ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ

Μαριάννα Τουμασάτου: «Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους»

Papadakis Press/Γιώργος Παπαδάκης

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαριάννα Τουμασάτου παίρνει θέση για τις καταγγελίες που μαστίζουν τον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο και κυρίως τον χώρο του θεάτρου, του οποίου η αψεγάδιαστη εικόνα έχει αμαυρωθεί. Η ηθοποιός έχει βρεθεί δυο φορές καλεσμένη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεών της, έχει μοιραστεί προσωπικές εμπειρίες bullying και έχει καταδικάσει τους θύτες, των οποίων η συγγνώμη είναι υποκριτική, κατά την άποψή της.

Αυτή τη φορά, η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο “The 2night Show” και δεν έχασε την ευκαιρία να τοποθετηθεί ξανά επί του θέματος. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, «Η φωτογραφία της Ζωής μου».

Η Μαριάννα Τουμασάτου κατακεραυνώνει τους θύτες

«Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρονών να του κλειδώσεις την πόρτα. Τι είπες τώρα;» ανέφερε στην αρχή η Μαριάννα Τουμασάτου σχετικά με τη συμπεριφορά των θυτών.

«Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιει. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα» πρόσθεσε η Μαριάννα Τουμασάτου, καταδικάζοντας για ακόμα μία φορά τους θύτες, των οποίων η τιμωρία θα πρέπει να είναι αυστηρή.

 

Η τοποθέτησή της στη συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη

«Τον Γιώργο τον εκτιμώ βαθιά. Η ψυχή του είναι τόσο καθαρή και πρωτοπόρα. Τον θαυμάζω παρόλο που δεν έχουμε κάνει πολλή παρέα. Αυτοί που βρίζουν και χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις είναι γιατί έτσι είναι κι η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότεροι. Έχει μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παρεμβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα. Άλλο να γράψεις σε σχόλιο από κάτω ένα κείμενο -γιατί πάντα κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει κι όχι αυτόν που κατηγορεί- κι άλλο οι συμπεριφορές στα κορίτσια που τους κλείδωσαν πόρτες» δήλωσε η Μαριάννα Τουμασάτου σχετικά με την υποδειγματική συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, το βράδυ της Δευτέρας 1/2.