ΖΩΔΙΑ

Νέα ξεκινήματα και αλλαγές για 4 ζώδια φέρνει η Σελήνη στον Λέοντα

Pexels

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/07/2022 φέρνει ξαφνικές, απρόσμενες και με κάποιον βαθμό δυσκολία αλλαγές. Η επιρροή της, διαρκεί περίπου τέσσερις εβδομάδες, δηλαδή έως τη Νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου 2022. Η καλύτερη περίοδος για όσους θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα είναι από τις 29 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου 2022.

Ας δούμε όμως αναλυτικά σύμφωνα ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο η Νέα Σελήνη στον Λέοντα και ποιοι θα κάνουν νέα ξεκινήματα και θα έχουν αλλαγές.

Σελήνη στον Λέοντα Pexels

ΤΑΥΡΟΣ

Πίεση, απαιτήσεις και αλλαγές σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά και στα επαγγελματικά, φέρνει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Μάλιστα, επειδή παράλληλα με τη Νέα Σελήνη έχουμε και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, μπορεί να προκύπτουν κάποια θέματα ξαφνικά και να ζητούν άμεση επίλυση. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει χωροταξικές αλλαγές. Μπορεί όμως να υπάρξουν και κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο. Στο στόχαστρο της Νέας Σελήνης θα μπουν και οι οικογενειακές σας σχέσεις, από τις οποίες θα ζητάτε υποστήριξη και φροντίδα. Με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως επιστρέψουν αναμνήσεις των παιδικών σας χρόνων και κάποια τραύματα που καθόρισαν τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους. Αφήστε πίσω σας λοιπόν τις ανασφάλειες και τις φοβίες και πορευτείτε μόνο με τα άτομα που σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά, γιατί σε αυτή τη φάση αυτό έχετε ανάγκη.

 

ΛΕΩΝ

Νέα ξεκινήματα σε όλα τα μέτωπα υπόσχεται η Νέα Σελήνη. Δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή σε ό,τι αφορά τη φυσική σας κατάσταση, την εμφάνιση, τις σχέσεις, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Με αυτό το φεγγάρι όλα είναι πιθανά. Ξαναβρείτε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας και κάντε βήματα προς την επιτυχία. Οι ευκαιρίες ανάπτυξης θα είναι πολλές. Με πείσμα και πειθαρχεία θα καταφέρετε πολλά. Και βέβαια όσο εσείς θα αλλάζετε τόσο οι άλλοι θα αντιδρούν. Μην μπείτε στη διαδικασία να παρεξηγηθείτε. Δώστε χρόνο και σε αυτούς, αλλά και σε εσάς να συνηθίσετε τη νέα εικόνα σας. Αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο και ο Ήλιος σας είναι από τις 3 έως τις 7 μοίρες η επιρροή της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Μπορεί να έχετε αλλαγές και νέα ξεκινήματα μέχρι τον Ιούλιο του 2023.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιο σας και μπορεί να φέρει απρόσμενες εξελίξεις και νέα δεδομένα στην καριέρα και στο σπίτι. Ίσως επίσης φέρει απρόβλεπτες καταστάσεις και συνθήκες να σας πιέσουν και να ψάχνετε να βρείτε διεξόδους. Οι αλλαγές που θα προκύψουν από τη μία θα σας βάλουν στη διαδικασία να επανεκτιμήσετε τους στόχους σας. Αλλά από την άλλη θα σας πιέσουν και θα σας εξαντλήσουν ψυχικά. Γενικά θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλές «εκπλήξεις» το επόμενο διάστημα. Είστε γεννημένοι για τα δύσκολα και γνωρίζετε καλύτερα από τον καθένα ότι οι δυσκολίες και οι αλλαγές είναι αυτές που μας εξελίσσουν. Πάντως η Νέα Σελήνη θα φέρει ευκαιρίες να αυξήσετε τη φήμη σας, τις φιλοδοξίες σας και να προωθήσετε τα θέματα καριέρας. Προσέξτε τον τρόπο που μιλάτε και συμπεριφέρεστε σε ανωτέρους και μην αντιδράτε με αγένεια. Σφοδρές αντιδράσεις, ίσως οδηγήσουν σε καβγάδες και ρήξεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα φέρνει νέες γνωριμίες και έρωτες, εύνοια σε συνεργασίες, αλλά κρύβει και πολλές «εκπλήξεις». Οπότε να είστε έτοιμοι για όλα. Θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως προκύψει και ένα ειδύλλιο αν είστε αδέσμευτοι. Αν είστε σε σχέση θα βρείτε την ευκαιρία να αναθερμάνετε το πάθος σας,. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας. Τα απρόοπτα δε θα λείψουν από την καθημερινότητα σας. Μπορεί να σας αποκαλυφθούν κάποια πράγματα που να αλλάξουν τη γνώμη και να αναθεωρήσετε πολλά από αυτά που θεωρούσατε δεδομένα. Στη δουλειά θα υπάρχει μεγάλος φόρτος ευθυνών. Κάποιοι μπορεί να σας βάλουν τρικλοποδιές και να αντιταχθούν στις προσπάθειες σας. Τα πράγματα δεν χρειάζεται να φτάσουν στα άκρα, το κλειδί είναι η αυτοσυγκράτηση και η στοχοπροσήλωση. Μην αναλώνεστε σε ίντριγκες και κακίες. Εσείς κοιτάξτε μόνο τους στόχους σας.