ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 πιο μισητά ζώδια

iStock

Υπάρχουν άνθρωποι που τους συμπαθείς με την πρώτη ματιά και άλλοι που μετά από την πρώτη γνωριμία δεν θέλεις να τους ξαναδείς μπροστά σου. Στατιστικά, τα άτομα που ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, παίζουν ανάμεσα σε 3 ζώδια. Ποια είναι αυτά και γιατί έχουν καταλήξει τα πιο μισητά από όλα τα υπόλοιπα;

Όταν μιλάμε για ζώδια μιλάμε για θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Φυσικά δεν μας καθορίζουν αποκλειστικά τα ζώδια μας. Είμαστε ένα τεράστιο μωσαϊκό ανατροφής, σχέσεων και  εμπειριών. Αλλά όπως μπορεί να έχεις αντιληφθεί από κάποια προσωπική σου ιστορία, ή παρατηρώντας διάφορα memes και gifs στον κόσμο των social media, υπάρχουν ορισμένα ισχυρά αρνητικά στερεότυπα που πλανώνται στην ατμόσφαιρα. Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν την κατάσταση. Παρακάτω θα βρεις ποια είναι τα 3 πιο μισητά ζώδια, αλλά και γιατί δεν είναι τελικά τόσο κακοί τύποι όσο νομίζεις (υποσχόμαστε).

Δίδυμος

Αυτά είναι τα 3 πιο μισητά ζώδια - Λατρεύεις να τα μισείς PEXELS

Κατηγορούνται ως: Διπρόσωποι και γλωσσούδες. Οι Δίδυμοι κατηγορούνται συχνά ως άσπονδοι φίλοι. Υποσκάπτουν τα σχέδιά σας, ξεσκίζουν τα μυστικά σας και γενικά δεν ξέρουν να κρατούν κλειστό το στόμα τους.

Γραμμή υπεράσπισης: Οι Δίδυμοι ως ζώδια του Αέρα, έχουν αρκετές σκέψεις που στροβιλίζονται στο μυαλό τους. Τόσο αρκετές που θα μπορούσαν να ανήκουν σε δύο άτομα.

Αν οι Δίδυμοι φαίνονται «φευγάτοι» είναι πιθανώς επειδή έχουν πολλά στο νοερό τους πιάτο. Σαν να λέμε 25 γεύματα, στοιβαγμένα σε ένα μικροσκοπικό πιατάκι καφέ. Είναι αισιόδοξοι και αναζητούν συνεχώς νέες εμπειρίες και ναι, τα φλύαρα ζώδια μπορεί να θέλουν να σας πουν τα πάντα.

Οι λαμπρές επικοινωνιακές δεξιότητες των Διδύμων απονέμονται από τον πλανητικό κυβερνήτη τους, τον Ερμή. Και ενώ μπορεί να φαίνεται ότι είναι οι καλύτεροι συνομιλητές του ζωδιακού κύκλου, είναι στην πραγματικότητα οι καλύτεροι ακροατές. Οι Δίδυμοι είναι από τα πιο ανοιχτόμυαλα ζώδια. Η προσαρμοστικότητά τους τους επιτρέπει να σχετίζονται (και να συμπάσχουν) με οποιονδήποτε. Δεν κρίνουμε.

Λέων

PEXELS

Κατηγορούνται ως: Μαινόμενοι εγωμανείς. Όταν σκέφτεσαι τον Λέοντα, μπορείς να οραματιστείς κάποιον να τρέχει με 12 τσάντες για ψώνια, να κοιτάζει με λατρεία την κάμερα του τηλεφώνου του και να μιλάει δυνατά από πάνω σου.

Γραμμή υπεράσπισης: Οι Λέοντες τροφοδοτούνται από τη δημιουργική έκφραση. Με τον Ήλιο κυβερνήτη του, ο Λέων ελπίζει να εκπέμπει τη ζεστασιά του στους άλλους, μέσω των πολλών ταλέντων τους.

Τα γενναιόδωρα ζώδια της φωτιάς θέλουν να σας παρακινήσουν με τα λόγια τους, να σας συγκινήσουν με τη μουσική τους και να σας ενθουσιάσουν με ένα  πάρτι έκπληξη.

Ενημερωτικά: Νοιάζονται πολύ περισσότερο για το πώς τους βλέπετε, παρά για το πώς βλέπουν τον εαυτό τους. Πίσω από το βρυχηθμό, τα λιοντάρια του ζωδιακού κύκλου είναι απλά ευαίσθητα γατάκια που χρειάζονται λίγη επιπλέον αγάπη.

Τα πιο μισητά ζώδια: Σκορπιός

Αυτά είναι τα 3 πιο μισητά ζώδια - Λατρεύεις να τα μισείς PEXELS

Κατηγορούνται ως: Οι κλασικοί «κακοί» του ζωδιακού κύκλου . Οι Σκορπιοί είναι οι μυστικοπαθείς καλικάντζαροι οι οποίοι διψάνε για εκδίκηση. Ζουν σε υγρές, σκοτεινές σπηλιές και σχεδιάζουν το θάνατό σας.

Γραμμή υπεράσπισης: Σίγουρα, οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις, αλλά αυτό δεν συμβαίνει γιατί έχουν κάποια απαίσια κρυφή ατζέντα. Πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς πριν ανοιχτούν.

Τα επίμονα βλέμματα και το κυνικό χιούμορ, φρουρούν τη βαθιά συναισθηματική ένταση του Σκορπιού. Είναι σταθερά ζώδια του νερού, γι’ αυτό σκεφτείτε τα σαν ένα κομμάτι πάγου. Μόλις αναγνωρίσουν ότι είστε γνήσιοι και αξιόπιστοι, το παγωμένο εξωτερικό τους αρχίζει να λιώνει και αφήνεστε στο γεμάτο ευαισθησίες εσωτερικό τους βασίλειο.

Οι Σκορπιοί είναι τόσο διαισθητικοί που μπορεί να σε κάνουν να πιστέψεις ότι διαβάζουν το μυαλό σου. Δεν θα τους δεις σε επιφανειακά πάρτι ή μεγάλα πάρτι γεμάτα με ρηχές συζητήσεις. Αναζητούν πραγματικές, στενές ανθρώπινες συνδέσεις. Και μόλις τις βρουν, θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν αυτούς που τους ενδιαφέρουν.