ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 1/11-7/11/21

PEXELS

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 1/11-7/11. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Το ξεκίνημα του Νοεμβρίου είναι γλυκό για να του δώσουμε άφεση αμαρτιών για τις υπόλοιπες μέρες που θα μας «παιδέψει» με αλλαγές. Καιρός να αφήσουμε πίσω μας τη στασιμότητα, να ξεχάσουμε τις δικαιολογίες και να κάνουμε αυτό που θα μας επιτρέψει να προοδεύσουμε. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 και το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 5/11 μας καλούν σε νέα ξεκινήματα, αλλά να βάλουμε ξεκάθαρα όρια στις σχέσεις μας, παλιές και καινούριες.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Πώς θα κυλήσει όμως η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου για κάθε ζώδιο;

Δείτε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Ο Νοέμβριος είναι ένας πιο βαρύς μήνας για τα ζώδια της φωτιάς, όπως το δικό σας, τουλάχιστον μέχρι τις 22/11. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 4/11, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις σε πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών σας. Για τους δεσμευμένους η περίοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω μπορεί να σημαίνει την απόφαση ενός γάμου, συμβίωσης ή μετάβασης σε ένα πιο «αποκλειστικό» μοτίβο σχέσης.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια θετική όψη Ερμή-Δία τη Δευτέρα, που είναι ιδιαίτερα βοηθητική σε θέματα δουλειάς, επικοινωνίας και συνεννοήσεων σε καθημερινό επίπεδο. Τα πράγματα δυσκολεύουν στις 4/11 όταν ολοκληρώνεται η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Στα καλά νέα της εβδομάδας, η είσοδος της Αφροδίτης, του κυβερνήτη πλανήτη του ζωδίου σας, στον φιλικό σας Αιγόκερω. Οι επόμενοι 4 μήνες, που η Αφροδίτη θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε τους ορίζοντες σας πνευματικούς, γεωγραφικούς, αλλά και συναισθηματικούς.

Δίδυμοι

Ο Νοέμβριος δεν είναι ακριβώς αυτό που θα επιθυμούσατε από πλευράς ευκολιών ή ελαφρότητας. Η Νέα Σελήνη στις 4/11 στον Σκορπιό πραγματοποιείται μέσα στον τομέα της εργασίας, των καθημερινών σας ρουτινών και της φυσικής κατάστασης και υγείας. Δεν είναι απίθανο να προκύψει μια νέα επαγγελματική πρόταση και μάλιστα εντελώς ξαφνικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω θα βρίσκεται για τους επόμενους 4 μήνες μέσα στον τομέα των οικονομικών, των βαθύτερων συναισθημάτων σας, αλλά και των θεμάτων «ταμπού», όπως η σεξουαλικότητα σας. Οι σχέσεις δεν θα είναι εύκολες, ιδιαίτερα αν καθορίζονται είτε από το χρήμα είτε από το σεξ.

Καρκίνος

Ο Νοέμβριος έρχεται με πολύ πιο ενθαρρυντικές επιρροές για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Στις 4/11 η Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Σκορπιό ενεργοποιεί τα θέματα του 5ου οίκου στο ωροσκόπιο σας, που συνδέονται με τη δημιουργία, τον έρωτα, τα παιδιά, τα χόμπι, τη διασκέδαση. Μια μέρα μετά τη Νέα Σελήνη, η Αφροδίτη προχωρά στο ζώδιο του Αιγόκερου, θέση που θα κρατήσει κατά παρέκκλιση μέχρι τις 5/3/22. Σχέσεις και συνεργασίες θα είναι το πεδίο δράσης της, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες δέσμευσης προσωπικά ή και επαγγελματικά.

Λέων

Ο Νοέμβριος σας βάζει μάλλον σε φάση… χειμερίας νάρκης, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Η Νέα Σελήνη στις 4/11, για τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου του ζωδίου τους, μπορεί να φέρει κάποιες ξαφνικές αλλαγές είτε στα θέματα της οικογένειας, της ακίνητης περιουσίας τους, είτε στα θέματα της καριέρας. Κάποιοι μπορεί να αποφασίσετε μια αλλαγή μέσα στον ίδιο τον χώρο του σπιτιού, άλλοι μια μετακόμιση, ενώ δεν είναι απίθανο να σας απασχολήσουν περισσότερο τα θέματα των μελών της οικογένειας σας.

Παρθένος

Με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό και με μια Νέα Σελήνη στις 4/11 σε αυτό το ζώδιο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, αν μη τι άλλο δεν θα λείψουν ούτε οι επαφές, οι συζητήσεις, η ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Κοντά στη Νέα Σελήνη μπορεί να γίνετε αποδέκτες ξαφνικών ειδήσεων και πληροφοριών. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνετε κι ένα ταξίδι που δεν είχατε υπολογίσει. Οι ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες και σχέσεις θα αφθονούν αυτό το διάστημα, μολονότι η περίοδος της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό επιστροφής σε παλιότερες σχέσεις.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στις 4/11 φέρνει τα θέματα των οικονομικών στο προσκήνιο κι αν είστε γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου μπορεί να προκύψει μια ανατροπή ή κάτι έκτακτο στα θέματα των οικονομικών. Για 4 μήνες η Αφροδίτη θα είναι σε κόντρα με το ζώδιο σας και μπορεί να αυξηθούν οι δαπάνες σας για την οικογένεια και το σπίτι. Για τους δεσμευμένους μπορεί να υπάρχει μια εξέλιξη, όπως ένας γάμος ή εγκυμοσύνη. Οι αδέσμευτοι προσέξτε τις επιστροφές από το παρελθόν.

 

Σκορπιός

Κάποιοι μπορεί να βγείτε από κακές και ανώφελες σχέσεις ή συνεργασίες. Άλλοι μπορεί να αποφασίσετε και μια ακραία αλλαγή στη ζωή σας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, είναι μια θετική επιρροή που θα σας συντροφεύσει στο επόμενο τετράμηνο. Εύνοια σε επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις και θέματα σπουδών. Ακόμα θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο σε εξόδους, εκδρομές, ταξίδια ή στον χώρο που δραστηριοποιείστε.

Τοξότης

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου «ρυθμίζει» τη διαίσθησή σας. Μπορεί να γίνετε αποδέκτες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, ειδήσεων και πληροφοριών που δεν γνωρίζατε και θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε με διαφορετικό τρόπο μια κατάσταση. Πιθανές οι αλλαγές στην καθημερινότητα της δουλειάς σας ή μια νέα εργασία αυτό το διάστημα. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σας δίνει ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στις 4/11 στον τομέα της συλλογικής δουλειάς, των στόχων και των φίλων, φέρνει δίπλα σας ανθρώπους έτοιμους να σας στηρίξουν. Η επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της ερωτικής σας ζωής. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα αποφασίσετε πιο σοβαρή δέσμευση ή θα απαλλαχτείτε από σχέσεις «βαρίδια». Ακόμη, είναι εξαιρετική επιρροή για την εμφάνιση σας, για να ομορφύνετε, να μεγαλώσετε τον κύκλο σας, αλλά και να βελτιώσετε τις προοπτικές των οικονομικών σας.

Υδροχόος

Η πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου έρχεται με ανατροπές για εσάς. Για κάποιους από σας, και κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, μπορεί να φέρει μια ξαφνική αλλαγή σε χωροταξικό επίπεδο. Κάποιοι μπορεί να αναγκαστείτε ή να αποφασίσετε μια μετακόμιση, ενώ δεν είναι απίθανο να ξεκινά μια καινούρια κατάσταση σε θέματα καριέρας. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει δυσκολίες ή απογοητεύσεις σε σχέσεις. Άλλοι μπορεί να μπλεχτείτε σε «μπερδεμένες» καταστάσεις ή μυστικές σχέσεις που δεν επιτρέπεται να βγουν στο φως. Για κάποιους η Αφροδίτη εδώ ευνοεί όμως και το χρήμα κάτω από το τραπέζι και τις μυστικές συμφωνίες.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη, στις 4/11 στον Σκορπιό, είναι πολύ βοηθητική για να ανοίξετε τους ορίζοντες σας, να πάτε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας, να σχεδιάσετε τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιοι μπορεί να μάθετε ξαφνικά νέα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και μια ξαφνική πρόταση που να σας ενδιαφέρει. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω, φέρνει για εσάς καλύτερες προοπτικές σε θέματα σχέσεων με φίλους, συνεργάτες και ομοϊδεάτες.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου