ΖΩΔΙΑ

Είσαι Λέων; Τα 4 ζώδια που θα σε κάνουν ευτυχισμένη

Unsplash

Βρισκόμαστε στα μισά του Αυγούστου και λίγες μέρες πριν μπούμε στα γενέθλια του Παρθένου. Αν είσαι Λέων, έχεις ακόμα την τιμητική σου και αν δεν γνώρισες τον έρωτα του καλοκαιριού, έχεις ακόμα λίγο χρόνο.

Ένας Λέων διεκδικεί πάντοτε αυτό που θέλει, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι πάντοτε η σωστή επιλογή. Το ζώδιο που θέλει να βρίσκεται συνήθως στο κέντρο της προσοχής και να αποθεώνεται από τους άλλους, χρειάζεται και το σωστό ζωδιακό match. Και εμείς είμαδτε εδώ για να σου το αποκαλύψουμε.

Κριός

Δύο πάρα πολύ δυναμικά ζώδια που δημιουργούν μία πολύ έντονη σχέση. Μιλάμε για τρομερή χημεία και πάθος, με καταπληκτικό σεξ και σπουδαία επικοινωνία. Για έναν Λέοντα, ο Κριός θα κάνει την εξαίρεση και θα χτίσει μία σχέση, κυρίως επειδή εμπνέεται.

Ταύρος

Αν και ο Ταύρος είναι πιο γνωστός για τη σταθερότητα και τη λογική, αυτό που συνδέει τα δύο ζώδια είναι η αγάπη για την πολυτέλεια και την καλοπέραση. Θα τους ενώσει ο δυναμισμός αλλά στην πορεία θα δουν ότι διαφέρουν με έναν δημιουργικό τρόπο.

Λέων

Από τις λίγες περιπτώσεις όπου το ίδιο ζώδιο σε ένα ζευγάρι είναι καλό πράγμα. Μόνο ένας Λέων θα καταλάβει την ανάγκη του άλλο Λέοντα για αποδοχή και θαυμασμό. Το πιθανότερο είναι ότι θα του το δώσει και αυτό θα είναι αμοιβαίο. Μία σχέση γεμάτη έντονο ρομαντισμό και πάθος.

Τοξότης

Ο ταξιδιάρης και περιπετειώδης Τοξότης θα παρασύρει τον Λέοντα σε νέες εμπειρίες και εκείνος δεν θα πει όχι. Ο Τοξότης ξέρει πώς να κάνει το Λιοντάρι να νιώθει σημαντικό και αλληλοσυμπληρώνονται σε ό,τι έχει να κάνει με τις καθημερινές υποχρεώσει.