ΣΧΕΣΕΙΣ

Σεξ στον καναπέ: 6 στάσεις που θα σε κάνουν να πατήσεις pause στο Netflix

Unsplash

Έχετε ξεκινήσει μαραθώνιο σειρών ή βλέπετε back to back την αγαπημένη σας τριλογία ταινιών, όπως η «Σιωπή των Αμνών» (τώρα που καταφτάνει και η σειρά “Clarice“). Και πάνω στη χαλάρωση και την ηρεμία (και το χειμωνιάτικο κρύο) έρχεται και η όρεξη για σεξ.

Πού να τρέχεις τώρα μέχρι την κρεβατοκάμαρα για να είσαι πιο άνετα; Και γιατί να τρέξεις δηλαδή; Ο καναπές μπορεί να γίνει το νέο αγαπημένο σου location, κι ας νομίζεις λανθασμένα ότι θα σηκωθείς «πιασμένη» και θα αναθεματίζεις που δεν μεταφερθήκατε στο κρεβάτι. Με καραντίνα ή άνευ, το σεξ στον καναπέ, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, μπορεί να σου δώσει αξέχαστους οργασμούς, αρκεί να έχεις εντρυφήσει στο θέμα και να μην μείνεις μόνο στο πώς θα πετύχεις ένα βολικό ιεραποστολικό. Για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Ξάπλωμα και χάιδεμα

Για εκείνες τις μέρες που είσαι πραγματικά πτώμα, θέλεις απλώς να ξαπλάρεις και να κάνεις τις λιγότερες δυνατές κινήσεις. Και για αυτό υπάρχει λύση. Μπορείς να μην ασχοληθείς με τη διείσδυση και να επικεντρωθείς στα προκαταρκτικά, από τα οποία δεν έχασε ποτέ κανείς. Έτσι όπως είστε δίπλα δίπλα, αναλάβετε ο ένας την απόλαυση του άλλου και πάρτε τον χρόνο σας. Μπορεί να είναι η αρχή ενός καυτού σεξ, ή μπορεί να είναι υπεραρκετό για τη συγκεκριμένη στιγμή.

Μαξιλάρια παντού (για σωστό σεξ στον καναπέ)

Ο παρτενέρ σου κάθεται κανονικά στον καναπέ με μαξιλάρια στην πλάτη αλλά και μερικά πάνω του ώστε να ακουμπάς κάπου και να υπάρχει μεγαλύτερη αντίσταση ενώ είσαι από πάνω. Και βολικά αλλά και με μεγαλύτερη ένταση.

Κλασικό doggy style

Τι πιο εύκολο από το να είσαι εσύ στα τέσσερα και το ταίρι σου να έρχεται από πίσω; Μία στάση που μπορεί να γίνει κατά μήκος του καναπέ ή με τον άντρα όρθιο και εσένα να στηρίζεσαι με τα χέρια στην άκρη του καναπέ (όταν δεν βαριέσαι να σηκωθείς).

Πιο βολικό doggy style

Αντί να σηκώνεστε, μπορείτε να ξαπλώσετε ο ένας πάνω στον άλλον κατά πλάτος του καναπέ και να ακουμπάτε στα μαξιλάρια. Όσο περισσότερο ανοίξεις τα πόδια σου, τόσο πιο βαθιά η διείσδυση.

Και καναπές και πάτωμα

Ουσιαστικά, κάθεσαι γονατιστά κάτω αλλά στηρίζεσαι στον καναπέ. Ο σύντροφός σου γονατίζει επίσης στο πάτωμα και διεισδύει, ενώ κοιτάζεστε ή εσύ είσαι πλάτη. Μπορείς να τσεκάρεις πότε η διείσδυση είναι περισσότερο απολαυστική, ανάλογα με την κλίση του ποδιού σου.

Ανάποδη καουμπόισσα

Μία στάση που σίγουρα είναι πιο βολική στον καναπέ, και όχι στο κρεβάτι. Ο ένας κάθεται κανονικά στον καναπέ και ο άλλος κάθεται πλάτη από πάνω με ανοιχτά πόδια. Εκτός από τη διείσδυση, τα χέρια είναι ελεύθερα να πράξουν κατά βούληση. Και η απόλαυση εγγυημένη.