ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 5 πιο εσωστρεφή ζώδια

Pexels

Η προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετική. Άλλοι είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και κάνουν φίλους σε χρόνο 0. Άλλοι είναι εργασιομανείς και αφιερώνουν σώμα και ψυχή στην επίτευξη των επαγγελματικών τους στόχων. 2 από τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται συχνά για να περιγράψουν ένα άτομο είναι η εσωστρέφεια και η εξωστρέφεια.

Κι όπως έχουμε δει σε πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μας, επηρεάζονται μεταξύ άλλων και από τον γενέθλιο αστρολογικό μας χάρτη. Ανάμεσα σε άλλα ποιοτικά χαρακτηριστικά μας, είναι και το πόσο εσωστρεφείς ή εξωστρεφείς είμαστε. Φυσικά, χρειάζεται κάτι περισσότερο από την ημερομηνία γέννησης, για να προσδιορίσεις αν κάποιος είναι ένα ταπεινό χαμομηλάκι ή απολαμβάνει να τραβά την προσοχή των γύρω του. Συνέχισε να διαβάζεις, για να ανακαλύψεις τα 5 πιο εσωστρεφή ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Τα 5 πιο εσωστρεφή ζώδια

Ιχθύες

Πρώτο και καλύτερο στη λίστα με τα πιο εσωστρεφή ζώδια, είναι φυσικά οι Ιχθύες. Τα «ψαράκια» του ζωδιακού κύκλου απολαμβάνουν να κολυμπούν στα νερά της φαντασίας και του δικού τους μοναδικά πλασμένου κόσμου. Αν και συχνά πολλοί θεωρούν τους Ιχθύες αλαζονικούς και σνομπ, δεν είναι έτσι. Απλώς έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον κόσμο μέσα στο κεφάλι τους, απ’ ότι για την πραγματικότητα.

Αιγόκερως

Όχι τόσο εσωστρεφείς όσο οι Ιχθύες, οι Αιγόκεροι επιτρέπουν σε λίγα εκλεκτά άτομα στη ζωή τους να έχουν πρόσβαση στις πιο κρυφές πτυχές του μυαλού τους, αλλά μόνο μετά από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου! Οι Αιγόκεροι κερδίζουν επίσης μια θέση στη συγκεκριμένη λίστα, καθώς έχουν την τάση να είναι υπερβολικά απασχολημένοι με τις δικές τους σκέψεις.

Ταύρος

Ο Ταύρος ως σταθερό ζώδιο της γης, θέλει να ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή. Γι΄αυτό οι Ταύροι δεν εκτιμούν πολύ τις αλλαγές και δεν τους αρέσει να δένονται  με αγνώστους. Ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι έχουν πληγωθεί στο παρελθόν, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με νέα πρόσωπα στη ζωή τους. Ωστόσο, για όσους βρίσκονται στον στενό τους κύκλο, οι Ταύροι είναι πολύ αστείοι και ζεστοί τύποι.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι οι ήσυχοι και διανοούμενοι τύποι του αστρολογικού κύκλου. Γι’ αυτό αφιερώνουν άλλωστε τόσο χρόνο στη σκέψη τους και στους εσωτερικούς διαλόγους. Αν και δεν είναι αντικοινωνικοί, δεν φοβούνται να χαθούν στις σκέψεις τους. Είναι αληθινοί ονειροπόλοι.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι το ζώδιο που ολοκληρώνει τη λίστα με τα πιο εσωστρεφή ζώδια. Είναι ζεστοί και φιλικοί ως άνθρωποι, αλλά χρειάζονται και πολύ χρόνο μόνοι τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να είναι πάντα μόνοι. Απλώς χρειάζονται ποιοτικό χρόνο για να ολοκληρώσουν τα δημιουργικά τους σχέδια. Μόνο τότε είναι πραγματικά έτοιμοι για να συνδεθούν ξανά με τους ανθρώπους γύρω τους.