ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος Ιουλίου: Ποια ζώδια επηρεάζει το «Φεγγάρι του Ελαφιού»;

Pexels

Η πανσέληνος του Ιουλίου 2022, ονομάζεται το «Φεγγάρι του Ελαφιού» ή «Πανσέληνος του Κεραυνού». Το ολόγιομο φεγγάρι του Ιουλίου, δεν θα είναι μια απλή πανσέληνος, αλλά μία υπερπανσέληνος. Δηλαδή μια πανσέληνος φωτεινότερη από ό,τι συνήθως, η οποία και λαμβάνει χώρα μόνο λίγες φορές το χρόνο.

Η πανσέληνος του Ιουλίου θα φωτίσει τον καλοκαιρινό ουρανό την Τετάρτη, 13 Ιουλίου. Θα είναι και η τρίτη υπερπανσέληνος από τις τέσσερις, που θα λάβουν χώρα για το 2022. Την τέταρτη και τελευταία θα τη δούμε τον Αύγουστο. Ωστόσο, σύμφωνα με την NASA, το φεγγάρι θα φαίνεται γεμάτο για τρεις συναπτές ημέρες, ξεκινώντας από το βράδυ της Δευτέρας.

Τα ονόματα των ολόγιομων φεγγαριών, προέρχονται συνήθως από διάφορες φυλές ιθαγενών στην αμερικανική ήπειρο και σχετίζονται με τα φυσικά φαινόμενα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της εκάστοτε πανσελήνου. Η πανσέληνος του Ιουλίου, που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, ονομάζεται «Φεγγάρι του Ελαφιού», αφού κατά τη διάρκεια του Ιουλίου συνήθως, τα κέρατα των αρσενικών ελαφιών βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη.

Ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η πανσέληνος του Ιουλίου 2022;

Πανσέληνος Ιουλίου: Ποια ζώδια επηρεάζει το «Φεγγάρι του Ελαφιού»; Pexels

Κριός

H πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13 Ιουλίου, πραγματοποιείται στον 10ο οίκο των επαγγελματικών αναδεικνύοντας την ευθύνη, τις δομές και τους κανόνες. Με τον Πλούτωνα στο μείγμα, μην εκπλαγείς αν κάτι που έχεις προσπαθήσει να κρύψεις, εμφανιστεί τώρα. Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσεις ό,τι μπορεί να σε κρατάει πίσω. Πριν βάλεις τα θεμέλια για κάτι νέο, ίσως χρειαστεί να καταστρέψεις ό,τι πιάνει χώρο. Το καλό είναι ότι, ως ζώδιο της φωτιάς, το να πετάς ό,τι είναι ξεπερασμένο και να το αντικαθιστάς με κάτι καλύτερο δεν σε τρομάζει πολύ. Είσαι έτοιμη για την πρόκληση;

Καρκίνος

Στις 13 Ιουλίου, η πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φωτίσει τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σου, φέρνοντας σημαντικές συνειδητοποιήσεις στο προσκήνιο γύρω από τις δομές και τις ευθύνες μέσα στις σχέσεις σου. Με τον Πλούτωνα να βρίσκεται σε στενή σύνοδο με το φεγγάρι, μπορεί να διαπιστώσεις ότι κάτι που απέφευγες έρχεται στο φως, ενδεχομένως στη σχέση σου με έναν σύντροφο. Ενδιαφέρεσαι βαθιά για τη δημιουργία στέρεων δεσμών με τους άλλους, αλλά κάτι μπορεί να χρειαστεί να καταστραφεί για να επιβιώσει η σχέση.

Ζυγός

Καθώς η πανσέληνος ρίχνει φως στον τέταρτο οίκο σου στις 13 Ιουλίου, θα κληθείς να αναλάβεις ευθύνες εντός του σπιτιού και της οικογενειακής ζωής σου. Με τον Πλούτωνα σε στενή σύνοδο με το φεγγάρι, διάφορα μυστικά μπορεί να αποκαλυφθούν και μπορεί να αρχίσεις να ξαναχτίζεις πιο ισχυρά και ασφαλή θεμέλια. Τα καθήκοντα εντός του σπιτιού είναι πάντα πολύ σοβαρά για εσένα και αυτή η πανσέληνος είναι μια περίοδος όπου θα σου υπενθυμίσει την επιθυμία να χτίσεις μια ισχυρή, αξιόπιστη βάση.

Αιγόκερως

Στις 13 Ιουλίου, η πανσέληνος στον Αιγόκερω θα φωτίσει τον πρώτο οίκο της ταυτότητάς σου, φέρνοντας στο προσκήνιο μερικές σημαντικές αποκαλύψεις που σχετίζονται με την αίσθηση του εαυτού σου. Καθώς το φεγγάρι σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα, θα χρειαστεί να αξιολογήσεις τα μέρη του εαυτού σου που έχεις θάψει ή κρύβεις. Η επιτυχία που επιδιώκεις βρίσκεται στην άλλη πλευρά των ξεπερασμένων παραδόσεων και των περιοριστικών πεποιθήσεων που έχεις τηρήσει. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να απομακρυνθείς από αυτές τις αρχές. Αν δεν αλλάξεις εσύ, τίποτα νέο δεν θα έρθει στο δρόμο σου.