ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που κάνουν διακοπές όταν τελειώσει το καλοκαίρι

Unsplash

Δεν είμαστε όλοι λάτρεις του καλοκαιριού και δεν μετράμε αντίστροφα μέχρι να έρθει το επόμενο καλοκαίρι. Κάποιοι προτιμάμε πουλόβερ, ζεστούς καφέδες και cocooning στο σπίτι.

Είναι αυτοί οι άνθρωποι που δεν ανυπομονούν για 15αύγουστο στις Κυκλάδες ή ολοήμερη ηλιοθεραπεία σε κάποια παραλία. Όταν οι συνάδελφοι τσακώνονται για το ποιός θα λείψει τον Αύγουστο, εκείνοι μετρούν αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα. Ή μπορεί να είναι απλώς οι άνθρωποι που προτιμούν να πηγαίνουν διακοπές όταν οι άλλοι επιστρέφουν. Ξέρουν ότι η Πάρος θα είναι πιο ήσυχη μετά το τέλος του Αυγούστου και δεν θα χρειάζεται να κλείσουν ξαπλώστρα για να κάνουν ένα μπάνιο.

Είναι τα ζώδια που πηγαίνουν διακοπές όταν το καλοκαίρι (τυπικά) τελειώνει. Όταν οι δρόμοι ξαναγεμίζουν με αυτοκίνητα στην πόλη, εκείνοι φορτώνουν το πορτ μπαγκάζ και αποχωρούν. Μήπως είσαι ένα από αυτά;

Κριός

Ζει για τα ταξίδια και τα extreme sports και αυτός είναι ο λόγος που δεν περιμένει το καλοκαίρι για να ζήσει νέες περιπέτειες. Θα τον βρεις σε μία παραλία τον Φεβρουάριο και προτιμά τους εξωτικούς προορισμούς για να ξεκουραστεί. Η περιπέτει δεν ξέρει από εποχές και μήνες. Προτιμά να δουλεύει σε ένα άδειο γραφείο όλο το καλοκαίρι και περιμένει το τέλος του καλοκαιριού για να χαρεί τις διακοπές του, χωρίς κόσμο να τον ενοχλεί. Αν και το πιθανότερο είναι να κάνει κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό.

Τοξότης (μόνιμες διακοπές)

Άλλο ένα ζώδιο που δουλεύει μόνο και μόνο για να πληρώνει τα ταξίδια που κάνει σε όλο τον κόσμο. Δεν τον απασχολεί αν έχουμε χειμώνα ή καλοκαίρι. Προσπαθεί να κάνει διακοπές, όσο πιο συχνά μπορεί και δεν τον νοιάζει αν θα φύγει τον Ιούλιο ή τον Νοέμβριο. Το βασικό είναι να έχει καλή παρέα και να βάλει τσεκ δίπλα στους προορισμούς των ονείρων του. Όσο εσύ λείπεις, ο Τοξότης πλανάρει τα 3 επόμενα ταξίδια του.

Αιγόκερως

Φεύγουμε από την περιπέτεια και πηγαίνουμε στην απόλυτη ηρεμία. Ένας Αιγόκερως δεν αντέχει την πολυκοσμία και τον θόρυβο που διακόπτει τις σκέψεις του. Προτιμά ήσυχους προορισμούς και ξέρει ότι οι ήρεμες διακοπές γίνονται μετά το τέλος του καλοκαιριού. Για να μην σου πω τον Οκτώβριο που όλοι είναι στη ρουτίνα του γραφείου. Θα πάρει βέβαια και το laptop μαζί για να δουλεύει, αλλά την άδειά του θα την πάρει.