνη, παρεξηγήσεις, επιθετικές συμπεριφορές. Άρα πριν εξαπολύσετε επιθέσεις ή απαντήσετε βιαστικά, κοιτάξτε να έχετε όλα τα δεδομένα. Στα οικονομικά μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις ή ανατροπές που πιθανώς δεν τις έχετε υπολογίσει. Αυτό δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα κακό μακροπρόθεσμα, αλλά μπορεί προς το παρόν να ξεβολευτείτε. Οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας είναι στις 26/7, 28/7 και 31/7. Οι υπόλοιπες είναι σχετικά πιο ήπιες και πιο εύκολα διαχειρίσιμες.

Σκορπιός

Αν νιώθετε ότι δεν σημειώνετε πρόοδο το τελευταίο διάστημα, αυτή η Νέα Σελήνη θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια. Μπορεί να παρουσιαστούν ευκαιρίες για μια νέα δουλειά ή μια κορυφαία πρόταση καριέρας. Ακόμη, είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να είστε ψύχραιμοι στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, καθώς θα υπάρχει νευρικό κλίμα και πιθανώς εντάσεις. Σαφώς θα πρέπει να προσέχετε και στην οδήγηση, τις μετακινήσεις, αλλά και στις προσωπικές σας σχέσεις. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7 δείχνει μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης στις σχέσεις και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας, που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα έρχεστε αντιμέτωποι με τις αλήθειες, την πορεία της ζωής σας και τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας. Είναι πιθανόν για να καταφέρετε τους στόχους σας να παιδευτείτε με κάποια εμπόδια. Σε κάθε περίπτωση, με λίγη υπομονή και ψυχραιμία θα διαχειριστείτε τις δυσκολίες. Προσεκτικοί πρέπει να είστε και με την οδήγηση και το μεταφορικό σας μέσο. Αν έχετε κάποια ενόχληση μην το αφήνετε να διαιωνίζεται. Ο Ουρανός σε σύνοδο με το Κάρμα αφορά μια ξαφνική μετατροπή στις συνθήκες της καθημερινότητας σας ή μια διαφορετική προσέγγιση δική σας στα θέματα εργασίας και υγείας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, σάς καλεί να βάλετε σε τάξη οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά σας και είναι σε εκκρεμότητα. Από την άλλη, ίσως πρέπει να δείτε την πορεία μιας σχέσης σε προσωπικό επίπεδο ή μιας συνεργασίας. Μολονότι θα είστε αρκετά αγχωμένοι με τα οικονομικά για κάποιους από σας, μπορεί να υπάρχει ένταση και στην προσωπική σας ζωή, στις ερωτικές σας σχέσεις, ή αν είστε γονείς σε θέματα παιδιών. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7,  μπορεί να φέρει μια καταλυτική γνωριμία αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ή μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή που όμως θα είναι για το καλό σας.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στις 28/7, δίνει νέα πνοή σε κάποια σημαντική σχέση για σας προσωπική ή επαγγελματική. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει και η ανάλογη ένταση στις σχέσεις σας. Μολονότι είστε ανεξάρτητοι και αυτόνομοι, αυτή η εβδομάδα σας καλεί να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους άλλους. Η Νέα Σελήνη ευνοεί τις νέες γνωριμίες και σε ερωτικό επίπεδο, ενώ για κάποιους μπορεί να υπάρχει και η προοπτική μιας επανένωσης με ένα άτομο του παρελθόντος, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Δεν είναι επίσης απίθανο να έχετε μια χωροταξική αλλαγή και να πρέπει να προσαρμοστείτε σε ένα νέο περιβάλλον.

Ιχθύες

Αν περιμένατε την κατάλληλη στιγμή για να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητά σας, αυτό το φεγγάρι θα σας παρέχει την ευκαιρία. Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι επίσης έκδηλα με τη Νέα Σελήνη και θα σας αγχώνουν ή θα σας εκνευρίζουν κάποιες στιγμές. Γενικότερα θα υπάρχει ένα νευρικό κλίμα και απρόοπτα στις μέρες πριν και μετά τη Νέα Σελήνη που πρέπει να διαχειριστείτε με τακτ και χωρίς βιασύνη. Η πίεση στη δουλειά θα είναι αξιοσημείωτη και μπορεί να αντιμετωπίσετε απρόοπτα και αναποδιές τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας. Ψυχραιμία, υπομονή και σωστός καταμερισμός των καθημερινών σας υποχρεώσεων, θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε μια κακή έκβαση.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.