ΣΧΕΣΕΙΣ

5 tips για γυναίκες που θέλουν να κάνουν σεξ «έπος». Αξιοποίησε την αργία

Unsplash

Θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο κάνεις σεξ, αλλά δεν ξέρεις κι από πού να αρχίσεις.

Όποιος ντρέπεται, στερεύεται, έλεγε η προγιαγιά μου και θα έρθω να συμφωνήσω μαζί της. Κι εφόσον υπάρχει ακόμα μεγάλη ντροπή γύρω από το θέμα σεξ, ας πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας για να κάνουμε σεξ έπος, με αφορμή την αργία που μάς επιτρέπει να ξεχάσουμε για λίγο την καθημερινότητα και να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα.

Αφού, για την ώρα, δεν μπορείς να βγεις να διασκεδάσεις ή να κάνεις μία μίνι απόδραση, δώσε όλη σου την ενέργεια σε ένα σεξ που θα σου μείνει αξέχαστο. Τα tips που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν.

Φρόντισε τον εαυτό σου (πριν το έπος)

Όταν κάνεις self care πράγματα, μπαίνεις πολύ πιο εύκολα στο σωστό mood.  Δεν το κάνεις για τον παρτενέρ σου, αλλά για εσένα την ίδια. Ένα ζεστό μπάνιο, φροντίδα με αρώματα και αιθέρια έλαια και ό,τι σου χαρίζει αυτοπεποίθηση. Μήπως να κάνετε μαζί μπάνιο;

Πάρε πολύ χρόνο

Σήμερα δεν χωρούν δικαιολογίες. Έχεις κλείσει το μέιλ σου, απόλαυσες ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο και κοιμήθηκες λίγο παραπάνω. Είναι σημαντικό να αφιερώνεις πολύ χρόνο στο σεξ, όταν είναι εφικτό, και να μην κάνεις τίποτα πρόχειρα. Επικεντρώσου στα προκαταρκτικά, στα χάδια και σε όλα αυτά που σε συνδέουν με το ταίρι σου, σωματικά και πνευματικά. Η (σωστή) αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

Μέρα για φαντασιώσεις

Πάψε να ντρέπεσαι και διεκδίκησε την ηδονή και τον οργασμό σου. Μήπως να έφερνες στο κρεβάτι τις χειροπέδες που σκεφτόσουν; Μήπως να θέσεις σε εφαρμογή το ημερολόγιο του σεξ; Το σεξ μετατρέπεται σε έπος όταν δοκιμάζουμε κάτι καινούριο.

Κάνε και λίγο θόρυβο (για να γίνει έπος)

Μην σηκώσεις όλη την πολυκατοικία στο πόδι, αλλά δείξε την ικανοποίηση που νιώθεις με βογκητά, λέξεις (ναι, μπορεί και dirty). Αυτό που με βρίσκει αντίθετη είναι το να υποκριθείς και ουσιαστικά, να «παραπληροφορήσεις» τον σύντροφό σου για αυτό που σου συμβαίνει.

Δεν υπάρχουν κανόνες

Εκτός από τη συναίνεση, δεν υπάρχουν κανόνες. Ούτε και σωστή σειρά για τα βήματα που θα ακολουθήσεις. Δεν είναι ποίημα που λες σε σχολική γιορτή. Αν βλέπεις ότι κάποια πράγματα λειτουργούν για εσένα με διαφορετική σειρά, αυτό να κάνεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η επικοινωνία με το ταίρι σου, τόσο πιο μεγάλη η πιθανότητα να ζεις, ξανά και ξανά, ένα σεξ σκέτο έπος.