ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ

Μαριάννα Τουμασάτου για Κιμούλη-Σπυρόπουλο: «Τα ξέρω όλα δυστυχώς πολλά χρόνια»

Γιώργος Κουκούλης/Papadakis Press

Στις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες από ηθοποιούς αναφέρθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου σε τηλεφωνική σύνδεση στο «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Η Μαριάννα Τουμασάτου ξεκαθάρισε πως δεν έχει βρεθεί αντιμέτωπη σε προσωπικό επίπεδο με ανάλογες καταστάσεις αλλά τονίζει πως ήξερε όλα όσα καταγγέλθηκαν δημόσια αυτή την εβδομάδα.

«Το κακό είναι ότι δεν έσκασαν ως ειδήσεις, είναι πράγματα που τα ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Τη συζήτηση αυτήν την έχω κάνει με την Τζένη, με την Ευδοκία και με άλλα κορίτσια. Είναι παλιά. Όταν συνεργάστηκα με τον Γιώργο Κιμούλη, σε προσωπικό επίπεδο δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά θεωρώ ότι δεν τρελάθηκε καμία από όλες αυτές κι έβαλε στο στόχαστρο τον Γιώργο.

Δεν είναι μουρλές. Τα ξέρω άπειρα χρόνια, μου τα είχε πει η Τζένη κι έτρεμε. Μπορεί να κατηγορηθούν ότι άργησαν να μιλήσουν γιατί δυστυχώς είμαστε πίσω σε αυτό. Ξέρω κι άλλα και για τους συγκεκριμένους και για άλλους. Ήθελαν πάντα να το πούνε αλλά όλα έχουν την κατάλληλη στιγμή.

Εγώ δεν βρέθηκα στη ζωή μου σε μια πιθανή δύσκολη θέση, άνοιγα το στόμα μου κι άπλωνα τα χέρια μου. Θα είναι δύσκολο το κλίμα όταν ανοίξουμε και ξανασυστηθούμε. Θα έχουν αποκατασταθεί κάποιες βλάβες και θα έχουν μπει κάποια πράγματα στην θέση τους.

Είναι μεγάλη πληγή. Ακόμα κι η σιωπή είναι μια μορφή βίας. Πρέπει να τα βρούμε με τον εαυτό μας γιατί τα προσωπικά μας ζητήματα μας οδηγούν σε κακές συμπεριφορές».

Όπως σημείωσε η Μαριάννα Τουμασάτου πρώτη της δουλειά τελειώνοντας τη σχολή ήταν με τον Γιώργο Κιμούλη. «Σε προσωπικό επίπεδο δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Γιώργο.

Εγώ δεν υπέστη κάτι τέτοιο. Βέβαια, ήταν μία περίοδος που παίζαμε στο θέατρο ”Τζένη Καρέζη”, ήμουν ένα αγαπημένο πρόσωπο της Τζένης οπότε θεωρώ ότι ήμουν προστατευμένη. Όμως θεωρώ ότι δεν τρελάθηκε καμία από όλες αυτές κι έβαλαν στο στόχαστρο τον Γιώργο και αποφάσισαν να τον κατηγορούν»