ΣΧΕΣΕΙΣ

Η τεχνική αναπνοής για (πολύ πιο) έντονο οργασμό

Unsplash

Το κεφάλαιο οργασμός δεν έχει τελειωμό (ουπς) και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να μιλάμε για αυτό το θέμα. Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ερωτική μας ζωή προκειμένου να έχουμε πάντα εγγυημένο οργασμό; Οι απαντήσεις είναι πολλές και δεν ισχύουν το ίδιο για όλους.

Διαβάζεις για τεχνικές χαλάρωσης, για αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην κρεβατοκάμαρά σου ή για το πόσο σημαντικό είναι να πίνεις νερό. Ευτυχώς που υπάρχουν αυτές οι έρευνες και θυμόμαστε να πιούμε 1-2 ποτήρια παραπάνω. Αυτήν τη φορά δεν πρόκειται για τίποτα περίπλοκο ή δύσκολο. Δεν θα αναφερθούμε σε στάσεις με ακροβατικά ούτε σε συζητήσεις και επικοινωνία με το ταίρι σου. Πρόκειται για μία απλή τεχνική αναπνοής.

Η σύνδεση αναπνοής-οργασμού

Αναπνέεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή. Και το κάνεις εντελώς ασυνείδητα. Υπάρχει όμως και ο συνειδητός τρόπος να το κάνεις και μπορεί να κάνει θαύματα στον οργασμό σου. «Την επόμενη φορά που θα κάνεις σεξ δοκίμασε την εξής τεχνική. 4 φορές εισπνοή και 4 φορές εκπνοή. Το μυστικό είναι να το κάνεις από την αρχή. Από τα προκαταρκτικά. Καθώς αναπνέει βαθιά, φαντάσου ότι η ενέργεια κινείται από τη δική σου καρδιά στην καρδιά του παρτενέρ», σε προτρέπει η sex coach ολιστικής προσέγγισης, Kim Anami.

Τι συμβαίνει στο σώμα (με αυτήν την τεχνική αναπνοής)

Η Anami μάς εξηγεί ότι η συνειδητή αναπνοή προάγει την κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα και η σεξουαλική ενέργεια κυκλοφορεί σε όλο το σώμα περισσότερο. Ενημέρωσε τον παρτενέρ σου ώστε να είναι εξίσου απολαυστικό και για τους δύο. Και όχι μόνο αυτό. Αυτή η τεχνική δίνει μεγαλύτερη αντοχή και διάρκεια σε έναν άντρα.

Αντίο στρες

Περνάς μία φάση όπου το σεξ δεν είναι προτεραιότητα και δεν έχεις κίνητρο; Αυτή η τεχνική μπορεί να σε βάλει στο mood γιατί σε βοηθά να αποβάλεις το άγχος και να αδειάσεις το μυαλό σου. Διπλό το όφελος λοιπόν.