ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που έχουν συνέχεια στο μυαλό τους το σεξ

Unsplash

Αν είσαι Σκορπιός, ξέρεις ότι βρίσκεσαι σίγουρα σε όποια ζωδιακή λίστα περιλαμβάνει σεξ, αυξημένη λίμπιντο και σταθερή όρεξη για ερωτικά παιχνίδια.

Είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι και οι διακοπές συμβάλουν θετικά στη βελτίωση της διάθεσης και στην αύξηση της όρεξης για σεξ. Υπάρχουν, ωστόσο, και αυτά τα ζώδια που δεν γνωρίζουν από εποχές και αργίες. Δεν έχει καμία σημασία αν είναι Σάββατο του Αυγούστου ή μία Τρίτη του Φλεβάρη. Το σεξ γυρίζει συνέχεια στο μυαλό τους και στόχος τους είναι να μην τους λείψει ποτέ.

Κριός

Με αυτήν την περιπετειώδη φύση και την αχαλίνωτη διάθεση για ταξίδια και τρέλες, είναι δυνατόν να απέχει πολύ από το σεξ; Δεν φοβάται την απόρριψη και θα διεκδικήσει αυτό που θέλει, ακόμα κι αν φάει τα μούτρα του. Μια ζωή την έχουμε εξάλλου. Το σεξ με τον Κριό είναι πάντα παθιασμένο, περιπετειώδες και καθόλου, μα καθόλου βαρετό.

Ταύρος

Και περνάμε στον Ταύρο, σε ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια. Εδώ το παν είναι το πάθος και ο αισθησιασμός. Δεν κάνει σεξ για την εμπειρία. Το βλέπει ως μία στιγμή που βιώνεται με όλες τις αισθήσεις και θα μείνει αξέχαστη. Δίνει πάρα πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά και δεν βιάζεται. Σκέφτεται συνέχεια το σεξ και θα στο αποδείξει στην πράξη.

Λέων

Ο βασιλιάς της ζούγκλας θέλει να σου δώσει μία εμπειρία ζωής. Εφόσον είναι και λίγο νάρκισσος, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό μόνο και μόνο για να μην του χαλάσεις τη φήμη. Όσο περισσότερο του δείξεις ότι εκτιμάς αυτά που σου προσφέρει, τόσα περισσότερα θα δώσει (σεξουαλικώς μιλώντας). Το σίγουρο είναι ότι το σχεδιάζει πρώτα στο μυαλό του, έτσι να πάνε όλα ρολόι.

Σκορπιός

Και κλείνω με το αναμενόμενο ζώδιο της λίστας. Μπορεί να μην ανοίγεται εύκολα και να μην ξέρεις ποτέ τι σκέφτεται, αλλά το σεξ είναι πάντα πρώτο στο μυαλό του. Ένας Σκορπιός θα σου μάθει νέα ερωτικά μονοπάτια και θα σε βοηθήσει να υλοποιήσεις τις φαντασιώσεις σου, όσο κουλές και αν σου φαίνονται. Άντε και με τη νίκη.