ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 23/8-29/8/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 23/8 – 29/8. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η εβδομάδα ξεκινά με την επιρροή της όψης τριγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Κρόνο. Καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ζυγό, το ζώδιο στο οποίο ο Κρόνος έχει την έξαρση του, αυτό σημαίνει ότι οι δυο πλανήτες συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους και μπορούμε να επωφεληθούμε ιδιαίτερα τόσο στις σχέσεις μας -προσωπικές κι επαγγελματικές- όσο και στα οικονομικά. Γενικότερα τα θέματα που κυβερνά η Αφροδίτη -που είναι ο έρωτας, οι σχέσεις, οι συνεργασίες, η ομορφιά, τα οικονομικά- λαμβάνουν μια δόση ρεαλισμού και πρακτικότητας από τον Κρόνο.

Νέες σχέσεις, που μπορεί να ξεκίνησαν μέσα στο καλοκαίρι με πάθος και αρκετή εξιδανίκευση, θα δείξουν με την όψη αυτή αν μπορούν να σταθεροποιηθούν. Το ίδιο και οι πιθανές συνεργασίες. Η προσέγγιση μας δεν πρέπει να είναι απόλυτα ρομαντική. Πρέπει να δούμε σφαιρικά και τα θετικά και τα αρνητικά της όποιας σχέσης και να αποφασίσουμε με ωριμότητα για το παρακάτω. Με κάποιον τρόπο ο Κρόνος ζητά την αλήθεια σε όλες τις καταστάσεις, ακόμη κι αν δεν είναι ευχάριστη. Μόνο έτσι θα είμαστε σίγουροι όμως για τις επιλογές μας. Η όψη αυτή είναι βοηθητική τόσο για υπογραφές συμβολαίων, συμφωνιών, αλλά και αν θέλετε να κάνετε οικονομικές διαπραγματεύσεις, διακανονισμούς κλπ.

Κριός

Όλη την εβδομάδα ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης θα βρίσκονται στην Παρθένο μέσα στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Αυτοί είναι οι τομείς που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σε πρακτικό επίπεδο. Είναι η περίοδος που ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ιατρικό τσεκ απ για να δείτε πιο καθαρά τους δείκτες της υγείας σας ή να κάνετε διερεύνηση σε ένα πρόβλημα υγείας, προκειμένου να σιγουρευτείτε για το τι συμβαίνει και να το επιλύσετε. Όμως αποφύγετε την Τετάρτη για κάτι τέτοιο, καθώς ο Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα και μπορεί να μπερδευτείτε ή να μην έχετε ξεκάθαρα αποτελέσματα.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με εξαιρετικές προοπτικές για τα επαγγελματικά σας θέματα, καθώς ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, σχηματίζει από τον Ζυγό όψη τριγώνου με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον τομέα της καριέρας. Αυτή η όψη θα μπορούσε να δείξει μια προαγωγή, μια ανώτερη θέση στη δουλειά ή έστω κάποια κολακευτικά λόγια από τους ανωτέρους σας για την απόδοσή σας. Το θέμα είναι να δείτε τι θέλετε εσείς οι ίδιοι. Θέλετε να αναβαθμιστείτε στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας; Να κάνετε μια μεταγραφή ή να δοκιμάσετε τις ικανότητες σας σε μια νέα θέση με περισσότερες ευθύνες;

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα υποστηρικτικό προς το ζώδιο σας τρίγωνο, της Αφροδίτης από τον Ζυγό προς τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα βοηθητική, αρκεί βέβαια να μην είστε βιαστικοί και ανυπόμονοι. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της υπομονής και όχι της βιασύνης. Αξίζει λοιπόν όσο κι αν είστε πρόθυμοι να πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα κατάσταση, είτε προσωπική είτε επαγγελματική, να δείξετε λίγη αυτοκυριαρχία και πειθαρχία. Δεν είναι ανάγκη να πληροφορήσετε όλο τον κόσμο και τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το νέο αμόρε ή για τη νέα δουλειά. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, σιγουρευτείτε πρώτα ότι όντως είναι όλα όσο υπέροχα σας φαίνονται, είτε αυτό αφορά έναν έρωτα ή ένα νέο εργοδότη και με την ησυχία σας ανακοινώνετε τα ευρήματα.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό προς τον Κρόνο, μια ιδιαίτερα υποστηρικτική όψη τόσο για θέματα που αφορούν την οικογένεια ή τον στενό σας κύκλο, αλλά και τα ζητήματα των οικονομικών. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε την προσοχή σας στα άτομα με τα οποία συμβιώνετε, αλλά και στον χώρο του σπιτιού. Άλλωστε οι άνθρωποι σας, αυτοί που νιώθετε ασφάλεια μαζί τους, είναι κι εκείνοι που μπορεί να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα λοιπόν να κανονίσετε να αφιερώσετε χρόνο στο ξεκίνημα της εβδομάδας σε αυτούς. Ακόμη όμως κι αν έχετε κάποια υπόθεση που αφορά σπουδές ή τα μελλοντικά σας επαγγελματικά σχέδια, οι δυο πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι ιδανικές για να κανονίσετε συναντήσεις, συσκέψεις, να κάνετε την έρευνα σας, να στείλετε βιογραφικά ή να περάσετε από κάποια συνέντευξη.

Λέων

Αν είστε σε μια σχέση καιρό, μπορεί να αποφασίσετε να πάτε στο επόμενο επίπεδο συμβίωσης ή και γάμου ή αν έχετε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις για μια νέα συνεργασία να αποφασίσετε τελικά να πείτε το «ναι». Αν είστε μόνοι-ες ή μπερδεμένοι εξαιτίας των μηνυμάτων που σας στέλνει η άλλη πλευρά, τότε προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να έχετε μια πιο ευθεία επικοινωνία χωρίς υπονοούμενα. Με την όψη αυτή μπορεί να κάνετε κάποια γνωριμία σε φιλικό επίπεδο, που να παίξει καθοριστικό ρόλο και στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή.

Παρθένος

Τα γενέθλια σας ξεκίνησαν για άλλη μια χρονιά κι αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Άρης στο ζώδιο σας, σας φέρνουν στο επίκεντρο για πολλούς και διάφορους λόγους. Δεν αποκλείεται να βρίσκεστε σε συζητήσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά σας θέματα, να γίνετε αποδέκτες μιας θετικής επαγγελματικής πρότασης που μπορεί να έχει και ένα σημαντικό οικονομικό όφελος και μάλιστα μακροπρόθεσμο. Πιθανώς όμως η όψη αυτή να σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε πιο προσεκτικά τα ζητήματα των οικονομικών σας γενικότερα. Να εξετάσετε προσεκτικά θέματα επενδύσεων, να περιορίσετε τα περιττά έξοδα, να ξεψαχνίσετε λεπτομέρειες σε συμβόλαια και πάγια έξοδα και να δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από διακανονισμούς.

Ζυγός

Στην πορεία της εβδομάδας, καθώς ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μπορεί να νιώθετε ότι περπατάτε σε ένα τοπίο στην ομίχλη, κυρίως σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας σας, αλλά και της δουλειάς. Την Τετάρτη, που η όψη είναι ακριβείας, ίσως δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της δουλειάς σας ή και για τους συνεργάτες σας. Προσέξτε επίσης τις πληροφορίες που λαμβάνετε και διαδίδετε κι εσείς, διότι μπορεί να φαίνονται σωστές κι αληθινές, αλλά να μην είναι. Εννοείται μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και φήμες.

Σκορπιός

Την Τετάρτη η αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μια κάποια σύγχυση σε θέματα που σχετίζονται με συνεργάτες ή φίλους. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από τους άλλους ή όταν έρχεται μια πληροφορία που σας ενδιαφέρει να διασταυρώνετε την πηγή και την ορθότητα της. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι πολύ πιο βοηθητικό την Πέμπτη για να βγάλετε άκρη με οτιδήποτε σας φαινόταν ασαφές. Η Πέμπτη είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε σε επαγγελματικό επίπεδο τις ιδέες, τις προτάσεις και τις σκέψεις σας και να έχετε θετική ανταπόκριση.

Τοξότης

Ως άνθρωποι εσείς οι Τοξότες προτιμάτε να λειτουργείτε μόνοι σας και να μη στηρίζεστε στους άλλους προκειμένου να φέρετε εις πέρας τις προτεραιότητες σας. Όμως αυτή η όψη έχει ακριβώς ως στόχο να αλλάξετε λίγο τον τρόπο που σκέφτεστε. Άλλωστε, θα βρεθούν αρκετά πρόθυμοι φίλοι ή συνεργάτες να σας στηρίξουν σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Ακόμη κι αν δεν είναι όλοι ικανοί να σας προσφέρουν τη βοήθεια που φαντάζεστε ή θέλετε, σίγουρα θα μπορέσετε να επιλέξετε ανάμεσα τους όποιον σας κάνει. Εξαιρετική όψη και για να προωθήσετε τη δουλειά σας με διαφήμιση, μάρκετινγκ ή μέσω των social media.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με την προσοχή σας στραμμένη στην καριέρα σας, καθώς η Αφροδίτη από τον Ζυγό συναντά τον κυβερνήτη σας Κρόνο στον Υδροχόο σε μια υπέροχη όψη τριγώνου τη Δευτέρα 23/8. Σαφώς η επαγγελματική σας αποκατάσταση και η καριέρα είναι προτεραιότητα σας και μέσα στον επόμενο μήνα θα γίνει ακόμη πιο αισθητό όλο αυτό. Μάλιστα, θα μπορούσατε να λάβετε κάποιου είδους αναγνώριση για τη δουλειά σας ή να προκύψει μια ευκαιρία για μια σημαντική νέα δουλειά ή προαγωγή που θα έχει και οικονομικό ενδιαφέρον. Ακόμη και στα προσωπικά σας μπορεί να έχει επιρροή αυτή η όψη, αλλά ευνοεί περισσότερο τους ήδη δεσμευμένους, που μπορεί να ονειρεύεστε τώρα πώς θα εξελιχθεί πιο σοβαρά η σχέση σας.

Υδροχόος

Αν είστε σε φάση αναζήτησης μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Πιθανώς να αποφασίσετε να μοιραστείτε αυτά που έχετε στην καρδιά σας ή να γίνετε αποδέκτες μιας ερωτικής εξομολόγησης. Σιγουρευτείτε βέβαια πρώτα γι’ αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Με την όψη αυτή μπορεί να έχετε θετικά νέα ακόμη για θέματα σπουδών, σχέσεων με ξένους και εξωτερικό, εκδόσεων. Τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα πρακτικά και τα οικονομικά σας θέματα.

Ιχθύς

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα την Πέμπτη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καλύτερα τη σκέψη σας και πιθανώς να αναγνωρίσετε στο υπόλοιπο της εβδομάδας ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Γι’ αυτό μην βιαστείτε ούτε να κρίνετε, ούτε όμως να δεσμευτείτε σε κάτι που μπορεί να σας απογοητεύσει στην πορεία. Θέματα που σχετίζονται με μια συνεργασία ή κάποια φιλική σας σχέση θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα όσο πηγαίνουμε προς το Σαββατοκύριακο και θα έχετε ένα ιδιαίτερα πολυάσχολο διήμερο, αλλά και με έμφαση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου