ΖΩΔΙΑ

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια, από την Άση Μπήλιου

24Media

Το “All Stars by Asi” είναι και πάλι κοντά σας με ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα για το αστρολογικό γίγνεσθαι. Σε αυτό το βίντεο, το asibiliou.gr και το LadyLike.gr συνεργάζονται γιατί συμβαίνει κάτι πάρα πολύ σπάνιο. Η Αφροδίτη περνά στον Αιγόκερω και μένει σε αυτό το ζώδιο για 4 ολόκληρους μήνες. Από τις 5 Νοεμβρίου έως τις 5 Μαρτίου. Σε αυτό το διάστημα, θα συμβούν πολλά και όπως καταλαβαίνετε, όλα θα αναλυθούν εκτενώς, παρακάτω.

 

 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θέλει ξεκάθαρες καταστάσεις. Είναι ευαίσθητη και θέλει αγάπη, ενώ το ζώδιο του Αιγόκερου είναι σκληρό και κυβερνάται από τον αυστηρό Κρόνο. Δεν είναι, λοιπόν, μια χαλαρή και διασκεδαστική θέση για την Αφροδίτη. Για την ακρίβεια, σε αυτή την τετράμηνη επίσκεψή της στον Αιγόκερω, θα προλάβει να γυρίσει και σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία.

Τι θα συμβεί στην προσωπική σας ζωή; Πώς θα επηρεαστεί το πορτοφόλι και η καριέρα; Πότε είναι οι καλύτερες μέρες να κάνετε τα ψώνια σας; Όλες οι απαντήσεις και οι προβλέψεις για κάθε ζώδιο και την Αφροδίτη στον Αιγόκερω στο βίντεο που ακολουθεί. 

Αφροδίτη στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

 

 

 

Κριός: Παθιαστείτε με την καριέρα σας, την κοινωνική σας άνοδο και την προβολή σας. Δείτε το ζώδιό σας στο 03:22.

Ταύρος: Ανοίγουν οι ορίζοντές σας και έχετε πίστη στο μέλλον και αισιοδοξία. Δείτε το ζώδιό σας στο 05:00.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έρχεται να προσφέρει έντονες συγκινήσεις και μαγευτικές ερωτικές στιγμές. Δείτε το ζώδιό σας στο 06:37.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και δείτε την ανάλυσή του

Καρκίνος: Ήρθε ο καιρός να ζευγαρώσετε. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει μια σχέση ή και έναν σύντροφο ζωής. Δείτε το ζώδιό σας στο 08:05.

Λέων: Με την Αφροδίτη αξίζει τώρα να εντείνετε τις προσπάθειές σας στη δουλειά σας, αφού θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Δείτε το ζώδιό σας στο 09:37.

Παρθένος: Έρωτας, δημιουργία, καλλιτεχνία και αισθητική, αλλά και απόκτηση παιδιών, όλες οι χαρές είναι για σας, σε μια δύσκολη γενικότερα περίοδο. Δείτε το ζώδιό σας στο 10:54.

 

 

 

Ζυγός: Τώρα είναι η στιγμή που η Αφροδίτη από τη θέση της στον Αιγόκερω, δείχνει ότι η οικογενειακή ζωή μπορεί να σας προσφέρει απολαύσεις. Δείτε το ζώδιό σας στο 12:23.

Σκορπιός: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σάς σπρώχνει στην επικοινωνία, τα ταξίδια και τις επαφές με κόσμο. Δείτε το ζώδιό σας στο 14:06.

Τοξότης: Τα εσωτερικά σας πάθη μπορεί να μετατραπούν σε δυνατά συναισθήματα, αλλά και σε δίψα για νέες οικονομικές απολαβές και συμφωνίες. Δείτε το ζώδιό σας στο 15:43.

Αιγόκερως: Τα πάθη σας ξυπνούν. Έρωτας, δημιουργία, νέες συνεργασίες και χρήμα έρχονται για σας. Δείτε το ζώδιό σας στο 17:15.

Υδροχόος: Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω έχει να κάνει με την ψυχολογία σας. Ψάχνετε να βρείτε τη γαλήνη και την ηρεμία σας. Δείτε το ζώδιό σας στο 20:35.

Ιχθύες: Η Αφροδίτη σας βοηθάει να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβάλετε τη δουλειά και ιδιαίτερα την ομαδική δουλειά. Δείτε το ζώδιό σας στο 22:01.