ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι αλλαγές στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας για καλύτερο σεξ, σύμφωνα με μία σεξολόγο

Unsplash

Μπορεί η αλλαγή στη διακόσμηση να βελτιώσει το σεξ που κάνεις; Ναι, μπορεί και σε αυτό συμφωνούν οι ειδικοί του σεξ. Διότι, αν δεν μετατρέψεις την κρεβατοκάμαρά σου σε ναό του σεξ, από πού περιμένεις να αντλήσεις έμπνευση; Αν η απάντηση είναι όχι, έφτασε η στιγμή να επανεξετάσεις το ντεκόρ της κρεβατοκάμαρας και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές (για να έχεις καλύτερο σεξ).

Η ειδικός του σεξ Tammy Nelson σου δίνει κάποια σωτήρια tips για αλλαγές στην κρεβατοκάμαρα που (μοιραία) οδηγούν σε καλύτερο σεξ. Κάποια τα ήξερες ήδη αλλά κάποια αποτελούν έκπληξη.

Κρύψε την τηλεόραση

Αν δεν μπορείς, ή δεν θέλεις να ξεφορτωθείς την τηλεόραση από την κρεβατοκάμαρα, ας μην είναι σε ορατό σημείο. Τοποθέτησέ την μέσα σε ράφι ώστε να κλείνει σαν ντουλάπα. Να θυμάσαι πάντως ότι τίποτα δεν σκοτώνει περισσότερο την ερωτική ζωή από το να ξαπλώνεις στο κρεβάτι και να βλέπεις σειρές. Επόμενη στάση: το ροχαλητό.

Μακριά τα καλώδια

Ξέρω ότι συνήθως φορτίζεις το κινητό στο κομοδίνο σου, αλλά τα πολλά καλώδια σε έναν χώρο μπαίνουν εμπόδιο στην καθαρή ενέργεια. Για να μην αναφερθώ στον κίνδυνο να μπλεχτείς και να πέσεις ενώ δοκιμάζεις ένα νέο ερωτικό κόλπο.

Όχι γραφείο στην κρεβατοκάμαρα

Σου φαίνεται βολικό να έχεις ένα γραφειάκι στην κρεβατοκάμαρα και να τα συνδυάζεις όλα, σωστά; Αμ δε. Έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χαλαρώσεις πραγματικά και να δεις αυτό το σωμάτιο ως χώρο ηρεμίας, ύπνου και σεξ. Πάντα θα θυμάσαι το deadline και τις εκκρεμότητες. Αν δεν έχεις χώρο, το γραφείο στο σαλόνι είναι προτιμότερο.

Κεριά και πάλι κεριά

Οι επιλογές πλέον είναι τόσες πολλές. Μέχρι και ηλεκτρονικά μπορείς να βρεις για πιο έντονο φωτισμό. Τα αρωματικά είναι μία διαχρονική επιλογή που κάνουν την κρεβατοκάμαρα ευχάριστη και, ναι, εμπνέουν για περισσότερο και καλύτερο σεξ.

Καλά σεντόνια και μαξιλάρια

Μην κάνεις τσιγκουνιές όταν μιλάμε για τον προσωπικό σου χώρο. Επένδυσε σε καλής ποιότητας σεντόνια και μαξιλάρια που να είναι ανατομικά σωστά για εσένα. Με ένα όμορφο pattern, ομορφαίνει και ο χώρος.

Ένα στοιχείο χαλάρωσης (για εγγυημένα καλύτερο σεξ)

Ποτέ κανείς δεν έκανε σεξ ενώ είχε πολύ άγχος. Κοινή λογική είναι. Τι νιώθεις ότι μπορεί να βοηθήσεις. Διάφανες κουρτίνες. Ένα συγκεκριμένο χρώμα στον τοίχο; Χαλαρωτικοί ήχοι όταν ξαπλώνεις;

Ερωτικά βοηθήματα στον χώρο

«Όταν έχεις σέξι αντικείμενα στο οπτικό σου πεδίο, μπαίνεις πιο εύκολα σε ερωτικό mood. Ερωτικά βοηθήματα και λάδι για μασάζ πάνω στο κομοδίνο σου ή στο συρτάρι (για να μην τα βρει το βαφτιστήρι σου)». τονίζει η Δρ. Nelson.