ΖΩΔΙΑ

Νοέμβριος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

PEXELS

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Νοέμβριο.

Ο φετινός Νοέμβριος έχει έναν άστατο «κοσμικό» καιρό σε όλη τη διάρκεια του. Βρισκόμαστε στην εποχή του Σκορπιού από τις 23/10/2021 μέχρι τις 22/11/2021, όταν ο Ήλιος θα προχωρήσει στον Τοξότη. Ό,τι είναι κρυμμένο ή σκοτεινό, είτε αφορά εμάς, τις σχέσεις μας ή και την κοινωνία, έρχεται στο φως.

Ο Σκορπιός, το μυστηριώδες αυτό συναισθηματικό ζώδιο, δεν μένει στην επιφάνεια των πραγμάτων και δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τις σκιές και τα σκοτάδια. Στις 4/11 σχηματίζεται μια ισχυρή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού. Είναι μια Νέα Σελήνη αποκαλυπτική, που φέρνει στο φως πληροφορίες που ήταν κρυμμένες. Στις 05/11/ η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω και αυτή τη φορά θα επεκτείνει την επίσκεψή της στο γήινο και πρακτικό αυτό ζώδιο μέχρι τις 05/03. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω αγαπά τη συνέπεια και την ασφάλεια στις σχέσεις, δίνοντας μια πιο συντηρητική τάση. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι θα επωφεληθούν περισσότερο από τη μακρά σε διάρκεια επιρροή της.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο για τον Νοέμβριο

Κριός – Ένας Νοέμβριος γεμάτος φιλοδοξίες

Ο Νοέμβριος έρχεται με περισσότερες φιλοδοξίες, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 στον Σκορπιό, μπορεί να σας βγάλει εκτός προγραμματισμού σε οικονομικό επίπεδο με ξαφνικά και απρόβλεπτα έξοδα, μολονότι μπορεί να προσφέρει στη συνέχεια και διέξοδο ή ξαφνικές ευκαιρίες να βγάλετε χρήματα. Στις 5/11 η Αφροδίτη θα πλασαριστεί στον 10ο ηλιακό σας οίκο στον Αιγόκερω, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2022, φέρνοντας σε πρώτο ρόλο την πορεία της καριέρας σας και τις φιλοδοξίες σας. Σπουδές, ταξίδια, πλάνα για τις γιορτές, νέα επαγγελματικά σχέδια θα ευοδωθούν.

Ταύρος

Ο Νοέμβριος δίνει περισσότερο από κάθε άλλο μήνα έμφαση στις σχέσεις, τον γάμο, τις συνεργασίες, τις επαφές με τους άλλους στη ζωή σας. Οι γεννημένοι στις αρχές Μαΐου θα έχετε την τάση να επαναστατήσετε απέναντι σε κάθε περιορισμό της έκφρασής σας, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 5/11 ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, περνά στον φιλικό σας Αιγόκερω για μια παρατεταμένη περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι τις αρχές Μαρτίου του 2022. Η επιρροή αυτή θα σας κάνει πιο δεκτικούς στο να εξερευνήσετε νέους δρόμους και να πειραματιστείτε σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Η τελευταία εβδομάδα έχει θετική έμφαση στα οικονομικά.

Δίδυμοι

Ο Νοέμβριος είναι μήνας απαιτητικός, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι κακό. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 μπορεί να φέρει ουρανοκατέβατα σχεδόν μια νέα επαγγελματική πρόταση για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Στις 5/11 η Αφροδίτη θα περάσει στον Αιγόκερω, όπου παραμένοντας μέχρι τις 5/3 σε αυτό το ζώδιο θα ωθήσει την προσοχή σας στα οικονομικά σας. Προσοχή στην υγεία και το παρασκήνιο οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Η τελευταία εβδομάδα είναι πιο πρόσχαρη και δίνει έμφαση στις σχέσεις σας ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές.

 

Καρκίνος

Ο Νοέμβριος είναι σαφώς πιο θετικός μήνας για τις εξελίξεις στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη σε αντίθεση με τον πλανήτη των ξαφνικών αλλαγών Ουρανό, μπορεί να φέρει έναν κεραυνοβόλο έρωτα, μια ξαφνική εγκυμοσύνη ή ακόμη και μια νέα απασχόληση για όσους το ψάχνουν και είναι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη παίρνει θέση ακριβώς απέναντι σας στον Αιγόκερω, φέρνοντας περισσότερες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα στρέφει την προσοχή στη δουλειά και τη φυσική σας κατάσταση και υγεία.

Λέων

Ο Νοέμβριος είναι σαφώς ένας πιο εσωτερικός μήνας. Στο μεγαλύτερο μέρος του είναι ένας μήνας με έμφαση στην προσωπική σας ζωή, την οικογένεια και το σπίτι. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, φέρνοντας απρόβλεπτες εξελίξεις, είτε στο μέτωπο της εργασίας είτε του σπιτιού.  Η Αφροδίτη φέρνει σε προτεραιότητα και θέματα φυσικής κατάστασης, υγείας και ομορφιάς και θα είναι μια περίοδος που θα ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα θα είναι πιο απολαυστική, φωτεινή και αισιόδοξη, καθώς οι πλανήτες περνούν σιγά-σιγά στον Τοξότη.

Παρθένος – Ένας Νοέμβριος με φλερτ και οικονομικές ευκαιρίες

Ο Νοέμβριος έρχεται με μια αίσθηση ανακούφισης, καθώς οι πλανήτες παίρνουν μια πιο φιλική θέση προς εσάς από το ζώδιο του Σκορπιού. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, των συζητήσεων και φέρνει κάποια πρόταση που σας ενδιαφέρει επαγγελματικά ή σε επίπεδο σπουδών. Σπουδαιότερα τα νέα που φέρνει η Αφροδίτη από τις 5/11, καθώς περνά στον φιλικό σας Αιγόκερω. Αν είστε μόνες-οι θα είναι μια περίοδος με πολλά φλερτ, ερωτικές γνωριμίες. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια που ίσως θέλετε να προετοιμάσετε για τις γιορτινές μέρες που έρχονται.

 

Ζυγός

Ο Νοέμβριος περιστρέφεται γύρω από τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών. Η Νέα Σελήνη στον τομέα των οικονομικών μπορεί να φέρει κάποια νέα σχετικά με τον μισθό σας ή μπορεί να προκύψει μια άλλη οικονομική ευκαιρία. Από την άλλη, μπορεί το ίδιο έξαφνα να προκύψει κι ένα έξοδο που δεν περιμένατε. Στις 5/11 ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, περνά στον Αιγόκερω μέσα στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας, της ακίνητης περιουσίας σας. Η τελευταία εβδομάδα θα είναι πιο ανάλαφρη κι ευχάριστη ως προς τις επιρροές της, με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Τοξότη.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

Σκορπιός – Ένας Νοέμβριος γεμάτος με νέες ευκαιρίες

Ο γενέθλιος μήνας, ξεκινά με ξαφνικές προτάσεις, γνωριμίες, αλλά και εντάσεις στις σχέσεις σας, που ίσως αν το τραβήξετε να οδηγήσουν σε κάποια ρήξη. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, στον τομέα της επικοινωνίας θα βοηθήσει να εκφράζετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τις σκέψεις και να διαπραγματεύεστε επίσης καλύτερα ακόμη και τα οικονομικά ή τα επαγγελματικά σας. Θετική θα είναι η επιρροή της και στα ερωτικά σας, με ευκαιρίες για νέες γνωριμίες σε εξόδους, εκδρομές, ταξίδια.

Τοξότης

Ο Νοέμβριος μοιάζει πιο σκοτεινός και σίγουρα έχει μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Με τη Νέα Σελήνη  στις 4/11 μπορεί να αποκαλυφθεί ένα μυστικό ή να ανακαλύψετε εσείς κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες. Στις 5/11 η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω, φέρνοντας στο προσκήνιο οικονομικά θέματα. Πιθανώς να προκύψουν ευκαιρίες για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας μέσα στον μήνα, μην βιάζεστε όμως να ξοδευτείτε. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μεγαλύτερη ένταση κοντά στις 19/11, γι’ αυτό προσέξτε την υγεία σας. Το τοπίο ξεκινά να γίνεται πιο αισιόδοξο στις 22/11 όποτε ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σας.

 

Αιγόκερως – Ένας Νοέμβριος

Ο Νοέμβριος είναι ένας πιο άνετος σχετικά μήνας, με έμφαση στη συλλογική δουλειά, στις σχέσεις με τους φίλους, τους συνεργάτες, την προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη, μπορεί να φέρει απροσδόκητες ειδήσεις για κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή έναν φίλο, ενώ μπορεί να δεχτείτε μια πρόταση για μια νέα συνεργασία. Ο έρωτας δε λείπει από τις προτεραιότητες του Νοεμβρίου. Ίσως αποφασίζετε να βγείτε από μια σχέση, ή μπορεί μια σχέση να περνά ένα σημείο καμπής και να αλλάζει σε κάτι άλλο. Δεν είναι απίθανη μια εγκυμοσύνη η οποία να οδηγήσει σε έναν γάμο.

Υδροχόος

Ο Νοέμβριος έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σας, καθώς μετά τις καθυστερήσεις του Οκτωβρίου, τα πράγματα εξελίσσονται γοργά. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 αφορά κυρίως τον τομέα της καριέρας για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και φέρνει μια ουρανοκατέβατη πρόταση, μια χωροταξική αλλαγή στη δουλειά σας ή την ανάγκη μιας μετακόμισης. Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Αιγόκερω σηματοδοντώντας μια περίοδο με έντονα καρμικά θέματα γύρω από τις σχέσεις, αλλά και σχέσεις μυστικές ή αδιέξοδες. Η τελευταία εβδομάδα θα είναι πιο αισιόδοξη και εξωστρεφής, δίνοντας έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις.

 

Ιχθύς

Ο Νοέμβριος βάζει τέλος στις ενοχλητικές καθυστερήσεις και τα προβλήματα στην επικοινωνία. Η Νέα Σελήνη στις 4/11, είναι βοηθητική σε θέματα σπουδών ή και στα επαγγελματικά, καθώς μπορεί να παίζει μια ξαφνική πρόταση για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Την επόμενη μέρα η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω ασκώντας θετική επιρροή σε ό,τι αφορά τις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις Αν είστε μόνες-οι μπορεί να υπάρχει ένα φλερτ με κάποιο άτομο από το φιλικό περιβάλλον ή να σας συστήσει κάποιος φίλος ένα άτομο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.  Η τελευταία εβδομάδα του μήνα στρέφει την προσοχή σας στην καριέρας, φέρνοντας περισσότερες ευκαιρίες.

 

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Νοέμβριο, από την Άση Μπήλιου