ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που δεν τα παρατάνε ποτέ

Pexels

Είτε πρόκειται για μια προσωπική, είτε μια επαγγελματική διαφωνία, ορισμένοι από εμάς δεν εγκαταλείπουν μέχρι να πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Μερικές φορές το πάθος για την άποψή μας, απλώς μας κάνει υπερβολικά συναισθηματικούς, ωθώντας κάθε λογική και σαφήνεια, να φεύγει από το παράθυρο. Άλλες φορές, αντιμετωπίζουμε απλώς κάποιον που έρχεται πάντα προετοιμασμένος και δεν θα κάνει πίσω, μέχρι να δούμε τα πράγματα με τον τρόπο τους. Όπως με όλα, το ποιος κερδίζει και ποιος χάνει, μπορεί να έχει κάποια σχέση με το ζώδιό μας. Ποια είναι λοιπόν τα 3 ζώδια που δεν τα παρατάνε ποτέ, μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν; 

Τα 3 ζώδια που δεν τα παρατάνε ποτέ: Ο επιμένων νικά Pexels

Τα ζώδια που δεν τα παρατάνε ποτέ: Αιγόκερως

Κανένας δεν καταφέρνει να μείνει πιο ήρεμος, πιο ψύχραιμος και πιο συγκεντρωμένος, κατά τη διάρκεια μιας διαφωνίας όπως ένας Αιγόκερως. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσεις μια διαφωνία, είναι να μπεις σε αυτή με ξεκάθαρες, λογικές σκέψεις. Είναι απαραίτητο να πάρεις διδακτορικό σε ό,τι προσπαθείς να αποδείξεις; Όχι, αλλά οι Αιγόκεροι δεν φοβούνται να κάνουν αυτήν την έξτρα προσπάθεια και κάνουν πάντα την έρευνά τους. Διοικούμενοι από τον πειθαρχικό Κρόνο, οι Αιγόκεροι ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν τους περιορισμούς προς όφελός τους, χωρίς να υπερβαίνουν τα όρια. Όταν αντιμετωπίζεις έναν Αιγόκερω, φρόντισε να έρθεις με τις σημειώσεις σου, διαφορετικά δεν θα έχεις καμία ελπίδα.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που εύκολα μπορεί να σε τρομάξει, όταν βρεθείς σε μια αντιπαράθεση μαζί του. Δεν είναι η αινιγματική του φύση που τον κάνει να επιμένει, μέχρι να πάρει αυτό που θέλει. Είναι η μοναδική ικανότητά του να έχει πάντα τον έλεγχο. Το κλειδί για την πειθώ δεν είναι να παρασυρθείς από συναισθήματα, ενώ προσπαθείς να αποδείξεις την άποψή σου. Αν και ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού, και τα συναισθήματα είναι στο αίμα του, δεν είναι πρόθυμος να παραιτηθεί για κανέναν. Κυβερνούμενος από τον πολεμιστή πλανήτη Άρη, ο μυστικοπαθής Σκορπιός, αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα με στρατηγική. Κάποιοι μπορεί να τον αποκαλούν χειριστικό, αλλά απλώς γνωρίζει το κοινό του.

 

Παρθένος

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να κερδίζεις πάντα τη διαμάχη και να έχεις πάντα δίκιο, και η Παρθένος συχνά ακολουθεί αυτή τη γραμμή. Αλλά εξακολουθούν να αξίζουν μια θέση σε αυτή τη λίστα, και αυτό επειδή οι Παρθένοι πιστεύουν ότι και οι δύο πλευρές έχουν τα δίκια τους. Κυβερνούμενοι από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, τις τεχνικές δεξιότητες και τη συνεχή ευελιξία, οι Παρθένοι ξέρουν τι να πουν σε κάθε περίσταση. Η αφανής υπερδύναμή τους, είναι ότι προσπαθούν πάντα να λύσουν το πρόβλημα. Επομένως δεν ξεκινούν ποτέ μια διαφωνία, μόνο και μόνο για να μπουν σε μια άλλη. Οι Παρθένοι σκέφτονται γρήγορα και εξετάζουν προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες πριν προχωρήσουν. Αν και είναι δύσκολο να παραδεχτείς την ήττα σου, το να ακολουθήσεις τον δρόμο της Παρθένου δεν είναι ποτέ κάτι για το οποίο μετανιώνεις.