ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΤΟΥΜΑΣΑΤΟΥ

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν με αφορά η συγγνώμη κατόπιν εορτής. Αναγκάζονται να το πουν, όχι επειδή το νιώθουν»

Instagram.com/mariannatoumasatou

Με αφορμή τη σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής «Η φωτογραφία της ζωής μου» μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, η Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό», παραχωρώντας μία συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά.

Κάνοντας ορισμένες αποκαλύψεις για την καινούργια της εκπομπή, η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, που αυξάνονται όσο περνάνε οι μέρες.

Μαριάννα Τουμασάτου: «Είναι άνθρωποι με πολύ σοβαρά προβλήματα. Θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός»

«Νομίζω πως θα έχουμε καλές εξελίξεις. Όχι μόνο στον δικό μας χώρο. Σιγά-σιγά θα γίνουν όλα πιο ξεκάθαρα. Για αυτό έχουμε πει ότι είμαστε όλοι μαζί. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον σαν άνθρωποι. Μόνος του ο καθένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν χρειαστείς κάτι ένα χέρι πρέπει να σε πιάσει. Ένας άνθρωπος» ανέφερε στην αρχή η ηθοποιός που πιστεύει ότι οι καταγγελίες δεν είναι μόνο προσωπικό ζήτημα των θυμάτων. Η κοινωνία πρέπει να αγκαλιάσει όσους έχουν κακοποιηθεί και να τους συμπαρασταθεί.

«Νομίζω πως ο καθένας εξ αυτών είχε από μόνος του μια αυτοκρατορική παράκρουση, η οποία απλώς βρήκε δρόμο για να υπάρξει. Αισθανόντουσαν όλοι αυτοί πάρα πολύ σπουδαίοι. Για αυτό και είχαν ένα θράσος απίστευτο. Δηλαδή αυτά που έχουν πει σημαίνει πως ήταν άνθρωποι που θεωρούσαν πως δεν αξίζει άλλος εκτός από αυτούς» ανέφερε στη συνέχεια κάνοντας λόγο για κατάχρηση εξουσίας από την πλευρά των κακοποιητών.

«Είναι άνθρωποι με πολύ σοβαρά προβλήματα. Θα έπρεπε να τους κοιτάξει γιατρός. Ούτε καν ψυχολόγος. Γιατί αν ένας άνθρωπος θεωρεί πως δικαιούται να κάνει αυτά σε έναν άλλον άνθρωπο θέλει γιατρό» πρόσθεσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

«Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να αποκοπούν από τον χώρο. Γιατί είναι κατ’ επανάληψη, επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών»

«Δεν με αφορά η συγγνώμη κατόπιν εορτής. Θα μου έλεγε κάτι η συγγνώμη αν το είχε κάνει πριν. Αναγκάστηκαν θα αναγκαστούν όσοι το έκαναν και το κάνουν να πουν συγγνώμη και να δείξουν μία καλύτερη συμπεριφορά. Και όχι επειδή το νιώθουν. Οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να αποκοπούν από τον χώρο. Γιατί είναι κατ’ επανάληψη, επαγγελματίες κακοποιητές ψυχών. Δεν έτυχε μία κακιά στιγμή. Πρέπει να τελειώσουν οι κλίκες» δήλωσε μεταξύ άλλων η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η νέα εκπομπή της Μαριάννας Τουμασάτου και η αναδρομή στο παρελθόν

Καθώς η μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής που θα μεταδοθεί στις 21:00 πλησιάζει, η ανυπομονησία μεγαλώνει για τη Μαριάννα Τουμασάτου. Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες του δικού της παρελθόντος που αναβιώνουν στο σήμερα ως γλυκές αναμνήσεις.

Το δικό της οικογενειακό άλμπουμ αποτελείται από φωτογραφίες των παιδικών, εφηβικών, φοιτητικών και των ενήλικων χρόνων της ζωής της. Πρωταγωνιστές στο ταξίδι της ζωής είναι οι γονείς και ο αδερφός της. «Ανήκω στους ανθρώπους που γελάνε. Θεωρώ την ζωή δώρο. Κι αν εξαιρέσει κανείς τα ανάποδα από την ροή της ζωής –που ούτε να διανοηθώ δεν μπορώ, όλα τα άλλα τα θεωρώ δώρα. Είμαι φύσει αισιόδοξος άνθρωπος. “Πέσαμε, πάμε τώρα να σηκωθούμε”, λέω στον εαυτό μου» ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Bovary.