ΖΩΔΙΑ

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιούλιο.

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Ιούλιος είναι μήνας αλλαγών και μάλιστα από αυτές τις αλλαγές που μπορεί να μας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια στη ζωή μας. Οι αλλαγές που θα προκύψουν θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Τα απρόοπτα, οι εκπλήξεις, η ένταση και οι ριζικές αλλαγές δεν θα λείψουν από τον μήνα Ιούλιο.

Ο Άρης, περνά στον Ταύρο στις 5/7 μέχρι τις 20/8. Από τη θέση αυτή, μάς προτρέπει πριν δράσουμε, να σκεφτούμε και να ξεκινήσουμε μόνο όταν νιώθουμε απόλυτα έτοιμοι. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 είναι αρκετά απαιτητική. Είναι πιθανόν να έρθουμε αντιμέτωποι με κάποιες χειριστικές συμπεριφορές στον χώρο της εργασίας μας.  Στις 18/7 η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο, κάνοντας την ασφάλεια προτεραιότητα τόσο στις σχέσεις όσο και στα οικονομικά.

Ο Ερμής στις 19/7 και ο Ήλιος στις 22/7 περνούν στον Λέοντα γεμίζοντας με περισσότερο πάθος και έμπνευση την καρδιά και το μυαλό μας. Στις 28/7 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου που μας προτρέπει να βάλουμε σε προτεραιότητα τους δικούς μας στόχους.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Ιούνιο:

Κριός

Ο Ιούλιος ξεκινά με ένταση, ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας στις 5/7 και προχωρά στον Ταύρο δίνοντας σας το κίνητρο για να θέσετε τους οικονομικούς σας στόχους και να προσπαθήσετε να αυξήσετε με κάθε τρόπο τα έσοδα σας.  Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας. Μέσα στον Ιούλιο ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται για αρκετές ημέρες στο ζώδιο του Καρκίνου δημιουργώντας μια νοσταλγική διάθεση για άλλα καλοκαίρια,. Από τις 19/7 κι ακόμη περισσότερο από τις 22/7, το μυαλό σας θα είναι στις διακοπές, αλλά και στις ερωτικές σας σχέσεις. Αν είστε μόνες-οι η Νέα Σελήνη στις 28/7, προσφέρει στους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο την ευκαιρία μιας ερωτικής γνωριμίας.

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο Ιούλιος με κάποιο τρόπο θα σας οδηγήσει σε κάποιες αλλαγές, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας στις 5/7 δεν αφήνει πολλά περιθώρια ξεκούρασης και χαλαρότητας. Η Πανσέληνος στις 13/7 σας προτρέπει να δείτε τη μεγάλη εικόνα και να εστιάσετε πιο πολύ στο μέλλον παρά στο παρόν. Οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, θα είναι αρκετές μέσα στον μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 μπορεί να φέρει χωροταξικές αλλαγές. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε όμως για ό,τι έρχεται, απλά να είστε ανοιχτοί στις προκλήσεις.

Δίδυμοι

Ο Ιούλιος στο σύνολο του είναι ένας αρκετά ευχάριστος και παραγωγικός μήνας, μολονότι κάποιες στιγμές θα σας φανεί και αρκετά κουραστικός. Από τις 5/7 ο Άρης περνά στον Ταύρο, μέχρι τις 20/8 που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο. Στο διάστημα αυτό, μπορεί να προετοιμάζετε ένα καινούριο επαγγελματικό πόνημα. Στις 13/7 η Πανσέληνος στον Αιγόκερω μπορεί να σας ζορίσει σε ένα οικονομικό ζήτημα. Η Αφροδίτη θα εξακολουθήσει την πορεία της στο ζώδιο σας μέχρι τις 18/7. Είναι μια καλή στιγμή για να κυκλοφορήσετε και να φλερτάρετε. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 είναι ιδανική για να ξεκινήσετε διακοπές ή να κάνετε μια νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Αν είστε ήδη σε σχέση είναι η κατάλληλη στιγμή για ένα ρομαντικό ταξιδάκι.

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι εδώ και μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτε να σας χαλάσει τη διάθεση.  Από τις 5/7 μέχρι τις 20/8, ο Άρης προχωρά στον Ταύρο. Στο διάστημα αυτό μπορεί να έχετε μια πρόταση από ένα φιλικό σας πρόσωπο για να δουλέψετε μαζί ή να ενώσετε τις δυνάμεις σας για ένα κοινό στόχο. Στις 5/7 θα περάσει στο ζώδιο σας και ο Ερμής, επιταχύνοντας τις εξελίξεις στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω σίγουρα δεν είναι η πιο ευχάριστη. Πιθανώς να σας φέρει αντιμέτωπους με χειριστικές συμπεριφορές. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας στις 18/7 θα φτιάξει τη διάθεση σας. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7, μπορεί να φέρει ένα εξαιρετικό νέο για τα επαγγελματικά σας. Στις 31/7 μπορεί να έρθει ένα άτομο στη ζωή σας που θα βοηθήσει να κάνετε ένα όνειρο σας πραγματικότητα.

Λέων

«Όλα για την καριέρα» είναι το μότο του Ιουλίου. Μέσα στον μήνα αυτό καλά θα κάνετε να αποφύγετε περιττά έξοδα. Η Πανσέληνος στις 13/7 μπορεί να φέρει κάποιες στα επαγγελματικά. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα πρέπει να κάνετε τη φροντίδα του εαυτού σας προτεραιότητα.  Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/7 από τους Διδύμους θα δίνει έναν τόνο κοινωνικότητας. Ο έρωτας είναι πάντα στο μυαλό σας! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 28/7 μπορεί να δείξει μια νέα σχέση ή μια νέα αρχή σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής σας. Η σύνοδος Ουρανού-Κάρμα στις 31/7 μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην κατεύθυνση της ζωής και της καριέρας σας και αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Ιούλιος, μολονότι δεν είναι ο πιο ήπιος μήνας του καλοκαιριού για σας, δε θα είναι τόσο απαιτητικός όσο για άλλα ζώδια. Στις 5/7 ο Άρης προχωρά στον Ταύρο και μένει εκεί μέχρι τις 20/8. Από αυτή τη θέση, θα σας υποστηρίζει σθεναρά στους στόχους που θα θέσετε. Θα σας απαλλάξει κι από το άγχος που μπορεί να είχατε για θέματα οικονομικά. Από τις 5/7 μέχρι τις 19/7 θα έχετε στο πλευρό σας και τη στήριξη από τον κυβερνήτη σας Ερμή.  Η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω, μπορεί να δείξει τριγμούς σε μια ερωτική σχέση. Προσέξτε παιχνίδια ελέγχου και χειριστικές συμπεριφορές. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/7 θα ευνοεί την καριέρα. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 μπορεί να φέρει μια μυστική συμφωνία σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7 μπορεί να φέρει μια αποκάλυψη, μια καινούρια πρόταση, ακόμη και μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

 

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό

Πίσω από το ήσυχο, ήρεμο και χαμογελαστό παρουσιαστικό σας τον Ιούλιο φαίνεται ότι θα «βράζετε» εσωτερικά. Σίγουρα θα πιεστείτε αρκετά το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα και θα χρειαστεί να αξιοποιήσετε όλη τη διπλωματία και το χιούμορ σας για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Ο Άρης από τις 5/7 θα βρίσκεται στον τομέα των οικονομικών και θα σας δίνει κίνητρο να αυξήσετε τα έσοδα σας. Το δεύτερο σημείο μέσα στον μήνα που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί είναι η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω, που μπορεί να φέρει ένταση σε μια οικογενειακή ή επαγγελματική κατάσταση. Μέχρι τις 18/7 θα έχετε σύμμαχο σας την Αφροδίτη από τους Διδύμους, που στα δύσκολα θα δίνει ένα χέρι βοηθείας. Στις 22/7 προσπαθήστε να βρείτε λίγο χρόνο στην καθημερινότητα σας για διασκέδαση. Η Νέα Σελήνη στις 28/7 ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7, αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να φέρει κάποια κοσμική έκπληξη.

 

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

Σκορπιός

Η είσοδος του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη στον Ταύρο, δημιουργεί το κίνητρο να επιδιώξετε πιο παθιασμένες σχέσεις σε ερωτικό επίπεδο και πιο ενθουσιώδεις συνεργασίες. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα η προσοχή σας θα είναι εστιασμένη στους «άλλους» ανθρώπους που παίζουν ρόλο στη ζωή σας. Η Πανσέληνος στις 13/7 σας κάνει πιο εκφραστικούς στο συναίσθημα σας, όμως μπορεί να φέρει και κάποια ειλικρινά, αλλά πικρά λόγια.  Τα θέματα της καριέρας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα κι αν είστε γεννημένοι τον Οκτώβριο μπορεί να έχετε κάποια αλλαγή χωροταξική. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα στις 31/7, αλλάζει ραγδαία σε μια σημαντική σχέση αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή μια ρήξη, είναι στα σενάρια αυτής της έντονης όψης.

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Ο Ιούλιος δεν είναι ο πλέον χαλαρός καλοκαιρινός μήνας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν θα έχετε και τα τυχερά σας. Από τις 5/7 και μέχρι τις 20/8, προσέξτε ιδιαίτερα σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 13/7 φωτίζει τον τομέα των οικονομικών και των επαγγελματικών. Η είσοδος τόσο του Ερμή όσο και του Ήλιου στον Λέοντα, στις 19/7 και 22/7 αντίστοιχα, στρέφουν την προσοχή σας στα ταξίδια και τις διακοπές. Προς αυτή την κατεύθυνση σας ωθεί και η Νέα Σελήνη στις 28/7. Η σύνοδος Ουρανού-Κάρμα στο τέλος του μήνα σάς προτρέπει να φροντίσετε την υγεία σας.

Αιγόκερως

Ο Ιούλιος είναι μήνας γεμάτος έντονα συναισθήματα για το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας. Δεν είναι απίθανο να έχετε αλλαγές τόσο σε προσωπικές σχέσεις όσο και στα επαγγελματικά.  Ο Άρης θα μείνει μέχρι τις 20/8 θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες διασκέδασης, αλλά και εξέλιξης των σχεδίων σας. Το μόνο σημείο στον μήνα που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί είναι στις 13/7 με την Πανσέληνο στο ζώδιο σας. Πολύ πιθανόν να πιεστείτε σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο μετά τις 18/7 θα γλυκάνει την ερωτική σας ζωή. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα μπορεί να φέρει μια απρόβλεπτη συνάντηση ή γνωριμία που μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σας.

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο

Ο Ιούλιος έρχεται με μεγάλες δόσεις αστάθειας και ρευστότητας. Αντί όμως να προσπαθήσετε να αποφύγετε τα προβλήματα, καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο. Η υγεία σας είναι η προτεραιότητα σε κάθε περίπτωση. Η Αφροδίτη μέχρι τις 18/7 θα σας παρέχει τη γλυκιά της στήριξη και στον ερωτικό τομέα. Η Πανσέληνος στις 13/7 στον Αιγόκερω, μπορεί να σημάνει το τέλος μιας δουλειάς ή και μιας σχέσης. Η Νέα Σελήνη στις 28/7, μπορεί να σας φέρει κάτι νέο που θα σας ενθουσιάσει. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη που ανοίγει τους ορίζοντες σας. Ένα νέο ξεκίνημα έρχεται και ακόμη κι εσείς, που δεν αγαπάτε τις αλλαγές, πρόθυμα θα ξεβολευτείτε.

Ιούλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Ιχθύες

Ο Ιούλιος είναι ένας έντονος σε επικοινωνιακό επίπεδο μήνας για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας. Με κάποιο τρόπο μετά τις 5/7 θα έχετε ένα πιο πολυάσχολο και κουραστικό τέμπο στην καθημερινότητα σας. Τον Ιούλιο θα έχετε και αρκετές διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σας ή κάποιες σοβαρές αγοραπωλησίες.  Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Καρκίνο μέχρι τις 22/7 και θα σας απασχολεί η προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σας από τις 18/7. Θέματα δουλειάς και υγείας, φωτίζει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 28/7.