ΖΩΔΙΑ

Οι ιδανικές ημερομηνίες για διακοπές και τριήμερα το καλοκαίρι του 2021, με βάση το ζώδιό σου

Unsplash

Έφτασε, λοιπόν, αυτή η μαγική στιγμή που την περιμένουμε κάθε χρόνο και με περισσότερη αγωνία (ειδικά πέρυσι και φέτος με τις περιοριστικές συνθήκες) για να φύγουμε από την πόλη, από το γνωστό μας περιβάλλον, να αλλάξουμε παραστάσεις, να ξεχάσουμε τυπικότητες, συμβατικότητες και να ξεχυθούμε σε νησιά, θάλασσες και βουνά, μόνοι ή με παρέα.

Για άλλους διακοπές είναι κάμπινγκ και χαλαρές καταστάσεις δίχως «πρέπει», άλλοι τις βλέπουν σε ένα σούπερ χλιδάτο ξενοδοχείο που θα τους φέρνουν τον καφέ στο κρεβάτι και θα βαριούνται να κατέβουν και μέχρι την πισίνα κι άλλοι σαν μια ατελείωτη περιπέτεια που θα ξεκινά το πρωί και θα τελειώνει την άλλη μέρα το πρωί. Διαβάζοντας τα παρακάτω θα πάρεις μια γενική ιδέα για τις προτιμήσεις των 12 ζωδίων.

Αλλά κυρίως, θα βρείς τα καλύτερα διαστήματα για διακοπές και τριήμερα μέσα στο καλοκαίρι του 2021.

Κριός

Για εσας τους Κριούς, ιδανικές διακοπές είναι το δίπτυχο περιπέτεια-δράση, γι’ αυτό επιλέγετε πάντα μέρη που να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Ποτέ μην προσπαθήσετε να επιλέξετε κάτι πιο κουλ που δεν θα μπορεί να σας κρατάει σε εγρήγορση. Προτιμήστε το κάμπινγκ  και αποφύγετε να ξαναπάτε στο ίδιο μέρος που δεν έχει πια κανένα ενδιαφέρον για σας. Μπορείτε κάλλιστα να επισκεφτείτε κι άλλα μέρη της Ελλάδας ή του εξωτερικού, στα οποία διοργανώνονται και αθλητικές δραστηριότητες. Για το καλοκαίρι του 2021, το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 2/7 έως 28/7 κι από 16/8 μέχρι 23/8.

Ταύρος

Στο μυαλό σου, η λέξη διακοπές είναι συνώνυμη με τη χαλάρωση, το ποιοτικό φαγητό, την καλή παρέα και την άνεση. Δεν είσαι ο τύπος που θα κάνει διακοπές αστραπή ή θα γυρίσει μέσα σε μια εβδομάδα τρία νησιά. Σημαντικό στις διακοπές σου είναι η ικανοποίηση των γαστρονομικών σου απαιτήσεων. Μάθε λεπτομέρειες για τις τοπικές εστιατορικές ανέσεις και αν είναι δυνατό, φρόντισε οι διακοπές σου να συμπίπτουν με ένα μουσικό event που τόσο αγαπάς και το οποίο μπορεί να διοργανώνετε στο μέρος που θα είστε, μια συναυλία, κάποιο φεστιβάλ κλπ. Το καλοκαίρι του 2021, το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 30/7 έως 16/8. Εξαιρετικό είναι και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο για μια κοντινή απόδραση.

Δίδυμοι

Στους Διδύμους δεν αρέσουν οι ήρεμες οικογενειακές διακοπές που τις βαριούνται από την πρώτη μέρα. Κύριο μέλημά τους είναι να γνωρίσουν όσο κόσμο μπορούν περισσότερο και να αποκομίσουν πολλές και δυνατές εμπειρίες. Ο γύρος της χώρας π.χ. είναι μια ιδέα ιδιαίτερα δελεαστική για ένα νεαρό Δίδυμο, ενώ μια κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά είναι ό,τι πρέπει για κάποιον μεγαλύτερο. Όπου κι αν πας όμως, επειδή δεν αντέχεις τη μοναξιά, εξασφάλισε καλή παρέα. Κι επειδή μαζί με το σώμα, θέλεις να τρέφεις και το πνεύμα, φρόντισε εκεί που θα πας να έχει κάποιο πολιτιστικό ενδιαφέρον. Από τις 2/7 μέχρι τις 21/7, κι από τις 16 Αυγούστου μέχρι τις 10/9 είναι τα καλύτερα διαστήματα.

Καρκίνος

Είστε ίσως οι μόνοι εκπρόσωποι του ζωδιακού που όταν έρχεται η ώρα των διακοπών, αντί να είστε σούπερ χαρούμενοι, αρχίζετε τις γκρίνιες, διότι μάλλον νιώθετε ότι ξεβολεύεστε. Άλλωστε, τίποτε δεν είναι σαν το σπίτι για έναν γνήσιο Καρκίνο. Αν λοιπόν δεν πηγαίνετε στο εξοχικό σας, φροντίστε να μην είστε πάρα πολύ μακριά από τα μέρη που αισθάνεστε οικεία. Εφοδιαστείτε με φωτογραφική μηχανή και κάμερα για να σας μείνουν αξέχαστες οι διακοπές σας και βέβαια μην ξεχάσετε ένα ημερολόγιο για να αποτυπώνετε τα συναισθήματά σας σε κάθε περίπτωση. Το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από τις 21/7 έως 16/8 και βέβαια ενδείκνυται για μια ρομαντική απόδραση το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο, με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα.

Λέων

Για εσένα, η έννοια των διακοπών είναι συνυφασμένη με την ξεκούραση και τη χαλάρωση σε ένα άνετο και πολυτελές περιβάλλον. Η χλιδή άλλωστε είναι από τις μικρές σου αδυναμίες. Μην διαλέξεις ένα μέρος μοναχικό, τα νησιά της άγονης γραμμής δεν είναι για εσένα. Εσύ θέλεις να βλέπεις κόσμο και να σε βλέπουν κυρίως. Το καλοκαίρι του 2021, το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από  2/7 έως 21/7, μολονότι δεν θα είναι απαλλαγμένο από άγχος λόγω του Άρη στο ζώδιο σου και ακόμη πιο άνετο είναι από τις 16/8 μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Παρθένος

Για σας τους οργανωτικούς του ζωδιακού οι διακοπές δεν είναι μια υπόθεση παίξε – γέλασε. Πρέπει να τις σχεδιάσετε με κάθε λεπτομέρεια από πριν. Να ψάξετε πού θα πάτε, με ποιους, πού θα μείνετε, πόσο θα πληρώσετε, εν ολίγοις να προγραμματίσετε τα πάντα. Σας αρέσουν τα μέρη που έχουν ιδιαιτερότητες όχι μόνο από πλευράς κλίματος και φυσικής ομορφιάς, αλλά και μέρη που χρειάζονται εξερεύνηση. Φυσικά, σας γοητεύει η ιδέα να πάτε σε κάποιο spa που όλη μέρα θα ασχολούνται με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από τις 21 μέχρι 30 Ιουλίου, αυτό είναι το πιο ανέφελο. Καλό και το διάστημα 31 Ιουλίου έως 15 Αυγούστου με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, αλλά μπορεί να έχετε κάποιες αγωνίες σε σχέση με τη δουλειά. Ωραίο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο για μια απόδραση με φίλους.

Ζυγός

Ότι έχει σχέση με κάμπινγκ, κατασκηνώσεις, σκηνή κλπ., σου προκαλεί τουλάχιστον αλλεργία, γι’ αυτό και να τα αποφύγεις όταν αποφασίσεις διακοπές. Η καλοπέραση και η πολυτέλεια είναι δύο λέξεις που πάνε μαζί όταν έρθει η κουβέντα στο ζήτημα της άδειας και των διακοπών. Σημαντικό επίσης στις διακοπές σου είναι το καλό και ποιοτικό φαγητό και σ’ αυτό τον τομέα δεν κάνεις εκπτώσεις. Προτιμάς πάντως διακοπές με το ταίρι σου παρά ως αντροπαρέα ή γυναικοπαρέα, για να ζήσεις και μερικές ρομαντικές στιγμές. Το καλοκαίρι του 2021, το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 2/7 έως 21/7 κι από 16/8 έως 10 Σεπτεμβρίου.

Σκορπιός

Οι διακοπές για σας τους Σκορπιούς είναι κάτι πραγματικά ιερό. Δε θέλετε να έχετε καμιά επαφή με τη δουλειά ή βαρετούς φίλους και συγγενείς και προτιμάτε να απομονωθείτε μόνοι σας ή με παρέα κάπου που λίγες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν να σκοντάψετε πάνω σε κάποιο ανεπιθύμητο συνάδελφο. Το καλοκαίρι του 2021, το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 31/7 έως 16/8. Ωραίο και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα να του δίνει μια ρομαντική διάσταση.

Τοξότης

Οι διακοπές, τα ταξίδια, οι εξερευνήσεις, είναι έννοιες που σας γοητεύουν, σας ενθουσιάζουν και σας προκαλούν. Ούτε εσείς βέβαια αρέσκεστε στις τεμπέλικες διακοπές, που όλη μέρα δεν κάνεις τίποτε άλλο από το να τρως και να κοιμάσαι. Είστε τύποι fun + action και πρέπει όλη μέρα και νύχτα να κάνετε κάτι διαρκώς για να είστε απασχολημένοι και να διοχετεύετε όλη αυτή την ενεργητικότητα που έχετε. Το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 2/7 με 21/7 κι από 16/8 μέχρι 23/8.

Αιγόκερως

Αν και προτιμάς να δουλεύεις, δεν λες όχι και στις διακοπές. Ενώ βέβαια θα έπρεπε να κλείσεις το κινητό, να μην κουβαλάς μαζί σου κανένα έγγραφο από τη δουλειά, εσύ δεν θέλεις να χάσεις επαφή με τις εξελίξεις. Συνήθως οι Αιγόκεροι επιλέγουν μέρη με υψηλό υψόμετρο, αφού η αγαπημένη τους συνήθεια είναι η ατελείωτη πεζοπορία και η ορειβασία.  Το καλοκαίρι του 2021 το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από  21/7 έως 16/8. Ωραίο και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τον Ιούνιο για μια ρομαντική απόδραση.

Υδροχόος

Εσείς οι σούπερ επικοινωνιακοί Υδροχόοι ανήκετε στο ζώδιο, για το οποίο η έκφραση «φεύγω διακοπές» σημαίνει ότι αποκόπτεστε από το περιβάλλον που σας δημιουργεί δυσφορία, στρες και σας ρουτινιάζει. Προτιμάτε να πάτε κάπου όπου να συζητάτε από το πρωί μέχρι το βράδυ χαλαρά διάφορα «φιλοσοφικά» ζητήματα με τους φίλους σας και διάφορους καινούριους που γνωρίζετε, να παίζετε μαζί τους και κανένα παιχνίδι για να περνάει η ώρα και να απολαμβάνετε όμως και τη δυνατότητα να είστε κάποιες στιγμές μόνοι με τον εαυτό σας και να κάνετε τους απολογισμούς και τα σχέδια σας. Το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 16/8 έως 10/9.

Ιχθύες

Το φυσικό σου περιβάλλον είναι η θάλασσα,  γι’ αυτό αν έχεις κανονίσει να πας διακοπές σε κάποιο ελληνικό ή εξωτικό νησί, έχεις κάνει την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσες να κάνεις. Επειδή η φαντασία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εσένα, διάλεξε ένα μέρος που να σου την εξάπτει και να σας δημιουργεί ονειρικούς συνειρμούς. Σας αρέσει να εξερευνάτε μια περιοχή και λειτουργείτε και στις διακοπές φυσικά με τη διαίσθηση. Το καλοκαίρι του 2021, το καλύτερο διάστημα για διακοπές είναι από 21/7 έως 16/8. Ωραίο και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος τώρα τον Ιούνιο με το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα για να δώσει και μια ρομαντική διάσταση στην απόδραση σου!