ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 21/6-27/6/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 21/6 – 27/6. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Μια εβδομάδα πλούσια αστρολογικά, καθώς τη Δευτέρα ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο εγκαινιάζοντας ουσιαστικά το καλοκαίρι με το θερινό Ηλιοστάσιο και τη μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Την Τρίτη ο Ερμής σταματά τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κι επιτέλους θα αρχίσουμε να συνεννοούμαστε, αλλά και να μην παρεξηγείται κάθε τι που λέμε, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που όπως θα έχετε διαπιστώσει κι εσείς το τελευταίο εικοσαήμερο τα επίπεδα εκρηκτικότητας και τοξικότητας μπορεί να ξεπέρασαν κάθε άλλη περίοδο.

Στις 24/6 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στο ζώδιο του Αιγόκερου. Είναι ένα φεγγάρι που αναφέρεται κυρίως σε θέματα καριέρας, επαγγελματικών φιλοδοξιών, στρατηγικής και σχεδιασμού. Είναι η στιγμή να δείτε πρακτικά τι λειτουργεί και τι όχι στη δουλειά σας, να πάρετε αποφάσεις τι πρέπει να κρατήσετε και να ενισχύσετε και τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Την ίδια μέρα ολοκληρώνεται και η αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση στις προσωπικές σχέσεις, ειδικά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους των τελευταίων πέντε ημερών.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Κριός

Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο εγκαινιάζοντας μια περίοδο που θα ασχοληθείτε περισσότερο με νέα ξεκινήματα, χωροταξικές αλλαγές στο σπίτι ή τη δουλειά. Στις 22/6 μετά από μια μακρά περίοδο με δυσκολίες στην επικοινωνία, μπερδεμένα μηνύματα και προβλήματα στην καθημερινότητα, ο Ερμής γυρίζει ορθός και σταδιακά μέσα στο επόμενο διάστημα η ζωή σας θα απλοποιηθεί περισσότερο και θα μπορείτε αν μη τι άλλο να συνεννοείστε. Βάλτε στόχο να εξομαλύνετε διαφορές που μπορεί να προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα και γίνετε πιο ενεργοί σε επικοινωνιακό επίπεδο και στη δουλειά σας με τους συνεργάτες σας και όλους όσους συναναστρέφεστε μαζί τους.

Ταύρος

Ήταν ένα εξουθενωτικό διάστημα για όλους αυτό με τον ανάδρομο Ερμή, τις εκλείψεις, αλλά όλο αυτό από αυτή την εβδομάδα αρχίζει να γίνεται παρελθόν. Τη Δευτέρα ο Ήλιος προχωρά στον Καρκίνο, κάνοντας ιδιαίτερα δραστήρια την καθημερινότητα σας από δω και στο εξής και στρέφοντας την προσοχή σας σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, επιχειρηματικές κινήσεις, αλλά και σε θέματα σπουδών. Από την Τρίτη ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή πορεία του και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε πιο σωστά, αλλά και να διαχειριστείτε με ορθότερη κρίση οικονομικά θέματα και οικονομικές συμφωνίες. Φυσικά θα πρέπει να εξακολουθήσετε να είστε προσεκτικοί με τα έξοδα, διότι αυτή η περίοδος και σχεδόν μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχει ανεβασμένα έξοδα.

Δίδυμοι

Τα γενέθλιά σας έφτασαν στο τέλος τους για φέτος, καθώς ο Ήλιος στο φαινομενικό ταξίδι του στο ζωδιακό περνά τη Δευτέρα στον Καρκίνο. Το καλοκαίρι ουσιαστικά ξεκινά με το θερινό Ηλιοστάσιο και πολλά από αυτά που σας ανησυχούσαν το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσουν σιγά σιγά να επιλύονται. Την Τρίτη ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει στο… ίσιο μονοπάτι του, δίνοντας σιγά σιγά τέλος στις ενοχλητικές καθυστερήσεις, παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και τα καθημερινά μικρά, αλλά εκνευριστικά παρατράγουδα που συνήθως συνοδεύουν την ανάδρομη πορεία του. Από δω και κάτω θα μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους άλλους και οι εξελίξεις θα τρέχουν σε όλα τα επίπεδα.

Καρκίνος

Χρόνια σας πολλά και να είστε βέβαιοι ότι αυτή η γενέθλια χρονιά θα είναι αν μη τι άλλο πιο σημαντική, αλλά και πιο δημιουργική κι ευχάριστη για σας. Την Τρίτη ο Ερμής γυρίζει στην ορθή πορεία του, δίνοντας τέλος σιγά σιγά σε μια χαοτική και αγχωτική σε ψυχολογικό επίπεδο περίοδο που σημαδεύτηκε κι από τις εκλείψεις. Κάποιοι από σας χρειάστηκε όλο αυτό το διάστημα να παλέψετε ακόμη και με τους δικούς σας «δαίμονες», εκτός από αυτούς που μπορεί να δρούσαν παρασκηνιακά πίσω από την πλάτη σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να είστε και λίγο πιο πειθαρχημένοι σε σχέση με τις καθημερινές σας ρουτίνες, τη διατροφή ή την άσκηση.

Λέων

Η περίοδος πριν τα γενέθλια είναι πάντα μια πιο ευαίσθητη περίοδος με πιο χαμηλά ενεργειακά επίπεδα. Βέβαια φέτος είναι στο ζώδιο σας ήδη ο Άρης, οπότε με κάποιον τρόπο αναπληρώνετε την ενέργεια που λείπει, αλλά μην ξοδεύεστε. Κάνετε συντήρηση δυνάμεων. Πολλές φορές αυτή η επιρροή συνδέεται και με παρασκηνιακές κινήσεις και μυστική δράση. Δεν είναι απίθανο να πήρατε απόφαση να εγκαταλείψετε έναν στόχο ή μια συνεργασία. Τώρα που ο Ερμής γυρίζει ορθός τα πράγματα θα ξεδιαλύνουν, ενώ μπορεί να δεχτείτε και νέες προτάσεις συνεργασίας ή να θέσετε εντελώς νέους στόχους.

Παρθένος

Την Πέμπτη σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον φιλικό σας Αιγόκερω και θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα μιας ερωτικής ή φιλικής σχέσης. Επειδή ταυτόχρονα με την Πανσέληνο την ίδια μέρα ολοκληρώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, οι γεννημένοι στις αρχές και στο τέλος του ζωδίου μπορεί να περάσετε κάπως δύσκολα, αναφορικά με κάποιο άτομο που μπορεί να σας κατηγορήσει για κάτι άδικα ή να εγείρει απαιτήσεις από σας από το πουθενά. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας και αποφύγετε κι εσείς να πιέσετε. Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να βοηθήσει πάντως να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιείστε.

Ζυγός

Την Πέμπτη 24/6 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, φέρνοντας μεγαλύτερη πίεση είτε σε ένα θέμα οικογενειακό είτε στα επαγγελματικά. Οι γεννημένοι στις αρχές και στο τέλος του ζωδίου ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί αυτές τις ημέρες. Την ίδια μέρα της Πανσελήνου ολοκληρώνεται και η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και μπορεί να βιώνετε μια τοξική, άδικη και πιεστική κατάσταση, είτε με κάποιο μέλος της οικογένειας είτε με κάποιο συνεργάτη. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά και διατηρείστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας.

Σκορπιός

Για σας οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν τον χαρακτήρα της προετοιμασίας για νέα σας σχέδια στο μέλλον, είτε αφορούν τη δουλειά, τις σπουδές ή γενικότερα τη ζωή σας. Ο ζωοδότης Ήλιος σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας πάντα είναι μια αστείρευτη πηγή ενέργειας και αισιοδοξίας για όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή σας. Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Ερμής την Τρίτη γυρίζει σε ορθή πορεία και το επόμενο διάστημα θα ξεδιαλύνει πολλά από τα μπερδέματα, τις ασάφειες και τις ανακρίβειες του προηγούμενου διαστήματος. Θα φωτίσει πολλά από τα σκοτάδια τόσο των προσωπικών σας σχέσεων όσο και των επαγγελματικών.

Τοξότης

Την Πέμπτη 24/6 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου στον Αιγόκερω, μέσα στον τομέα των οικονομικών και των αξιών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Τις επόμενες δυο εβδομάδες φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, μολονότι θα έχετε και αρκετά έξοδα. Πιθανώς να υπάρχει και μια σοβαρή επαγγελματική ή οικονομική πρόταση. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες ίσως έχετε μεγαλύτερη ένταση σε μια σχέση ή μια συνεργασία. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα και ανοίγει την όρεξη σας για ταξίδια, αποδράσεις, διακοπές, ενισχύει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, σας κάνει πιο ενθουσιώδεις με τα μελλοντικά επαγγελματικά ή σπουδαστικά σας πλάνα.

Αιγόκερως

Το τελευταίο διάστημα με τις εκλείψεις και τον ανάδρομο φαινομενικά Ερμή έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά, άλλοι στα θέματα εργασίας, άλλοι με τις επαγγελματικές σας σχέσεις και συνεργασίες ή αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες πιθανώς με τους πελάτες σας. Υπήρχε ένα ομιχλώδες τοπίο, αρκετό στρες και ήταν πολύ δύσκολο να οργανώσετε τα σχέδια σας όπως τα είχατε στο μυαλό σας. Όμως αυτή η συνθήκη αίρεται κι από την Τρίτη ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία, βάζοντας τέλος σιγά σιγά στα ερωτηματικά που μπορεί να σας βασάνιζαν. Η οριστική λήξη θα έρθει στις 7/7 που θα βγούμε κι από τη σκιά της ανάδρομης πορείας του.

Υδροχόος

Τα καλά νέα έρχονται την Τρίτη, καθώς ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία μετά από ένα μεγάλο διάστημα που δημιούργησε πολλά παρατράγουδα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις, μεγαλύτερη σύγχυση στην καθημερινότητα μας και για σας ένα θολό τοπίο ίσως στις ερωτικές σχέσεις, τα επιχειρηματικά σας σχέδια, ακόμη και στα θέματα των παιδιών. Σιγά σιγά από τις 22/6 κι έπειτα θα αρχίσει να υπάρχει μια καλύτερη συνέχεια στα πράγματα και θα διευκολυνθείτε. Βέβαια, μέχρι τις 7/7 είμαστε ακόμη στη σκιά του ανάδρομου Ερμή που σημαίνει ότι χρειάζεται κάποιες ημέρες για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ιχθύς

Την Πέμπτη 24/6 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουνίου μια μέρα μετά το τρίγωνο Ήλιου-Δία κι αυτό για σας είναι μια θετική εξέλιξη, καθώς μπορεί να έχετε επιτυχία σε κάποιο σχέδιο σας, να δείτε έναν στόχο σας να υλοποιείτε ή μπορεί να γιορτάζετε μαζί με τους συνεργάτες σας μια επιτυχία. Βέβαια, την ίδια μέρα έχουμε την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα που μπορεί να σας ζορίσει περισσότερο, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις τελευταίες 5 μέρες του ζωδίου ή και στις αρχές. Προσέξτε λίγο περισσότερο τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις και μην κάνετε την τρίχα τριχιά.

Διάβασε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου