ΖΩΔΙΑ

Τα 6 πιο ελκυστικά ζώδια: Κανείς δεν μπορεί να τους πει «όχι»

Pexels

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί ορισμένοι άνθρωποι φαίνονται πιο γοητευτικοί από άλλους; Ίσως έχει να κάνει με το τι φοράνε, το χτένισμά τους, το πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας τους ή απλώς μια λάμψη στα μάτια τους.

Ποια είναι τα πιο ελκυστικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου; 

Τα πιο ελκυστικά ζώδια Pexels

Αποδεικνύεται ότι όταν απλά δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από κάποιον, η αστρολογία μπορεί επίσης να έχει κάποια σχέση. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα 6 πιο ελκυστικά ζώδια, από το πιο γοητευτικό έως το πιο ακαταμάχητο.

Παρθένος

Οι Παρθένοι δείχνουν τα καλύτερα γιατί φροντίζουν πολύ καλά τον εαυτό τους. Αυτό το λογικό ζώδιο βάζει πάντα αντηλιακό, θα πάρει τις βιταμίνες του και θα πάει για τρέξιμο, γιατί θέλει να είναι υγιές όταν μεγαλώσει. Οι Παρθένοι μένουν στις ρουτίνες ομορφιάς τους γιατί αγαπούν τις ρουτίνες, γενικά. Όλες αυτές οι καλές συνήθειες αθροίζονται τελικά, επιτρέποντας στους Παρθένους να είναι «οι πιο νέοι» ηλικιωμένοι εκεί έξω.

Λέων

Οι Λέοντες αγαπούν την προσοχή, γι’ αυτό προσπαθούν πάντα να δείχνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να εγγυηθούν ότι θα τη λάβουν. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από τον Ήλιο, επομένως τα πάντα γύρω τους είναι φωτεινά, κάτι που τραβάει τους ανθρώπους κοντά τους. Οι Λέοντες αισθάνονται ότι είναι ωραίο να φαίνονται γοητευτικοί και αυτό φαίνεται. Όλη αυτή η προσπάθεια αποδίδει στο τέλος.

Ταύρος

Ενώ μπορεί να πιστεύεις ότι οι Ταύροι αδιαφορούν για την εξωτερική τους εμφάνιση, είναι συχνά αβίαστα εμφανίσιμοι. Αν και είναι ένα γήινο, ήσυχο, έξυπνο ζώδιο, που σημαίνει ότι εκτιμούν την προσωπικότητα πάνω από την ομορφιά, εξακολουθούν να κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, και έτσι έχουν μια αβίαστη κομψότητα. Αυτά τα ζώδια της γης, προτιμούν το κλασικό στιλ και αφήνουν τις τάσεις για άλλα ζώδια. Συχνά, αν κοιτάξεις παλιές φωτογραφίες Ταύρων, θα σου φανούν αγέραστοι, επειδή δεν αλλάζουν ποτέ το κλασικό τους στιλ.

Αιγόκερως

Εάν είσαι φίλη με μια  Αιγόκερω, ξέρεις ότι της αρέσει πάντα να δείχνει στα καλύτερα της. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι φοράει πάντα τα κατάλληλα ρούχα ή ότι πηγαίνει τακτικά κομμωτήριο (ή και τα δύο). Οι Αιγόκεροι αποφεύγουν τη fast fashion και επιλέγουν κομψά ρούχα και αξεσουάρ σχεδιαστών και επώνυμων brands. Εμφανίζονται πάντα όμορφοι και κομψοί λόγω της φυσικής τους τάσης, για τα καλύτερα πράγματα στη ζωή.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι συχνά γενναιόδωροι άνθρωποι, που τους αρέσει να ανταποδίδουν. Και ενώ δεν αφιερώνουν χρόνο σε τυπικές ρουτίνες ομορφιάς, λάμπουν από μέσα. Το μόνο μυστικό ομορφιάς που μπορεί να έχουν, είναι ένας καλός ύπνος. Είναι άνθρωποι που θέλουν να κοιμούνται καλά τη νύχτα, γνωρίζοντας ότι έχουν κάνει ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα κάθε μέρα. Όλο αυτό αποδίδει, γιατί οδηγεί σε εσωτερική γαλήνη, η οποία μεταφράζεται σε ένα μία ελκυστική εξωτερική εμφάνιση.

 

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι κομψοί, αιθέριοι και δείχνουν πάντα καλοφτιαγμένοι. Αυτό το ζώδιο κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς και έτσι έχουν ένα επιπλέον χέρι βοήθειας. Αυτό το ζώδιο του αέρα, φαίνεται πιο ανάλαφρο ανάμεσα στους γύρω του, κάτι που τους κάνει εύκολο να τα πηγαίνουν καλά με όλους. Έχουν μια λάμψη πάνω τους και η εσωτερική ισορροπία του Ζυγού, τους κάνει πολύ ελκυστικούς.